AHAHSHHSHD Çok imkansızlıklar ile dolu bir dizi.Senaryo kalitesi olarak eski Sırlar Dünyası ve Beşinci Boyutdan farkı yok.
Aşko her hafta birisi hapiste ve ya hastanede. Ailenin başına gelmeyen kalmamış.AHAHSHHSHD Çok imkansızlıklar ile dolu bir dizi.
Bende izledim de dün ama sıkılarak izledim. Başka izlicek birşey yoktu. Aşırı klişe sahneler ile dolu. Dün baktın mı?Aşko her hafta birisi hapiste ve ya hastanede. Ailenin başına gelmeyen kalmamış.
Cidden annemler dahil, tüm izleyicisinin sahip olduğu sabıra hayranım.
Hayır. Psikolojim zaten yerinde değil, bir de bununla bozamam.Bende izledim de dün ama sıkılarak izledim. Başka izlicek birşey yoktu. Aşırı klişe sahneler ile dolu. Dün baktın mı?
İnsani nasıl aglatacaklarini çok iyi biliyorlar. Cozmusler artık, arkaya bir Ahmet Kaya+ profesyonel olmayan oyunculuk ve çevredeki bütün insanlarin asiri kötü olması. Evet dün baya ağlamaklı sahnesi vardı, hiç ağlamadım. Çok duygusuz oldum ben...Hayır. Psikolojim zaten yerinde değil, bir de bununla bozamam.
Evde izliyorlardı diye diziden ağlama sesleri geliyordu yine.
Reyting sonuçları belli oldu. Gönül Dağı tüm gruplarda birinci oldu.
İşte günün tüm reyting sonuçları:
Ekli dosyayı görüntüle 114170Ekli dosyayı görüntüle 114171Ekli dosyayı görüntüle 114172Ekli dosyayı görüntüle 114173
@Dosi @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @mesmeso @Özgür @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @AteşBöceği @soo @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @Çiğdem @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @Billy Kane @Doğan @-potterhead- @Burak97 @Maskeli Fedai @umuttanyel @Atlass @ömer karataş @Ege Bartu @Klaus @seyfullXh @Bussy @781Ens @Ahmed @Mircan Saye @Alos ve ilgili herkes
13 yıldır diyelim canım. İlk iki seneyi kaçırmışım küçük olduğumdan.15 yıldır aralıksız Survivor izleyen var mı gerçekten? O zamanlar sadece cumartesi-pazar günleri yayınlanıyordu gerçi. Son yıllarda iyice cılkını çıkardılar programın. Bu kaçıncı All Star daha? Bıkmadınız mı aynı şeyleri izlemekten?
İlk program Kanal D'de yayınlanmıştı gerçi. Ben Türkiye-Yunanistan, Aslanlar-Kanaryalar'lı sezonları az-çok hatırlıyorum. 2015'e kadar bende takip ediyordum ama onu takip ettiğime dahi pişman oldum. Neden 13 yıldır bu programı izliyorum diye sordun mu hiç kendi kendine?13 yıldır diyelim canım. İlk iki seneyi kaçırmışım küçük olduğumdan.
Aralıksız izlemedim 2012 izlediğim ilk sezon ve toplamda 6 sezon izlemişliğim var ve mesele aynı şeyleri izlemek değil yarışmayı izlemek ben spor izlemeyi seven birisiyim.15 yıldır aralıksız Survivor izleyen var mı gerçekten? O zamanlar sadece cumartesi-pazar günleri yayınlanıyordu gerçi. Son yıllarda iyice cılkını çıkardılar programın. Bu kaçıncı All Star daha? Bıkmadınız mı aynı şeyleri izlemekten?
Nedeni yok ki, seviyorsun ve izliyorsun. Benim de gitme hayalim var aslında.İlk program Kanal D'de yayınlanmıştı gerçi. Ben Türkiye-Yunanistan, Aslanlar-Kanaryalar'lı sezonları az-çok hatırlıyorum. 2015'e kadar bende takip ediyordum ama onu takip ettiğime dahi pişman oldum. Neden 13 yıldır bu programı izliyorum diye sordun mu hiç kendi kendine?