23 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 5 21.7%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Beşiktaş - Braga Maçı (Star)

Oy: 10 43.5%
  • M.U.C.K. (Show)

• Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 8.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu - Tekrar (TNT)

Oy: 5 21.7%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 17.4%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar vadinin 5 reytinge dustugunde ne vardida dustu bilen yoksa soyleyeyim :))))))

Kurtlar Vadisine Baktım tekrarı iyi gitmiş ama eskiden olsa tekrarı bile birinci olurdu

vadinin tekrarının 12-13 reytingle 1.olduğunu bilirim

kurtlar vadisi 5 reytinge düştü diyenler o reytinglerin şikeci agb reytingleri olduğunu bilmiyolar heralde :d :d kendinizi komik duruma düşürmeyinde susun ve vadinin büyüklüğünü kabul edin.

O reytingler Aşkı Memnu yeni başlayan zamandı. Daha bir efsane olmamıştı. Kurtlar Vadisi`nin kemikleşmiş bir izleyicisi vardı. Ama millet Aşkı Memnu izleyince Aşkı Memnu Kurtlar Vadisi`nin bütün kemikleşmiş izleyicisini darmadağın etdi. Artık Aşkı Memnu`nun kemikleşmiş bir izleyicisi oldu. Efsane dizileri geçmek kolay değildir. Ama Aşkı Memnu geldi ve bir süre sonra KVP`yu geçti. Bunu başarması ne kadar kaliteli bir dizi olduğunu anlatıyor. Hem o zamanlar Beren Saat efsane değildi. Beren Saat`in asıl saltanatı Aşkı Memnu`dan sonra başladı. Şimdi söyleyin bakalım hangi dizi ÖBGZK,Muhteşem Yüzyıl gibi efsane dizileri geçer? Eğer öyle bir dizi olursa baş eğerim o dizinin karşısında.

Fatmagul vadiyi 3 katladigi bile oluyordu hem vadi fatmaul olmazken 20 reytinglerdedi fatmagul basladi ve 10 reytinglere dustu.

Kurtlar Vadisine Baktım tekrarı iyi gitmiş ama eskiden olsa tekrarı bile birinci olurdu

işte bizimde anlatmak istediğimiz olay bu eskiden olsa iyi giderdi, şimdi zamanı geçti, her filmin bir ömrü vardır.. fazla zorlamayacaksın bir yerde bırakmayı bileceksin temcit pilavı gibi tekrar tekrar uzatırsan filmin kaliteside gider senaryosuda bozulur zamanında zevkle izlediğin sahneler işkence haline gelir ..
aynı hatayı yaprak dökümünde yaptılar ali rıza belki film buyu 10 kez kalp krizi geçirdi ama ölmedi ve sonunda sadık dinleyicileri bile tiye aldı filmi.. polatta her üç bölümde bir vurula vurula artık izleyicilerinin sabırlarını zorlamaya başlamıştır eminim gerçekten polatın vurulduğu herhangi bir sahnede öleceğini düşünerek heyecana kapılan bir vadisever varmıdır!!! varsa nasıl oluyor bu mantık çözemedim...

O reytingler Aşkı Memnu yeni başlayan zamandı. Daha bir efsane olmamıştı. Kurtlar Vadisi`nin kemikleşmiş bir izleyicisi vardı. Ama millet Aşkı Memnu izleyince Aşkı Memnu Kurtlar Vadisi`nin bütün kemikleşmiş izleyicisini darmadağın etdi. Artık Aşkı Memnu`nun kemikleşmiş bir izleyicisi oldu. Efsane dizileri geçmek kolay değildir. Ama Aşkı Memnu geldi ve bir süre sonra KVP`yu geçti. Bunu başarması ne kadar kaliteli bir dizi olduğunu anlatıyor. Hem o zamanlar Beren Saat efsane değildi. Beren Saat`in asıl saltanatı Aşkı Memnu`dan sonra başladı. Şimdi söyleyin bakalım hangi dizi ÖBGZK,Muhteşem Yüzyıl gibi efsane dizileri geçer? Eğer öyle bir dizi olursa baş eğerim o dizinin karşısında.
bak arkadaşım sana şöyle bi istatistik verecem ben bunu 2-3 saat araştırdım.kurtlar vadisi aşkı memnuyu rahatlıkla geçiyordu show tv deyken hiç geçilmemişti hep 1.ydi stara geçti yani doğan grubuna ve inanılmaz aralar verildi.aşkı memnu 79 bölüm oynadı.kurtlar vadisiyle aşkı memnu 51 kez karşı karşıya geldi.33 kez vadi 1.oldu 16 kez aşkı memnu 1.oldu :D niye 51 kez karşı karşıya geldiler çünkü vadi tamı tamına 28 hafta ara verdi toplamda düşün artık 28 hafta ara veren bir dizi çoktan dibi boylardı ama vadi o aralara rağmen zirveden hiç kopmadı bu açıklamam yeter sanırım :D

bak arkadaşım sana şöyle bi istatistik verecem ben bunu 2-3 saat araştırdım.kurtlar vadisi aşkı memnuyu rahatlıkla geçiyordu show tv deyken hiç geçilmemişti hep 1.ydi stara geçti yani doğan grubuna ve inanılmaz aralar verildi.aşkı memnu 79 bölüm oynadı.kurtlar vadisiyle aşkı memnu 51 kez karşı karşıya geldi.33 kez vadi 1.oldu 16 kez aşkı memnu 1.oldu :D niye 51 kez karşı karşıya geldiler çünkü vadi tamı tamına 28 hafta ara verdi toplamda düşün artık 28 hafta ara veren bir dizi çoktan dibi boylardı ama vadi o aralara rağmen zirveden hiç kopmadı bu açıklamam yeter sanırım :D

ara verilmesinin sebebide starın avrupa maclarını yayınlama hakkından dolayayıdı bazen özetsiz verdiler yinede gecıyordu vadi

Evet fatmagule vadi yarisirken vadi kac kere birinci oldu fatmagul kac kere fatmagul cogu kez birinci:H

ara verilmesinin sebebide starın avrupa maclarını yayınlama hakkından dolayayıdı bazen özetsiz verdiler yinede gecıyordu vadi

aynen öyle özetsiz başladığı oluyodu 10 da başladığı oluyodu ama yine de geçiyodu vadinin büyüklüğü diyelim.valla ben gereken açıklamaları yaptım hala konuşan olursa konuşsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...