22 Temmuz 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

Kalbim Ege'de Kaldı o güzelim bölümde bile düştüyse ve Çilek Kokusu gibi klasik bir ergen dizisi 6 reyting aldıysa daha da bir şey demiyorum.
Kalbim Ege'de Kaldı da klasik Ege dizisi ona kalırsa. Daha önce benzeri çok dizi yapıldı Ege'nin.

Kalbim Ege'de Kaldı da klasik Ege dizisi ona kalırsa. Daha önce benzeri çok dizi yapıldı Ege'nin.
En azından Çilek Kokusu kadar da klişe değil. Hem dünkü bölümü izlesen ne dediğimi anlardın.

Son düzenleme:
En azından Çilek Kokusu kadar da klişe değil. Hem dünkü bölümü izlesen ne dediğimi anlardın.
)
Kalbim Ege'de Kaldı'nın konusu ne? Bir oğlan bir kız birbirlerini başta sevmiyorlar daha sonra aşık oluyorlar, klişenin dibi daha önce 1000 kez işlendi bu tarz hikayeler.

Kalbim Ege'de Kaldı'nın konusu ne? Bir oğlan bir kız birbirlerini başta sevmiyorlar daha sonra aşık oluyorlar, klişenin dibi daha önce 1000 kez işlendi bu tarz hikayeler.
Peki Çilek Kokusu'nun konusu ne? O da aynı. İnan ki KEK, Çilek Kokusu'ndan daha klişe olamaz. Ayrıca 1 ay kadar önce "kesin izleyeceğim, merakla bekliyorum" dediğin dizi ne zamandan beri sana klişe geldi? İzleseydin bazı noktaları haricinde özgün olduğunu görebilirdin.

En güzel bölümdü dün o bile birinci olamadı!Anlaşılan bu reyting cihazı olan evlerde kaliteli br yapıma bakılmıyor.Hep ergen dizileri seviliyor

En güzel bölümdü dün o bile birinci olamadı!Anlaşılan bu reyting cihazı olan evlerde kaliteli br yapıma bakılmıyor.Hep ergen dizileri seviliyor
Mesela Benim Adım Gültepe ondan daha iyi reyting almasına rağmen harcandı, KEK de bitecek gibi. En iyisi önümüzdeki bölümlerin tadını çıkarmak. :/

Ben Çilek Kokusu hakkında bir şey demedim yazdıklarıma doğru bak, sen Çilek Kokusu'na klişe deyip Ege'yi övüyorsun ama farkları yok bunu demek istiyorum.

Bekliyordum oyuncular hatrına ama beğenmedim ayrıca klişe ya da değil sevdiğim diziyi izliyorum ayırt etmem.

O biraz da otomatikman yazılan bir şey. Ege'yi övmemin nedeni diziyi sevmem. Sevmediğim ÇK'yı övecek değildim herhalde.

Ben bir dizi için kimseyle tartışamam, o yüzden aramızdaki bu gerginliği bitirip konuyu kapatalım derim.

İlla övmen gerekmiyor zaten, sevmiyorsun diye böyle haksız eleştiri de yapmak ya da laf atmak doğru değil.

Gerginlik yok zaten, tartışma da yapmıyoruz. "
)" bunu kullanan ben değilim.

İlla övmen gerekmiyor zaten, sevmiyorsun diye böyle haksız eleştiri de yapmak ya da laf atmak doğru değil.

Gerginlik yok zaten, tartışma da yapmıyoruz. "
)" bunu kullanan ben değilim.
Onu kullanmıştım, ama sonra düzelttim farkındaysan.

Kalbim Ege'de Kaldı yaz sonunda final yapacak belli Zeliş ve Mustafa'yı bir an önce birleştirsinler bari zaman daralıyor.

Dizi kendini izlettiriyor ama bir Güzel Köylü samimiyeti yok bence zaten çoğu sahnesi Güzel Köylü'yü andırıyor. ss

Güzel Köylü'de baş rollerin uyumu çok iyiydi yan karakterler de harikaydı bu yüzden izlerken fazla sıkılmıyordum ama KEK'de sıkılıyorum bazen dizi beni tam olarak içine çekemiyor.

K.e.k'nın dünkü bölümü güzel değil daha da klişeydi.

Klasik olarak; aptal bir şehirli kızı gelir esas oğlan ve kızın arasına girer... 😵

Bölüm eskilere göre iyi değildi ama yine de ç.k.'ndan iyidir. En azından 4 reyting alabilirdi lakin umudu kestim. :S

Gözüme çarpan tek nokta Aşk-ı Memnu olmuş
dizi kaçıncı tekrarıyla bile 2 reytinle ilk 10 da helal bee

KEK'in üzerine Çilek Reçeli dökülmüş.
Diğer 2 tarafta da zirveyi kaybetmiş.

[HASHTAG]#EgeYolcularıEvineDönsün [/HASHTAG]