22 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyazsoy snn dedigin senarist yönetmen işine halkin yüzde 95i dikkat etmez zaten kalan yuzde 5i de 20dk izlemez

iyi ozaman dizilerden senarist ve yönetmenleri atalım
)))

kardeş bunlar bir diziyi batırırda çıkarırda. iyi senaryoyu kötü oynayan oyuncu zor bulunur. türkiyede tüm diziler duygu üzerinden yürür duygusu olmayna bir dizi asla tutmaz. bu duyguyu önce senarist sonra yönetmen sorumlu. eğer o duyguyu yakalayamıyorsa yönetmen tekrar tekrar çeker..

yaparmi yapar star nede olsa , show tv cizgisinde ilerliyor acunu her yere koyarak

- - - Ekleme - - -

Aslinda sbt'nin o farklari dogru ama tns kanal d'ya takmis oldugu icin boyle oluyor.. Sonucta her iki grupta fark attik
TNS`nin Kanal D`ye taktığı tok. Diziden diziye değişir.

İntikam mesela TNS`de SBT`den kat-kat yüksek çıkmıştı.

Arka Sokaklar aynı çıkıyor. Yalan Dünya aynı çıkıyor.

Bence fragmanla alakasi yok beyazsoy cunku hele bu haftaki fragman digerlerine nazaran daha asagidaydi.. Bundan onceki fragmanlari izlesen anlarsin.. Ben fragmana tam baglayamadim..

yaparmi yapar star nede olsa , show tv cizgisinde ilerliyor acunu her yere koyarak

- - - Ekleme - - -

Aslinda sbt'nin o farklari dogru ama tns kanal d'ya takmis oldugu icin boyle oluyor.. Sonucta her iki grupta fark attik

Şimdi sen TNS'ye değil de SBT'nini daha doğru sonuç verdiğini savunmuş oldun.

Bence SBT'nin şişirmsini indiriyo TNS. Asıl gerçek sonuç o.

TNS`nin Kanal D`ye taktığı tok. Diziden diziye değişir.

İntikam mesela TNS`de SBT`den kat-kat yüksek çıkmıştı.

Arka Sokaklar aynı çıkıyor. Yalan Dünya aynı çıkıyor.

Sbt reytingi tns reytinginden daha fazla olan bi intikam var suanda... Digerleri hep sbt'deb dusuk cikiyor.. Mesela star'da tam tersi sbt'de dusuk cikar ama tns'de daha yuksek cikar.

- - - Ekleme - - -

Kendi fikrini bana empoze etme, ama ben tns'nin kanal d yi dusurdugunu dusunuyorum..

Bence fragmanla alakasi yok beyazsoy cunku hele bu haftaki fragman digerlerine nazaran daha asagidaydi.. Bundan onceki fragmanlari izlesen anlarsin.. Ben fragmana tam baglayamadim..

Allah aşkına sbt de anlıklarda 11 'i gördü milletin canı bir anda sıkıldı öbzg yi mi açtı yani.. fragmana baktılar heycanlandılar açtılar diziyi. diğer fragmanlara baktım okadar iyi değildi. zaten ab deki 3 reyting artışın başka açıklması olamaz

Tns kanald dÜsÜrse emİn olun bugun yİne bİÜ bİrİncİ olurdu tns de resmİ reytİnglerde dÜsÜk gelİyosa yapacak bİsİy yok

sbt sİsİrİyor reytİnglerİ bu kaÇ defa bellİ oldu seksenler tnsde olsa dİbİ boylamİsİ zengİn kiz fakİr oglanda

Herkes görmek istediğini görer. Geçen perşembe siz de SBT daha doğru demişdiniz.

Peki bundan daha iyi fragmanlarda, niye bugunku gibi atak yapmadi ?

- - - Ekleme - - -

Mahoni sende diyodun genel de kanal d dusuk cikar.. Diye. Bunu biliyoruz simda baska seyler soyleme..

Hayır.Seksenler,Sakarya Fırat,Zengin Kız Fakir Oğlan,Böyle Bitmesin,Şubat,Avrupa Avrupa bunlar süper diziler.Bu oranları hakediyorlar

biü de iyi fragman yapiyor
takvim gazatesini aç salı günleri arka plan tamamen değisiyor biü oluyor sabah ta öle fotomaçta öle

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Mahoni sende diyodun genel de kanal d dusuk cikar.. Diye. Bunu biliyoruz simda baska seyler soyleme..

söylerim çünkü tns hakketigi oranlarin üstünde aliyor ben bilmem esim bilir örnegin sbt iyi tns de kötü özellikle ab de

Biu'nun her yerde bu kadar reklam yaptigini bilmiyodum..
soylerim diyosun yani isine ne geliyosa onu soyliceksin oylemi ??
buna cikiyo cevabin..

Ben SBT'ye inanmıyorum. TNS gelir gelmez hemen TRT'nin dizileri yükseldi. Hemde hepsi.

Seksenler 7 alıyordu birden 12'ye fırladı. Peh peh

Biu'nun her yerde bu kadar reklam yaptigini bilmiyodum..
soylerim diyosun yani isine ne geliyosa onu soyliceksin oylemi ??
buna cikiyo cevabin..

her kanalın medya organlari var ama atv ve kanald sitelerinde birinci oldugu zaman yapimlar birinci oldu yaziyolar star hiç yazmadi son zamanlarda

ayaklıgazate süper star life organı mesela ali ağaoglu stara yakın
program bile yapiyor süper star life

takvim atv hangi yapimi birinci olursa hemen yarım sayfa yazi yaziyor

Tebrikler obgz'ye

- - - Ekleme - - -

neye göre iyi diyorsun anlamıyorum ben pek iyi fragman görmedim öbzg de .. sen iyi dediğin fragmanları at ben neden olmadıgını söyleyeyim

Seksenler mi şişirme bi izleyin sonra yorum yapın aldığı 5-6 reyting bence çok az tns de olsa en az 7 alırdı

kanal d genelde kendi sitesinde reklam yapar ama ne metrobus duraklari nede baska bi yerde gormedim ben reklamlari tabi belkide vardir tam olarak bilmiyorum ama ben cok rastlamadim.