Kalbim Ege'de Kaldı da klasik Ege dizisi ona kalırsa. Daha önce benzeri çok dizi yapıldı Ege'nin.Kalbim Ege'de Kaldı o güzelim bölümde bile düştüyse ve Çilek Kokusu gibi klasik bir ergen dizisi 6 reyting aldıysa daha da bir şey demiyorum.
Kalbim Ege'de Kaldı da klasik Ege dizisi ona kalırsa. Daha önce benzeri çok dizi yapıldı Ege'nin.Kalbim Ege'de Kaldı o güzelim bölümde bile düştüyse ve Çilek Kokusu gibi klasik bir ergen dizisi 6 reyting aldıysa daha da bir şey demiyorum.
En azından Çilek Kokusu kadar da klişe değil. Hem dünkü bölümü izlesen ne dediğimi anlardın.Kalbim Ege'de Kaldı da klasik Ege dizisi ona kalırsa. Daha önce benzeri çok dizi yapıldı Ege'nin.
Kalbim Ege'de Kaldı'nın konusu ne? Bir oğlan bir kız birbirlerini başta sevmiyorlar daha sonra aşık oluyorlar, klişenin dibi daha önce 1000 kez işlendi bu tarz hikayeler.En azından Çilek Kokusu kadar da klişe değil. Hem dünkü bölümü izlesen ne dediğimi anlardın. )
Peki Çilek Kokusu'nun konusu ne? O da aynı. İnan ki KEK, Çilek Kokusu'ndan daha klişe olamaz. Ayrıca 1 ay kadar önce "kesin izleyeceğim, merakla bekliyorum" dediğin dizi ne zamandan beri sana klişe geldi? İzleseydin bazı noktaları haricinde özgün olduğunu görebilirdin.Kalbim Ege'de Kaldı'nın konusu ne? Bir oğlan bir kız birbirlerini başta sevmiyorlar daha sonra aşık oluyorlar, klişenin dibi daha önce 1000 kez işlendi bu tarz hikayeler.
Kalbim Ege'de Kaldı o güzelim bölümde bile düştüyse ve Çilek Kokusu gibi klasik bir ergen dizisi 6 reyting aldıysa daha da bir şey demiyorum. Bence KEK Salı günü olsaydı kesin zirveyi alırdı.
Aşk-ı Memnu'nun final tekrarı ve Show'un filmi de iyi gitmiş.
Mesela Benim Adım Gültepe ondan daha iyi reyting almasına rağmen harcandı, KEK de bitecek gibi. En iyisi önümüzdeki bölümlerin tadını çıkarmak. :/En güzel bölümdü dün o bile birinci olamadı!Anlaşılan bu reyting cihazı olan evlerde kaliteli br yapıma bakılmıyor.Hep ergen dizileri seviliyor
Ben Çilek Kokusu hakkında bir şey demedim yazdıklarıma doğru bak, sen Çilek Kokusu'na klişe deyip Ege'yi övüyorsun ama farkları yok bunu demek istiyorum.Peki Çilek Kokusu'nun konusu ne? O da aynı. İnan ki KEK, Çilek Kokusu'ndan daha klişe olamaz. Ayrıca 1 ay kadar önce "kesin izleyeceğim, merakla bekliyorum" dediğin dizi ne zamandan beri sana klişe geldi? İzleseydin bazı noktaları haricinde özgün olduğunu görebilirdin.
Aynen -_-Mesela Benim Adım Gültepe ondan daha iyi reyting almasına rağmen harcandı, KEK de bitecek gibi. En iyisi önümüzdeki bölümlerin tadını çıkarmak. :/
O biraz da otomatikman yazılan bir şey. Ege'yi övmemin nedeni diziyi sevmem. Sevmediğim ÇK'yı övecek değildim herhalde.Ben Çilek Kokusu hakkında bir şey demedim yazdıklarıma doğru bak, sen Çilek Kokusu'na klişe deyip Ege'yi övüyorsun ama farkları yok bunu demek istiyorum.
Bekliyordum oyuncular hatrına ama beğenmedim ayrıca klişe ya da değil sevdiğim diziyi izliyorum ayırt etmem.
O biraz da otomatikman yazılan bir şey. Ege'yi övmemin nedeni diziyi sevmem. Sevmediğim ÇK'yı övecek değildim herhalde.
Ben bir dizi için kimseyle tartışamam, o yüzden aramızdaki bu gerginliği bitirip konuyu kapatalım derim.
Onu kullanmıştım, ama sonra düzelttim farkındaysan.İlla övmen gerekmiyor zaten, sevmiyorsun diye böyle haksız eleştiri de yapmak ya da laf atmak doğru değil.
Gerginlik yok zaten, tartışma da yapmıyoruz. ")" bunu kullanan ben değilim.