22 Nisan 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bunu diyeceğini biliyordum ama Yga ve Unutma Beniyi izlemiyorum ben onların ne yaptıkları beni ilgilendirmez, Survivor'u izliyorum.
Yga Türkiye saatiyle erken bitiyor ama sizin oraya göre tabii ki oldukça geç.
Anlıklara göre haklısın Yalan Dünya varken Yga onu geçemiyor ama TNS de geçiyor önemli olanda o değil midir?

SBT`de de geçiyor ona bakarsak. Mesele geçmesi değil. Aynı saatte yayınlanınca geçemiyor mesele bu.

Yer Gök Aşk 00.30`da bitiyor. Hiçbir prime time dizisi bu saatte bitmez. Yer Gök Aşk boşluk dizisi. Sen izlediğin için değil, gerçekleri söylüyorum.

Türkiye saatiyle de bi alakası yok. Hiçbir dizi 00.30`da bitmez onu kast ediyorum.

21.45'de başlayan bir dizinin kaçta bitmesini beklersin?

Haluk görmesin ama Fox TV reyting için kendini çok bozuyor.

21.45'de başlayan bir dizinin kaçta bitmesini beklersin?
İşte neredeyse 22.00`de başlıyor. Ve neredeyse PT2 dizisi.

21.45`ten 23.00`e kadar kısacası Yalan Dünya bitene kadar diziyi gemeçiyor. Öyle ki Yalan Dünya bitti. 90 dakika fazla yayınlanıp, 7`lere tırmanıyor. Bu yüzden de geiyor. Eğer normal bir dizi saati olan 20-21`de başlasa ilk 10`a ya girer, ya girmez.

Fox dizilerini böyle tutturuyor zaten. Boşlukta yayınlanmasını sağlıyor.

Mesele şu ki, Yalan Dünya totalde ne kadar zayıf olursa olsun, Yer Gök Aşk`la aynı saatte yayınlansa ona geçilecek kadar zayıf değil.

Galip Derviş Yalan Dünya`dan zayıf gidiyor.

Aslında Galip Derviş`in tam yeri Cuma 23.00.

50 dakika yayınlansa Beyaz Show da 23.50`de başlayabilir. Sonuçta Cuma totali Arka Sokaklar, A/B`yi Galip Dervişle kapatmak varken Kanal D neden Perşembe`yi tercih ediyor ki?

karadayı yine zirvede olur rahat bi şekilde

Geçen haftaya bakarsak Yga 21.45 - 23.45 arası sürmüş, Yd 21.00 - 23.15 arası sürmüş, Yga 30 dakika fazla yayında kalmış. Biraz fazla abarttın sen.
Neyse benim kast ettiğim Yd haftaya gelse de Survivor'u ge-çe-mi-ye-cek!

23 Nisan tatilinden dolayı reytinglerin artacağını düşünüyorum özellikle Acun'un.

Anligi merak ediyorum
21.09 Karadayi reklama girdi.

Totalde tabii ki. Ama A/B`de ge-çe-cek!

Hem de Acun 2 oyun yapmasına rağmen.