22 Ocak 2024 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Safir - 21. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Hiç de bile misal @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi ve @Dosi ye yaşlarına hürmeten yüklenmiyorum :X @ozmoturk bacım kara melek kardeşimdir:X @Emre Ozansoy @cookies parlakçı ; @DarkLegenD @Sherlock cıbırcılardan anlaştıklarım

Yani ufak at da @Carpe Diem yesşn datlum :F:F

Marul kafa gibi domestos dolu küvete yatırsan ölmeyecek biri bile gitti sen çok zor olamazsın :F
20240123_174825.jpg

Valla çok da azınlık değiller gibi :) zamanında fetüs ün 5 milyon mürüdi var diye övünüyorlardı tabi malum olaydan sonra hepsi inkar etti ama olsun :)))) bu manevi değerlerin de 7-8 milyon takipçisi vardır Totalde
------

Birileri perşembeye boşluk diyordu boşluk pazartesibdeymiş :F
Sosyolojik, toplumsal etki vs. anlamında dedim aslında. Ayrıca dediğin gibi yarın öbür gün benzer senaryo olursa hepsi deliklerine kaçar.

Hiç de bile misal @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi ve @Dosi ye yaşlarına hürmeten yüklenmiyorum :X @ozmoturk bacım kara melek kardeşimdir:X @Emre Ozansoy @cookies parlakçı ; @DarkLegenD @Sherlock cıbırcılardan anlaştıklarım

Marul kafa gibi domestos dolu küvete yatırsan ölmeyecek biri bile gitti sen çok zor olamazsın :F
Deniz kuşum kendi ayağına sıktı onun gitmesinde bir payın yok olamaz da. :F

Bu saydıklarının hiçbiriyle aslında anlaşamaman. :F Sen kendini kandırmaya devam et zira bana gücün asla yetmez. :Z

Cuma hariç her günde boşluk var eğriye eğri doğruya doğru ✍️🏻

Hiçte boştuk yok
------

Yüklenmiyorsunda çenende durmuyor çenesek herif :A

Deniz kuşum kendi ayağına sıktı onun gitmesinde bir payın yok olamaz da. :F

Bu saydıklarının hiçbiriyle aslında anlaşamaman. :F Sen kendini kandırmaya devam et zira bana gücün asla yetmez. :Z
ayol milletten kopyaladığı içerikleri yüzünwe vurmasam en başta, hiç kaprislere girip hakaret yağdırmaya başlamayacaktı marul kafa :F:F

ikinci kısım için bir psikiyatri servisine git başka yorumum yoktur :X

ayol milletten kopyaladığı içerikleri yüzünwe vurmasam en başta, hiç kaprislere girip hakaret yağdırmaya başlamayacaktı marul kafa :F:F

ikinci kısım için bir psikiyatri servisine git başka yorumum yoktur :X
Ay senin ne haddine yüze vurmak. :F

Asıl ben gerçekleri yüzüne vuruyorum kedi gibi kaçıyorsun. :F

• İlginç
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün

Deniz'in gitmesinde ne gibi bir parmağın var ki sen iyice yedin kendini :F :F

• Güldürdün
Survivor Ab den Totale dönmüş..
Totalde 7 ye vuran oranlara çıkıyor...

Yorumlarda ağzına almayanlar sıkıntı içinde.. Dizileri sekteye uğratıyor...
Haa, aylarca böyle gider mi bilinmez ama beklenenin aksine çok iyi ilerliyor...