22 Temmuz 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Benim kimseyle uğraştığım yok valla ben sadece Star'la uğraşıyorum. :d :d
Star'a edilen lafları üzerine alınmazsan sorun da yaşamazsın. :d :d

Star ezik büzük kalmış dün. :d Böyle rezillik olmaz. :d Star yapım iflasını versin. :d

starlada ugrasma birinci oldugunda yoksun düsük reyting aldıgında varsin kusura bakma ama bu objektiflikse hadi sen kendi küçük dükkanında takılmaya devam et

HAYATIMIN ROLÜ SUDAN BIKMIS BALIKLAR BENZEMEZ KİMSE SANA İLE STAR 3 BİRİNCİLİK ELDE ETTİ EZDİ ADETA

Ben her gün yorumlarımı yazıyorum valla. :d

Star batmış yani o derece yazık ya. :d :d

Sbt de el atmıyor ki. :d :d

Star film yayınına geçsin işte. :d Gerçi filmleri de kötü. :d

Ben her gün yorumlarımı yazıyorum valla. :d

Star batmış yani o derece yazık ya. :d :d

Sbt de el atmıyor ki. :d :d

tabi ya asa yukari 3 gün 4 gün zirvede olamamıs 3 gün iktidar the king sen kendi hayal dünyanda yasamaya devam et

- - - Ekleme - - -

Star kapanmalı bir an önce. Yoksa bu işin sonu berbat gözüküyor puhahahhahahah :D

STAR 3 GÜN BİRİNCİLİK ALİYOR

FOX 256541654165 YIL İKİNCİ DAHİ OLAMİYOR PUHAHA fox kanalı kapatsin bence rezil olmaktan iyidir :d :d

Star haftanın 12 günü 1.lik alıyor bence. :d :d Hayallerde sınır yoksa ben de uyarım. :d :d

Star ölmüş ağlayanı yok. :d Saçmaladı iyice kanal. :d

Allah çarptı Star'ı. :d

star haftanın 12 günü 1.lik alıyor bence. :d :d hayallerde sınır yoksa ben de uyarım. :d :d

star ölmüş ağlayanı yok. :d saçmaladı iyice kanal. :d

allah çarptı star'ı. :d

ben yazdikca sende yazcan aga İyİ oldugunda Öv barİ pazartesİ sali cuma reytİngİ İyİ deyİp beyazsoy ezme Öv kanali beyazsoy 3defa senİ yalanini ortaya Çikartti

Star haftanın 12 günü 1.lik alıyor bence. :d :d Hayallerde sınır yoksa ben de uyarım. :d :d

Star ölmüş ağlayanı yok. :d Saçmaladı iyice kanal. :d

Allah çarptı Star'ı. :d

Star devri bitti artık Star'a bakan ve tanıyan mı var? Ancak köylü birisi tanır puhahah :D

Star devri bitti artık Star'a bakan ve tanıyan mı var? Ancak köylü birisi tanır puhahah :D

foxdan daha iyi oldugu kesin en azından haftanin hergünü iyi reyting aliyor eziyor foxu :D totalde 2 3 ab de ilk 2 yi aliyor ab ilk 10 4 yapim sokuyor foxun hayal edipde ömrü billah yapamayacagi sadece starın reytinglerine bakar bakar ağlar haline :d

Star sabah kuşağında bayağa iyi gitmiş akşamda fi tarihi iyi çıplak gerçekse abde 2yi geçmiş

Star sabah kuşağında bayağa iyi gitmiş akşamda fi tarihi iyi çıplak gerçekse abde 2yi geçmiş

bardagın dolu tarafından bakmak bu olsa gerek

2 reytingi tekrarlariyla hep geçmis büyük risk yeni bölümünden daha çok izlenme oranına sahip olmus en azından tkrlari ilk 100e giremeyen kanaldan iyidir bkz fox h.bilgisi kamujuj nasil gitmis :)

Trtdeki avrupa avrupa oldukça iyi gitmiş abde uçmuş totaldede iyi reytingler almış abde truva ile 007 aynı reytingi almış share arasında 0.01 fark var belkide ilk kez oluyo bu

- - - Ekleme - - -

Trtdeki avrupa avrupa oldukça iyi gitmiş abde uçmuş totaldede iyi reytingler almış abde truva ile 007 aynı reytingi almış share arasında 0.01 fark var ilginç

İlk 10'da Show, Kanal D, Atv, Fox ve Trt1 var. :D Başka adam gibi kanal yok zaten. :d

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]37[/TD]
[TD]SİHİRLİ ANNEM (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]09:13:16[/TD]
[TD]10:55:42[/TD]
[TD]01:34:34[/TD]
[TD]2,04[/TD]
[TD]15[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sihirli Annem sabah sabah çok iyi gitmiş ama Totalde. A/B'de ilk 100'de yok. :D

Kendimize doğru abde 0.25 artmış totalde 0.1 düşmüş ama ramazan dizisi için iyi gidiyo bence

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]27[/TD]
[TD]İŞLER GÜÇLER (TKR)[/TD]
[TD]DRAMATİK PROGRAMLAR[/TD]
[TD]23:53:58[/TD]
[TD]25:32:19[/TD]
[TD]01:22:23[/TD]
[TD]2,21[/TD]
[TD]11,57[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Geçe Geç Saatler de İyi Gitmiş A/B De :)

Atvde hz ömerin düşüşü sürüyo nihat hatipoğlunun programları iyi gidiyo kmoi iyi gitmiş