22 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gelmiş geçmiş en çok izlenen dizi açık ara eski vadidir sokakları boşaltam toplu izleme seansları yapılan tek dizi hey ki ne hey
Yok be hacı...AGB döneminde en çok izlenen dizi Asmalı Konak'tır hala...Asmalı Konak'ta KVP'de OBGZ'de AGB'den geçti en yukseği hala Asmalı...

Salı reyting sonuçları ile ilgili yorumlar yapalım.

Konu dışı mesajlar yazmayın!

Yok be hacı...AGB döneminde en çok izlenen dizi Asmalı Konak'tır hala...Asmalı Konak'ta KVP'de OBGZ'de AGB'den geçti en yukseği hala Asmalı...
Yeni Bölüm olarak ÖBGZK. Final olarak Asmalı Konak.

Ama Asmalı Konak internetin fazla kullanılmadığı dönemde aldı o reyting. Ama Aşkı Memnu, Yaprak Dökümü, Ezel, Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve bir sürü dizi internetin yaygın olduğu dönemlerde yüksek rakamlara ulaştılar.

Yine konuyu batirmissiniz bugün sali vadi ile ilgili herseyi persembeye saklayin

Reyting falan umrumda değil...20 dakikada kerim denen adamı kim bıçakladı ben onu merak ediyorum..
)

Yapımların Geçen Hafta Aldıkları Reytingler 3. Mesaja Eklendi.

Gün Değerlendirmesi :--Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu hafta geçen haftalara göre anlıklarda çok iyi oranlar alarak 11'i dahi görmeyi başardı.Yarınki tns reytinglerinde bakalım bu reytingler yansıyabilecek mi?Diziyi tebrik ederim.Benim İçin Üzülme bugünde çok iyi oranlar alarak 10 reytingi göremese de dayandı diyebiliriz.Diziye tebrikler.20 Dakika bu hafta izleyenlerini sbt reytingleriyle hayal kırıklığına uğratmışa benziyor.Dizi 5 reytingi göremedi neredeyse anlıklarda.Tabi tns sonuçları en önemli sonuçlar olduğu için kesin ve net sonuçları yarın göreceğiz.

Oyle bir gecer zaman ki, bu hafta gercekten cok guzel bi bolumdu.. Her bolumunde ayri bi guzellik var bu dizinin. Sbt'ye gore 1. Yiz farkla ama tns'de yine 2. Olursak bu sefer tns guvenim azilacak cunku hep sbt totel 1. Si ne ist tns'de de 1. Ayni oluyor ama bi obgzk'de farkli bi durum olusuyor.. Umarim hakettigi yerde olur obgzk yarin tns'de.

20 dakka totelde bişey yapamaz.
abd de huzur gibi iş yapar

Güven Bananın son sahnesini kaçırdım ya. En son iki yarışmacıda paralarını koruma altına almışlardı ne oldu o sırada ?