Evet fatmagule vadi yarisirken vadi kac kere birinci oldu fatmagul kac kere fatmagul cogu kez birinci:H
Evet fatmagule vadi yarisirken vadi kac kere birinci oldu fatmagul kac kere fatmagul cogu kez birinci:H
Agb sikeli diyenler ispati nerde 5ay oldu ortada dava mava yok zaten 1ay sonra gercekkler ortaya cikar)))
çoğu kez değil her defasında birinci oldu fatmagül.... sbt yi geç..
sbt oranları esenler belediyesinin kanal 7 tv yi en iyi kanal seçmesi kadar mantık dışı..
gerçek bir ölçümde fatmagülün alacağı oran 25, vadinin alacağı oran 7 civarıdır...
bak arkadaşım bizim de sana anlatmak istediğimiz bu. Kurtlar Vadisi sürekli kanal değiştiriyor. Bu onun suçu Fatmagülün suçu değil. Ayrıca Kurtlar Vadisi 96.bölümde final yapınca gözümde öyle bir yükseldi ki, ama tekrar Kurtlar Vadisi Pusu olarak geri dönünce gözden düştü. Senin o ara dediğin de Kurtlar Vadisi bitti Pusu başladı. Ara değil yani. Resmen final yaptılar. Ayrıca bunu kaç defa söylüyorum ben 1ciliğe bakmıyorum. Oranlara bakıyorum. Bir dizi 23 bir dizi de 22 reyting almışsa 22 reyting alan 2ci oluyor. Bu zaman ona ezilmiş, geçilmiş demek doğru olurmu? hayır. Umarım ne dediğimi anlamışsındırbak arkadaşım sana şöyle bi istatistik verecem ben bunu 2-3 saat araştırdım.kurtlar vadisi aşkı memnuyu rahatlıkla geçiyordu show tv deyken hiç geçilmemişti hep 1.ydi stara geçti yani doğan grubuna ve inanılmaz aralar verildi.aşkı memnu 79 bölüm oynadı.kurtlar vadisiyle aşkı memnu 51 kez karşı karşıya geldi.33 kez vadi 1.oldu 16 kez aşkı memnu 1.olduniye 51 kez karşı karşıya geldiler çünkü vadi tamı tamına 28 hafta ara verdi toplamda düşün artık 28 hafta ara veren bir dizi çoktan dibi boylardı ama vadi o aralara rağmen zirveden hiç kopmadı bu açıklamam yeter sanırım
Ben cikiyorum ama fatmagul vadiyi cogu kez ezdi gecti.
bak arkadaşım bizim de sana anlatmak istediğimiz bu. Kurtlar Vadisi sürekli kanal değiştiriyor. Bu onun suçu Fatmagülün suçu değil. Ayrıca Kurtlar Vadisi 96.bölümde final yapınca gözümde öyle bir yükseldi ki, ama tekrar Kurtlar Vadisi Pusu olarak geri dönünce gözden düştü. Senin o ara dediğin de Kurtlar Vadisi bitti Pusu başladı. Ara değil yani. Resmen final yaptılar. Ayrıca bunu kaç defa söylüyorum ben 1ciliğe bakmıyorum. Oranlara bakıyorum. Bir dizi 23 bir dizi de 22 reyting almışsa 22 reyting alan 2ci oluyor. Bu zaman ona ezilmiş, geçilmiş demek doğru olurmu? hayır. Umarım ne dediğimi anlamışsındır
E bu reytinglerdede fatmagul geciyo😛ositive:
son 6-7 tabloya bak bakim kim geçiyo
revan yalan söyleyerek bi yere varamazsın bu reytingler 06/10/2011 tarihli agb nin ab grubu reytingleridir.bir daha tekrarlanmamasını diliyoruz.
[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]FATMAGUL''UN SUCU NE[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:58:38[/TD]
[TD]1:28:31[/TD]
[TD]15,57%[/TD]
[TD]41,47%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]20:47:13[/TD]
[TD]1:26:35[/TD]
[TD]7,98%[/TD]
[TD]21,12%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]FATMAGUL''UN SUCU NE (OZET) TKR[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]19:59:36[/TD]
[TD]0:45:13[/TD]
[TD]7,52%[/TD]
[TD]22,41%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI PUSU (OZET) TKR[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]19:55:35[/TD]
[TD]0:45:25[/TD]
[TD]4,20%[/TD]
[TD]12,79%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Buyurun size SBT
revan yalan söyleyerek bi yere varamazsın bu reytingler 06/10/2011 tarihli agb nin ab grubu reytingleridir.bir daha tekrarlanmamasını diliyoruz.
Sıkışınca salla
aga mesajları tek tek oku her söyledikleri şeyi çürüttüm baktılar olmuyo yalana başladılar vadinin büyüklüğünü kabul edin olsun bitsin bizi de uğraştırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?