22 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
onlar kalitesiz diziler tabi izlenmezler ama biü totali yüksek ama çok kalteli bi dizi çekim kalitesi falan tartışılmaz vadiyi söylememe gerek yok dünyanın en büyük dizisi
arka sokaklar ezeli türk malını nerde devirdi agb de şimdi karadayı bile gelir gelmez geçti

nereye alamazdı ya kayıp şehir bile 5 i çok rahat geçiyo o kadar gün değiştirmesine rağmen yalan dünyadan yüksek alıyodu

Yahu ben A/B`yi kast ettim. A/B`de hiçbiri bu zorlu günde Yalan Dünya gibi 7`yi geçemezdi.

Sen Cuma Totalde 5, A/B`de 9`u geçen dizinin yerini değiştirirmisin? Değiştirirsin. Arka Sokakların A/B`si için. Çünkü A/B`e 9 alan bir dizi Pazartesi ne kadar düşerse düşsün A/B`si yine yüksek kalacaktı.

biü da aynı dila gibi totali yüksek abs si düşük bu tarz diziler ab hitap etmiyor mu nedir

takas en başta hepsi gecti as sonradan hep geçti ezelin finali bile as a yaklaşamadı türk malı yayından kalktı survivor ab de geçti ilk bölümlere bakarsan çogu gecer

survivor ar yi paso geçiyodu kim geldiyse geçmiştir çok rahat

doğru tartışma uzamasın arkayı gelen tüm diziler rahat geçti

xemre emin ol o kadar çok dizi ar yi geçti ki koysam şaşırırsın bana reytingler üzerinden cevap verme ezbere bilirim hepsini

takas sana kolay gelsin finali bile 15share alamayan dizilerle as ı reyting olarak kıyaslamam bn çıktım arkadasa ygs çalıştıricam

as nin hayatında göremediği reytingleri alan diziler mi? doğru

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]17[/TD]
[TD="align: center"]EKIP 1[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]22.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]19:55:09[/TD]
[TD="align: center"]21:58:42[/TD]
[TD="align: center"]3,13[/TD]
[TD="align: center"]7,51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

harika helal olsun yakında 20 dakikayı geçer
20 dakika 4 bile zor almış yakında yayından kalkar
benim için üzülme salının kralı artık öbgzk en büyük patlamasında bile virgül farkıyla geçebiliyo biü haftaya rahatça zirveyi alır

En buyuk patlama degildi, bilip bilmeden konusmayin, izlemedigin diziyi ne elestiriyosun? Beyazsoy bu haftaki fragman guzel dedi diye mi bu laflari soyluyosun? Ondan daha guzel fragmanlari gosterdim.. Sonra bisey yazdi bende cevabi verdim daha da bisey yazamadi.. Hersey ortada ama siz gecen hafta polat dondu sicrama yapar diyodunuz ama olmadi tam tersine dustu..

En buyuk patlama degildi, bilip bilmeden konusmayin, izlemedigin diziyi ne elestiriyosun? Beyazsoy bu haftaki fragman guzel dedi diye mi bu laflari soyluyosun? Ondan daha guzel fragmanlari gosterdim.. Sonra bisey yazdi bende cevabi verdim daha da bisey yazamadi.. Hersey ortada ama siz gecen hafta polat dondu sicrama yapar diyodunuz ama olmadi tam tersine dustu..
polat daha görünmedi :D konu soğudu artık cevap falan yazmam haftaya artık gardaş :D

kimsenin ağlamaktan içi miçi çıkmıyo merak etme reytingler de düşmez bitene kadar zirvede olur
ab de izlenmiyo ama diğer gruplarda çok yüksek ki totalde zirvede oluyo yani merak etme bu dizi çok kazanır kazandırır
bu dizi kalite sunuyo öbgzk den daha çok şey sunduğu kesin
trt tns ye girse mi para kazanacak onlar senin kadar bilmiyolar bu işi demekki ilginmiş
trt dizileri en kaliteli diziler ve en süper kanal

Obgzk her bakimdan daha ust seviyede ve daha kaliteli, biu'de bi taziye , aglama geceleridir gidiyor baska bisey yok meydanda aglamaktan baska..

nerden biliyon reklamcımısın kardeş öyle bi söyledin ki
izlenmeyen dizi hiçbişey kazanamaz isterse ab de 40 alsın izlenmiyosa reklam meklam alamaz
reklamcılar abc1 e bakıyo bilmem anlatabildim mi?
öbgzk en büyük zıplamasıyla bile virgülle geçebildiyse bundan sonra zirveyi unutsun biü istisnai 2.oldu bundan sonra zirveyi bırakmaz

Dunde zirveyi alamaz dedin ve dediginle kaldin oyle..

- - - Ekleme - - -

revan nasıl biü salını en az kazanan dizisi oluyomuş em kimsenin ağlamaktan içi çıkmıyo çok iyi ilerliyo dizi total 8 reyting almış daha ne olsun gelecek hafta olaylar hareketlenicek 9 olur , total 8.52 reyting alarak az farkla 2. sırada yer almış , öbgz 8.65 ab 10.07 reyting alarak oranlarını yükseltmiş , 20 dakikada total 4.05 ab 5.28 reyting alarak şimdilik iyi durumda ama biraz yükselmesi lazım

Ab'si cok kotu oldugu icin haliyle az kazanan dizi oluyo , senaryoda aglamanin uzerine kurulu..