8-9 olmasa da 7 ye razı mısın?aldatmak 3-4 alıyor sakla beni 3-4 alıyor hudutsuz 5-6 alıyor kara 1,5 alıyor.
Dolu gün demek 8-9 alabilen en az iki dizi/program olması demek.
8-9 olmasa da 7 ye razı mısın?aldatmak 3-4 alıyor sakla beni 3-4 alıyor hudutsuz 5-6 alıyor kara 1,5 alıyor.
Dolu gün demek 8-9 alabilen en az iki dizi/program olması demek.
Hiç de bile misal @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi ve @Dosi ye yaşlarına hürmeten yüklenmiyorum @ozmoturk bacım kara melek kardeşimdir @Emre Ozansoy @cookies parlakçı ; @DarkLegenD @Sherlock cıbırcılardan anlaştıklarım
Yani ufak at da @Carpe Diem yesşn datlum
Marul kafa gibi domestos dolu küvete yatırsan ölmeyecek biri bile gitti sen çok zor olamazsın
Sosyolojik, toplumsal etki vs. anlamında dedim aslında. Ayrıca dediğin gibi yarın öbür gün benzer senaryo olursa hepsi deliklerine kaçar.Valla çok da azınlık değiller gibi zamanında fetüs ün 5 milyon mürüdi var diye övünüyorlardı tabi malum olaydan sonra hepsi inkar etti ama olsun ))) bu manevi değerlerin de 7-8 milyon takipçisi vardır Totalde
------
Birileri perşembeye boşluk diyordu boşluk pazartesibdeymiş
Deniz kuşum kendi ayağına sıktı onun gitmesinde bir payın yok olamaz da.Hiç de bile misal @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi ve @Dosi ye yaşlarına hürmeten yüklenmiyorum @ozmoturk bacım kara melek kardeşimdir @Emre Ozansoy @cookies parlakçı ; @DarkLegenD @Sherlock cıbırcılardan anlaştıklarım
Marul kafa gibi domestos dolu küvete yatırsan ölmeyecek biri bile gitti sen çok zor olamazsın
Cuma hariç her günde boşluk var eğriye eğri doğruya doğru ✍️🏻
Hiç de bile misal @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi ve @Dosi ye yaşlarına hürmeten yüklenmiyorum @ozmoturk bacım kara melek kardeşimdir @Emre Ozansoy @cookies parlakçı ; @DarkLegenD @Sherlock cıbırcılardan anlaştıklarım
ayol milletten kopyaladığı içerikleri yüzünwe vurmasam en başta, hiç kaprislere girip hakaret yağdırmaya başlamayacaktı marul kafaDeniz kuşum kendi ayağına sıktı onun gitmesinde bir payın yok olamaz da.
Bu saydıklarının hiçbiriyle aslında anlaşamaman. Sen kendini kandırmaya devam et zira bana gücün asla yetmez.
Ay senin ne haddine yüze vurmak.ayol milletten kopyaladığı içerikleri yüzünwe vurmasam en başta, hiç kaprislere girip hakaret yağdırmaya başlamayacaktı marul kafa
ikinci kısım için bir psikiyatri servisine git başka yorumum yoktur
Bu ekiple şöyleyiz…Hiç de bile misal @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi ve @Dosi ye yaşlarına hürmeten yüklenmiyorum @ozmoturk bacım kara melek kardeşimdir @Emre Ozansoy @cookies parlakçı ; @DarkLegenD @Sherlock cıbırcılardan anlaştıklarım
Deniz'in gitmesinde ne gibi bir parmağın var ki sen iyice yedin kendiniHiç de bile misal @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi ve @Dosi ye yaşlarına hürmeten yüklenmiyorum @ozmoturk bacım kara melek kardeşimdir @Emre Ozansoy @cookies parlakçı ; @DarkLegenD @Sherlock cıbırcılardan anlaştıklarım
Milletin gözünü açtım onun ağır total oyunlarını en iyi ben ve @mrt-06 bilirDeniz'in gitmesinde ne gibi bir parmağın var ki sen iyice yedin kendini
Sen ve aşüfte nin anlaması imkansız zatenSen daha önünü göremiyorsun milletin mi gözünü açtın @serhatt
Eeee 2013'den beri beyazsoy'dan tut sokak sanati'na kadar hepsiyle mücadele ettik bacıMilletin gözünü açtım onun ağır total oyunlarını en iyi ben ve @mrt-06 bilir
Ay bırak şunu da gereksiz ve olmayan egosunu da.Sen daha önünü göremiyorsun milletin mi gözünü açtın @serhatt
Derin forum olduğumuzu anlayacaklar ses etmeEeee 2013'den beri beyazsoy'dan tut sokak sanati'na kadar hepsiyle mücadele ettik bacı
Forumun 3 Temmuzu mu?Eeee 2013'den beri beyazsoy'dan tut sokak sanati'na kadar hepsiyle mücadele ettik bacı
Ne alaka
İşte AlakaEeee 2013'den beri beyazsoy'dan tut sokak sanati'na kadar hepsiyle mücadele ettik bacı