22 Temmuz 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güllerin Savaşı muhteşem bir bölüm ile süper oranlar almış.
Ulan İstanbul un tekrarları zirveyi meşgul etmiş.
Çarkıfelek de iyi gitmiş.
Aranıyor ve Astrikslerde ortalama reytingler almışlar.

Ruhumun Aynası gün değiştirsin PT2 olsun ilk bölüm tadını almıştım dün tekrar.

Güllerin Savaşı sonunda yükselmiş çok sevindim hak ediyor dizi.

Ulan İstanbul tekrarı ile şov yapmış. KG`in ab`de alamadığı oranları tekrarı ile almış tebrik ederim.

😱
😱hep kanal d yapımlarına övgü star ve foxun yapımına hakaret

Güllerin Savaşı o fragmana bu oranları almış bu dizi daha da yükselemez

Yangın çıktı kız ölüyordu ama totalde ala ala 4.5 ab de 5.5 almış.Bir de karşısında rakip yok bir tane bile rakip yok
Haftaya da yayınlanmayacak.O zaman düşüş kaçınılmaz

Çarkıfelek düşüş yaşıyor normalde 4 alıyordu ama 3.5 lara düşmüş...
Mali vasat gidiyor zaten ağustosta biter.
Ruhumun Aynası vasat ötessi..Filiz Ahmet acil çıksın şu diziden yakışmıyor kendisine böyle diziler ve bu arada foxtan uzak dursun kariyerini düşünüyorsa

Ulan İstanbulun tekrarı çok iyi gitmiş tebrik ederim...
Güzel Köylünün tekrarı idare eder.Aslında daha yüksek oranlar alabilirdi.Tekrardan önce çok izlenen bir yapım olmadığı için düşük oran almış ama yinede fena değil...

Son düzenleme:
Gerçekleri yazdım.

Bu arada Güzel Köylü'nün tekrarına daha yüksek alabilirdi demişsin de 3. gece tekrarı o yani normal sonuç bence.

Gerçekleri yazdım.

Bu arada Güzel Köylü'nün tekrarına daha yüksek alabilirdi demişsin de 3. gece tekrarı o yani normal sonuç bence.
Eğer izlenen bir yapımın arkasından başlarsa daha iyi oranlar alır mesela ulan istanbula bak.
3.tekrarı mı o zaman bu oranlar çok iyi

Eğer izlenen bir yapımın arkasından başlarsa daha iyi oranlar alır mesela ulan istanbula bak.
3.tekrarı mı o zaman bu oranlar çok iyi
Dün Ulan İstanbul'un yeni bölüm sonrası ilk tekrarıydı ama Güzel Köylü'nün yeni bölüm sonrası 3.tekrarıydı o açıdan bakmak lazım sonuçlara.

Dün Ulan İstanbul'un yeni bölüm sonrası ilk tekrarıydı ama Güzel Köylü'nün yeni bölüm sonrası 3.tekrarıydı o açıdan bakmak lazım sonuçlara.
Ulan İstanbul bence düşüş yaşayacak geçen bölümde düet için izlendiğini düşünüyorum zaten sosyal medyada da konuşulmuş.Ve ne zaman kanal d yi açsam hep ulan istanbul tanıtımı ve 1 tane de değil 3 4 tane ayrı ayrı fragman
Neyse haftaya yok 2 hafta sonra düşüş

Sen de tüm Kanal D dizilerine düşecek diyorsun Küçük Ağa ile ilgili yorumların hala aklımda.

Görücez bakalım Kaçak Gelinler'i iyi geçti bu hafta.

Sen de tüm Kanal D dizilerine düşecek diyorsun Küçük Ağa ile ilgili yorumların hala aklımda.

Görücez bakalım Kaçak Gelinler'i iyi geçti bu hafta.
Kanal D nin tüm yapımları değil mesela Benim Adım Gültepe iddialı bir dizi...
Kaçak Gelinlere gelince onu bende anlamadım dün reytinglere baktım totalde düşmüş ab de yükselmiş....Ama bölüm durgundu.
Yeni sezona kalır mı diye sorarsan %25 o da pt2 de ama Güzel Köylü yeni sezonda devam eder.

Güzel Köylü inşallah devam eder çok güzel dizi Star harcamasın onu. 😡