23 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 5 21.7%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Beşiktaş - Braga Maçı (Star)

Oy: 10 43.5%
  • M.U.C.K. (Show)

• Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 8.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu - Tekrar (TNT)

Oy: 5 21.7%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 17.4%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Perşembe neler oldu ?

Fatmagül'ün Suçu Ne mi ? Beşiktaş - Braga maçı mı ? Hangisi günün en çok izleneni oldu ?

Alemin Kıralı, MUCK, Kalbim 4 Mevsim ve diğer yapımlar ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Fatmagül'ün Suçu Ne iki grupta da zirvenin sahibi oldu.

Beşiktaş - Braga maçı da iyi izlenme oranları aldı ve günü ikinci tamamladı.

Alemin Kıralı, Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölüm yokluğunu fırsat bilerek iki grupta da 4. olmayı başardı.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun tekrarı da iyi gitti ve üst sıralarda yer aldı.

Final bölümü yayınlanan MUCK ve Kalbim 4 Mevsim ise yine çok gerilerde kaldılar.

Geçen sezonun sonunda başlayıp bir anda fenomen olmayı başaran Şanslı Masa ise eski günlerini arıyor. Program, Fatmagül'ün Suçu Ne'den sonra yayınlanmasına rağmen üst sıralarda yer alamıyor.

Son düzenleme:
kurtlar vadisi pusunun tekrarını izledim bjk maçı zevksizdi ilk 25 dk baktım sonra izlemedim :D

fatma gülün suçu ne adlı filmi izledim her perşembe olduğu gibi özellikle finali müthişti..

"fatmagül'ün suçu ne?" yi izledim. çok çok güzeldi hele o finalin bittiiği yerde kameranın bulanıklaşması o toygar ışıklının eşsiz müziği iyicene beni büyüledi. kvp maç var diye yeni bölümü koyamadıı :))

"fatmagül'ün suçu ne?" yi izledim. çok çok güzeldi hele o finalin bittiiği yerde kameranın bulanıklaşması o toygar ışıklının eşsiz müziği iyicene beni büyüledi. kvp maç var diye yeni bölümü koyamadıı :))
maçla alakası yok çekimler yetişmemiştir muhtemelen koskoca vadi bjk maçından mı korkacak :D maç zevksizdi zaten ben vadinin tekrarını izledim :D

maçla alakası yok çekimler yetişmemiştir muhtemelen koskoca vadi bjk maçından mı korkacak :D maç zevksizdi zaten ben vadinin tekrarını izledim :D

ama ne hikmetse genelde maçlarda vadi yok:) kaçak güreşiyor..

Fenerbahçe Ülker- Kazan ve Beşiktaş- Braga maçlarını izledim :smile:

Bugün uzun süre sonra reytingleri pek merak etmiyorum, zira birinci, ikinci belli. :)

Fatmagül'ün Suçu Ne'yi izledim, müthisti.

Fatma Gül Çok Düsmüs A/B 11 Reting almis Düsüs Sürüyor

Star Tv Yayınlanan Maç iki gruptada 8 reyting geçmis

Star Tv Yayınlanan Maç Özetleri A/B İlk 10 Totalde İlk 20 Girmis

Spartacus Adlı Dizi Adeta Esiyor

[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: evenRow"]
[TD]SPARTACUS: BLOOD AND SAND[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 24:33:10[/TD]
[TD] 25:28:53[/TD]
[TD] 00:48:32[/TD]
[TD] 2,76[/TD]
[TD] 17,27[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kvp Tekrari mükemmel gitmis...

Son düzenleme:
Fatmagül rakip olmayınca düşüyor galiba, bazen rekabet reytingleri arttırabilir, çünkü ekrana daha fazla kişi çekilir ve zapping sırasında 1-2 reyting havadan kazanırsın.

Bu arada haftalık reytinglerde her iki grupta da Fatmagül'ün önüne birkaç dizi geçebilir.

Beşiktaş maçı "sıkıcı" yorumlarına rağmen iyi alternatif oluşturmuş gibi.

Alemin Kralı yine en karlı çıkan program oldu, komedisi çok sağlam olmamasına rağmen hayli takipçisi var.

Kim Milyoner Olmak İster maça rağmen alıştığımız sıralarda. Yine de 16 share tarihinin en düşük seviyeleri.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun tekrarının totalde 5., A/B'de 6. olması hayli tuhaf, geçen yıl tekrarları hiç böyle yukarılarda yer almıyordu, sanırım Fatmagül baya yaşlanmış, artık tekrara bile direnemiyor.

Beşiktaş maçının ardından yayınlanan maç özetleri de iyi, 20 dakikalık bir program olduğu için tüm reytinglerini Beşiktaş'a borçlu diyebiliriz.

Kalbim 4 Mevsim erken saatte de tutunamadı maalesef, Star'ın yüzü yeni dizilerden yana hiç gülmüyor. :(

Çarkıfelek Özel adlı 17 dakikalık programın 6 share alması ve 30. sırada yer bulması dikkate değer, acaba ne yaptılar o 17 dakika içinde ? Çarkıfelek'in diğer kısımları yine listeye giremedi.

[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]30[/TD]
[TD]ÇARKIFELEK - OZEL[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]19:42:09[/TD]
[TD]19:59:59[/TD]
[TD]00:17:50[/TD]
[TD]2,37[/TD]
[TD]6,21[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Özeti yeni bölümden daha çok izlenen MUCK da hayal kırıklığı yaratmaya devam etti.

FGSN vadi nin yoklugunda yükselememis hatta total de baya düsmüs, bunun sebebi Belli vadi izleyicisi hayatta fgsn yi izlemez.

KVP tekrariyla bence cok basarili olmus, sadik izleyici diye buna Detler yoklugunda rakiplerine kayma olmamis sadece Maca kayma var. Haftaya kesin zirvedeyiz.

fatma gül büyük düsüs var vadi yoktu hemde

Son düzenleme:
FGSN vadi nin yoklugunda yükselememis hatta total de baya düsmüs, bunun sebebi Belli vadi izleyicisi hayatta fgsn yi izlemez.

KVP tekrariyla bence cok basarili olmus, sadik izleyici diye buna Detler yoklugunda rakiplerine kayma olmamis sadece Maca kayma var. Haftaya kesin zirvedeyiz.

el insaf ... fatmagulun neden yukselemedigini , kurtlar vadisi neden yayilanmadiginda aramak dogru degilmi......

fatmagul hic biseyden korkmamis mac muc dinlememis ve delikanlilar gibi kendini koymus.. bu durum takdir edilmeli bence.. elestri baska yere gelmeli

Son düzenleme:
el insaf ... fatmagulun neden yukselemedigini acaba kurtlar vadisi neden yayilanmadiginda aramak dogru degilmi......

fatmagul hic biseyden korkmamis mac muc dinlememis ve delikanlilar gibi kendini koymus.. bu durum takdir edilmeli bence.. elestri baska yere gelmeli

vadi olsa fatma gule fark atardı

spartacus gece geç yayınlanmasına göre iyi gitmiş :)

KVP nin olmaması ALemin Kıralına yaramış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...