22 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öyle Bir Geçer Zaman Ki esmiş gürlemiş yine. :) BİÜ de geçen hafta az farkla geçmişti ne var bunda. Geçen hafta hiç az farkla geçmiş diyen yoktu şimdi herkesin gözüne battı.

Karşılaştırmalı Tablo Az Sonra...

Oha o kadar farka rağmen aynılar :d biü kral artık

Obgzk yine yapmis yapicagini , rakiplerine fark atmis :)

- - - Ekleme - - -

Star'in gozu donerse saliyada yst'yi koyabilir.. :))))

Totalde Öyle bir geçer zamanki zirvede yer alarak en çok izlenen yapım olmuş tebrikler, 20 dakika için tehlike çanları çalıyor Ab sadece 5 reyting almasına rağmen 2.olmuş diğer yapımlar çok zayıf gerçekten..

[TABLE="class: cms_table, width: 636"]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]20 DAKIKA[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]22.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:46:30[/TD]
[TD="align: center"]22:59:34[/TD]
[TD="align: center"]5,28[/TD]
[TD="align: center"]13,51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Çok Az .s

A/B`ye dikkat ederseniz Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin özeti ile 20 Dakika arasında 0.16 % fark var. Yakında Öyle Bir Geçer Zaman Ki özeti ile beraber A/B`de ilk ikiyi kapatırsa şaşırmamak lazım. :)

Karşılaştırmalı Reyting Tablosu ve Günün Yorumu 3. Mesaja Eklendi. :)

Son düzenleme:
öbzg nin birinciliği bu haftalık olacagını düşünüyorum dün tahminlere öbzg birinci olacak derken fragmanın çok iyi oldugunu söylemiştim. tekrar böyle iyi bir fragman çıkaması zor belki beş on bölüm sonra

20 dakika için her hafta yazıyorum acil yönetmen değişmeli daha fragmanlar çıkarken bu yönetmenin yetersiz oldugu ortaya çımıştı o yüzük hatası olacak iş değildi. ay yapım karadayının iki yönetmeninden birini 20 dakikaya kaydırabilir yada cevdet mercanı alabilir. bu yönetmen hem oratsız oyuncu oynatma hemde duyguyu vermeyiyor. ilker aksumun oyunculugunun fazla oldugunu ilk bölümden beri diyorum. dünde yazsım çocugu kayboldu okadar adam çoştu üzüleceğimize güldük ilker aksum bunu bilmeden yapıyor olabilir bunun yönetmenin müdehale etmesi lazım kardelim daha düşük oyna diye ilker bu kadar abartı oynayınca bu kez tubanın oyunculugu seyirciye daha çok batıyor arada bir uyum yok tuba ufak oynuyor ilker abartıkkça abartıyor.

neyse ay yapım yapacağı belli ilk başta yönetmeni değiştirmek olmadı senaristleri gerçi senaristler ilk iki bölümdeki büyük facia senaryo hataları yapmıyorlar ama o kadarda iyi değiller top çeviriyorllar diziyi yukarı çekecek bişey yapamıyorlar

20 Dakika güzel bir dizi aslında ama fazla Amerikanvari. O yüzden sosyal medyada seviliyor.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki totalde zirveyi ele geçirmiş,ab de açık ara önde tebrikler.Benim İçin Üzülme total grubunda gayet iyi sonuçlar almış ancak aynı şey ab grubu için geçerli değil.20 Dakika totalde zaten iyi değildi buna ab grubunu da katmaya başladı ve iyice düşmüş ab grubunda da.

öbgz totalde kılpayı zirwede ab de rahat gtmis.biu gene iyi.20dk duşuşe dewam ab si iyi diyolar öbgz nin özete geçilmeşe iyi

Benim İçin Üzülmeyi sezon sonunda yolcu ederiz. Nisan gibi milletin ağlamaktan içleri dışlarına çıkar.

Bu diziyi nee sunuyor Allah Aşkına. Biber Salçası mı?

A/B`si vasat.

ÖBGZK iyi gitmiş. Anlıklardan belliydi zaten 1. olacağı ama bu kadar az farkla olacağını tahmin etmemiştim. SBT'ye güven olmaz. HEr an yarı yolda bırakabilir :X

Öbgzk dünkü sbt sonuçlarından sonra tnsdede başarılı gitmiş ve totalde zirveyi az farkla almış abde ise en yakını rakibini 2ye katlayarak çok rahat bir birincilik elde etmiş. Biü totalde yine iyi abde vasat gitmiş. 20 dakika düşüşünü sürdürmüş totalde 10 shareın altına düşmüş abde ise 2 olmasına karşın oranları pekte iyi değil güven bana geçen haftaya göre yükseksede program istenilen oranlara pekte ulaşmış değil

beyazsoy snn dedigin senarist yönetmen işine halkin yüzde 95i dikkat etmez zaten kalan yuzde 5i de 20dk izlemez

yaparmi yapar star nede olsa , show tv cizgisinde ilerliyor acunu her yere koyarak :)

- - - Ekleme - - -

ÖBGZK iyi gitmiş. Anlıklardan belliydi zaten 1. olacağı ama bu kadar az farkla olacağını tahmin etmemiştim. SBT'ye güven olmaz. HEr an yarı yolda bırakabilir :X

Aslinda sbt'nin o farklari dogru ama tns kanal d'ya takmis oldugu icin boyle oluyor.. Sonucta her iki grupta fark attik :)