Dizi final yaptı ama yazın devam etme gibi bir durumu var sanırım. o yüzden Final yazmadılar...
Mac vardi ve kurtlar 5 reytinge dusmus :haha:
Mac vardi ve kurtlar 5 reytinge dusmus :haha:
Kurtlar Vadisine Baktım tekrarı iyi gitmiş ama eskiden olsa tekrarı bile birinci olurdu
Fatmagul vadiyi 3 katladigi bile oluyordu hem vadi fatmaul olmazken 20 reytinglerdedi fatmagul basladi ve 10 reytinglere dustu.
aslında yazın yayınlayacaklarsa iyi bir karar yazın hiç izlenmeyen filmler bile çerez niyetine gidiyor.
bak arkadaşım sana şöyle bi istatistik verecem ben bunu 2-3 saat araştırdım.kurtlar vadisi aşkı memnuyu rahatlıkla geçiyordu show tv deyken hiç geçilmemişti hep 1.ydi stara geçti yani doğan grubuna ve inanılmaz aralar verildi.aşkı memnu 79 bölüm oynadı.kurtlar vadisiyle aşkı memnu 51 kez karşı karşıya geldi.33 kez vadi 1.oldu 16 kez aşkı memnu 1.oldu niye 51 kez karşı karşıya geldiler çünkü vadi tamı tamına 28 hafta ara verdi toplamda düşün artık 28 hafta ara veren bir dizi çoktan dibi boylardı ama vadi o aralara rağmen zirveden hiç kopmadı bu açıklamam yeter sanırımO reytingler Aşkı Memnu yeni başlayan zamandı. Daha bir efsane olmamıştı. Kurtlar Vadisi`nin kemikleşmiş bir izleyicisi vardı. Ama millet Aşkı Memnu izleyince Aşkı Memnu Kurtlar Vadisi`nin bütün kemikleşmiş izleyicisini darmadağın etdi. Artık Aşkı Memnu`nun kemikleşmiş bir izleyicisi oldu. Efsane dizileri geçmek kolay değildir. Ama Aşkı Memnu geldi ve bir süre sonra KVP`yu geçti. Bunu başarması ne kadar kaliteli bir dizi olduğunu anlatıyor. Hem o zamanlar Beren Saat efsane değildi. Beren Saat`in asıl saltanatı Aşkı Memnu`dan sonra başladı. Şimdi söyleyin bakalım hangi dizi ÖBGZK,Muhteşem Yüzyıl gibi efsane dizileri geçer? Eğer öyle bir dizi olursa baş eğerim o dizinin karşısında.
bak arkadaşım sana şöyle bi istatistik verecem ben bunu 2-3 saat araştırdım.kurtlar vadisi aşkı memnuyu rahatlıkla geçiyordu show tv deyken hiç geçilmemişti hep 1.ydi stara geçti yani doğan grubuna ve inanılmaz aralar verildi.aşkı memnu 79 bölüm oynadı.kurtlar vadisiyle aşkı memnu 51 kez karşı karşıya geldi.33 kez vadi 1.oldu 16 kez aşkı memnu 1.oldu niye 51 kez karşı karşıya geldiler çünkü vadi tamı tamına 28 hafta ara verdi toplamda düşün artık 28 hafta ara veren bir dizi çoktan dibi boylardı ama vadi o aralara rağmen zirveden hiç kopmadı bu açıklamam yeter sanırım
Kurtlar tekrardı arkadasım siz devam edin pembe dizileri izlemeye
ara verilmesinin sebebide starın avrupa maclarını yayınlama hakkından dolayayıdı bazen özetsiz verdiler yinede gecıyordu vadi
Evet fatmagule vadi yarisirken vadi kac kere birinci oldu fatmagul kac kere fatmagul cogu kez birinci:H