23 Şubat 2014 Pazar Reyting Sonuçları

OHB uçanzi :D YST coşmuş helal. Ergoş gelinde iyi almış ama AB felaket :F Kuzeyin Uşağu fena başlamamış fakat iyi değil :D

Güneşi Beklerken bayağı düşmüş Total'de. AB'si iyi olsa bile, Total'ini yükseltmesi lazım. Sezon finali yapıp yazın da başlayabilir aslında...
Volkan Konak idare etmiş. Ben açıkcası daha iyi bir sonuç bekliyordum, Total'de biraz daha yükselmesi gerek. Ama Bülent Ersoy Şov da sonradan açıldı. Sorun yok yani.
Ben Bilmem Eşim Bilir son zamanlarda Total'de yükseliyor. Aylardır arasız yayınlanıyor, hala seyreden var, hayret.
2012 filmi Kanaltürk'ün yüzünü güldürmüş.

Güneşi Beklerken bayağı düşmüş Total'de. AB'si iyi olsa bile, Total'ini yükseltmesi lazım. Sezon finali yapıp yazın da başlayabilir aslında...
Volkan Konak idare etmiş. Ben açıkcası daha iyi bir sonuç bekliyordum, Total'de biraz daha yükselmesi gerek. Ama Bülent Ersoy Şov da sonradan açıldı. Sorun yok yani.
Ben Bilmem Eşim Bilir son zamanlarda Total'de yükseliyor. Aylardır arasız yayınlanıyor, hala seyreden var, hayret.
2012 filmi Kanaltürk'ün yüzünü güldürmüş.
@Bully 😱 duymasın bunu çıldırır :A

'O Hayat Benim' daha da yükselecek inşallah, dün müthiş gitmişiz. :Z

Güneşi Beklerken hafif düşüş yaşamış ama gayet iyi bence, tebrikler.

Karagül'e rakip çıktı Acun 00.00 geçmiş. :A @xemrexxx

Küçük Gelin iyi ancak uzun zamandır zirveden uzak, tebrikler yinede, dizi büyük iş çıkarıyor..

Volkan Konak fena başlamamış Bülent Ersoy'a göre, Bülent daha kötü başlamıştı, sonradan açıldı. 😉

Güneşi Beklerken hafif düşüş yaşamış ama gayet iyi bence, tebrikler.

Karagül'e rakip çıktı Acun 00.00 geçmiş. :A @xemrexxx

Küçük Gelin iyi ancak uzun zamandır zirveden uzak, tebrikler yinede, dizi büyük iş çıkarıyor..

Volkan Konak fena başlamamış Bülent Ersoy'a göre, Bülent daha kötü başlamıştı, sonradan açıldı. 😉
tövbe bismillah 😱