22 Nisan 2014 Salı Reyting Sonuçları

Küçük Ağa dünkü berbat reklam düzeni ve maç yüzünden totalde düşmüş ama ab'de yükseliş yakalamış. :) Bir de bölümün 15 dakika daha uzaması lazım. Reklam mi izliyoruz dizi mi belli değil.

Maç iyi sonuçlar almış.

Kaçak totalde idare etmiş ama ab'de düşmüş.

Canlı Para ab'de iyi gitmiş.

Benim İçin Üzülme iyi gitmiş ama bitiyor maalesef. :A

Seksenler düşmüş..

ABC1 reytingleri nerden çıktı bu arada? 😱 Küçük Ağa 13 almış. :Z :Z

[HASHTAG]#kucukaga[/HASHTAG] iyi gitmiş yine.:DBu dizi nasıl Ab'de bu kadar izleniyor anlamıyorum hala.:D
Kaçak idare eder gitmiş.Ab'de de sıralama olarak baya artış göstermiş.
Mesut Yar'ın canlı parası Küçük Ağa'nın arkasından iyi Ab reytingi almış.Ama yeterli değil.Çalıkuşu'nun yeri boş gibi hala.

Dizilerin neredeyse tamamı Abc+1 'de daha iyi gitmiş.:D

Dünkü maçta heyacan olsa en az 10 alırdı dün maçı izlerken insan sıkıldı

Son düzenleme:
ABC1 Reytingleri'ne göre Kaçak 6,30 bu reytinglerle rahat yayın hayatına devam eder.

küçük ağa yanılmıyosam totalde düşmüş abde yükselmiş ve yine rahat şekilde zirvede yer almış tebrikler :) abc1 grubunda 12.8 alarak en yüksek oranını bu grupta almış bugün ben hala anlamadım bu grupta kimler var?
maç total 7 ab 9 rating alarak fena gitmemiş abc1 grubunda da 8.5 almış :)
biü akşam final öncesi çok iyi bölümdü ve 4.24 alarak çok kötü gitmemiş finalde 5 rahat geçer :)
kaçak 5.74 alarak iyi gitmiş abde kötü gibi ve abc1 grubunda 6.32 almış gayet iyi

kaçak reklam alamıyor diyenler 6.32 yi armağan ediyorum :D

Abc açıklanmış😱 Ve ka orda daha fazla😱
Maç ve rezalet r düzeni karşısında total de düşse de ab de yükselmiş. Ve kimseciklere geçit vermemiş dizi. :)

diğerleri fiyasko :)

Benim İçin Üzülme ABC1'de fena değilmiş ama bitiriliyor. Show'un mantığını çözebilmiş değilim. @mrt-06

Küçük Ağa yine çok iyi reytingler almış ve ABC1 grubunda 13 reyting almış.
Kaçak ve Seksenler ABC1'de daha iyi gitmişler.
Kurt Seyit ve Şura tekrarı A\B'de iyi gitmiş.

72KAYNANA GELIN SEDA'YA GELINKANAL D12:30:3614:33:470.877.29

Sedoş abc1'de de vahim. :A Para kazanacak yol kalmadı. :A