22 Ocak 2022 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Güldür Güldür Show | Show TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Screenshot_20220123-101657~4.png

Screenshot_20220123-102028~2.png

Screenshot_20220123-101647~2.png
Screenshot_20220123-101657~2.png
Screenshot_20220123-101657~6.png

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Haftanın en değişik günü bence. 2 iyi reytingli dizi, 2 müzikli program, 1 eğlence programı + Survivor. Diğer günlerin monotonluğu yok.

Güldür Güldür geçen haftaya göre 1 reyting artmış. Ecem Erkekden sonra artık hiç izlemiyorum, amma yine de yükselmesi beni mutlu ediyor. Ecem Erkek olsaydı kesin 5+ alırdı bu sezon da.

Maske Kimsin Sen geçen haftaki reytinglerini korumuş. Şarkılar Bizi Söyler ise yılbaşı öncesi daha iyi gidiyordu sanki? Bence ara verilip, yazın denenebilir. Yazın çok iyi reyting alır.

Gönül Dağı ve Kardeşlerim herzamanki gibi gitmişler. Amma eskiden Kardeşlerim açık bir rekabetde idi, şimdi Gönül Dağı 2 grupta 2 katı reyting alıyor. Totalde ise aradaki farkı açtı. Kardeşlerim bizim evde izlenen bir dizi ve çay/kahve içerken salona geçiyorum, o zaman bu diziye maruz kalıyorum ve 5 dk bile dayanamadan kendi odama dönüyorum. Senaryo kalitesi olarak eski Sırlar Dünyası ve Beşinci Boyutdan farkı yok. Oysaki çok güzel lise dizisi yapabilirdiler o kadro ile. Genç oyuncular çok güzel ve yakışıklı, ayrıca yetenekli.

Survivor bir süre daha böyle 6-7-lerde gider gibi. Bakalım uzun vadede nasıl olacak reytingleri. Daha 1 haftada totalde 7.12, AB-de 6.48-e kadar düşmüş. Amma tabii sıralama olarak falan çok iyi, hakkını yememek lazım.

Aşko her hafta birisi hapiste ve ya hastanede. Ailenin başına gelmeyen kalmamış. :F :F
Cidden annemler dahil, tüm izleyicisinin sahip olduğu sabıra hayranım. :A
Bende izledim de dün ama sıkılarak izledim. Başka izlicek birşey yoktu. :A Aşırı klişe sahneler ile dolu. :F Dün baktın mı? :D

Hayır. Psikolojim zaten yerinde değil, bir de bununla bozamam. :A
Evde izliyorlardı diye diziden ağlama sesleri geliyordu yine. :F
İnsani nasıl aglatacaklarini çok iyi biliyorlar. :A Cozmusler artık, arkaya bir Ahmet Kaya+ profesyonel olmayan oyunculuk ve çevredeki bütün insanlarin asiri kötü olması. :F Evet dün baya ağlamaklı sahnesi vardı, hiç ağlamadım. Çok duygusuz oldum ben... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Ahmed
Gönül Dağı geçen sezon ile kıyasladığımız zaman reyting kaybetmeyen tek dizi gibi duruyor.

Kardeşlerim 3-2 reytinge düşmediği sürece sorun yok.

AllStar 1 bölüm dışında aynı reytingleri alıyor ve şimdilik kitleyi koruyor.

15 yıldır aralıksız Survivor izleyen var mı gerçekten? :A O zamanlar sadece cumartesi-pazar günleri yayınlanıyordu gerçi. Son yıllarda iyice cılkını çıkardılar programın. Bu kaçıncı All Star daha? Bıkmadınız mı aynı şeyleri izlemekten?

15 yıldır aralıksız Survivor izleyen var mı gerçekten? :A O zamanlar sadece cumartesi-pazar günleri yayınlanıyordu gerçi. Son yıllarda iyice cılkını çıkardılar programın. Bu kaçıncı All Star daha? Bıkmadınız mı aynı şeyleri izlemekten?
13 yıldır diyelim canım. İlk iki seneyi kaçırmışım küçük olduğumdan. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
13 yıldır diyelim canım. İlk iki seneyi kaçırmışım küçük olduğumdan. :A
İlk program Kanal D'de yayınlanmıştı gerçi. Ben Türkiye-Yunanistan, Aslanlar-Kanaryalar'lı sezonları az-çok hatırlıyorum. 2015'e kadar bende takip ediyordum ama onu takip ettiğime dahi pişman oldum. Neden 13 yıldır bu programı izliyorum diye sordun mu hiç kendi kendine? :A

• Beğendim
Reactions: Hazem
Aralıksız izlemedim 2012 izlediğim ilk sezon ve toplamda 6 sezon izlemişliğim var ve mesele aynı şeyleri izlemek değil yarışmayı izlemek ben spor izlemeyi seven birisiyim.

Aynı takımlardan oluşan neredeyse aynı pistlerde yarışan F1 2007'den kaçırmadan izlerim,NBA,MotoGP,Olimpiyatlar,Kış sporları,futbol ve daha nice spor branşları yani bu yarışmaları seven birisi için çok normal bir şey.

• Beğendim
İlk program Kanal D'de yayınlanmıştı gerçi. Ben Türkiye-Yunanistan, Aslanlar-Kanaryalar'lı sezonları az-çok hatırlıyorum. 2015'e kadar bende takip ediyordum ama onu takip ettiğime dahi pişman oldum. Neden 13 yıldır bu programı izliyorum diye sordun mu hiç kendi kendine? :A
Nedeni yok ki, seviyorsun ve izliyorsun. Benim de gitme hayalim var aslında. :bhr:

• İlginç
Maske: Kimsin Sen geçen hafta tek grupta da olsa 3+ alıp ilk 10'a girmişti bu hafta tamamen ilk 10 dışı kalmış. :( Gerçi ilk baştaki sürpriz etkisinin dağılmaya başladığı ve neredeyse herkes tahmin edildiğini düşünürsek yine de iyi idare etmiş diyebiliriz.

Güldür Güldür'ün yükselişi dikkat çekici ama hala eskisi gibi değil sanki. Cuma günleri özellikle AB'de zirvede yaklaşıyordu ama kendisi hariç 3 format daha yayınlandığı için reytingler bölünüyor.

Survivor düşüşe geçmeye başlamış devamını da merakla bekliyoruz. :A