engame bölünmeyen program mı var .. acun ikiye bölüyor bütün diziler özet ve yeni bölüm diye ikiye bölüyor. bu 8. sıra adaletli olmamış eger birleştirme yapacaksan her programı birleştirmeliydin.endgame ' Alıntı:Bölünmüş programlara savaş açan biri olarak Stadyum'un parçalarını birleştirdim ve gerçek reytingini hesapladım. En alttaki kırmızı yazılardan Stadyum'un gerçeklerini öğrenebilirsiniz.
engame bölünmeyen program mı var .. acun ikiye bölüyor bütün diziler özet ve yeni bölüm diye ikiye bölüyor. bu 8. sıra adaletli olmamış eger birleştirme yapacaksan her programı birleştirmeliydin.
özetle yeni bölü ayırmak haksızlık sonuçta aynı dizi ozaman stadyumun fener maçı ve diğer maçlar diye ayırmasıda aynı hesaba kaçar. acununun ilk kısmı özet ve yeni bölüm karışık oluyor. acun oyunlara kadar kısmını ayırıyor. acunun uyanıklık yapıp 1. olan kısmı ödül oyunu başlayınca başlatılıyorEvet, 8 konusu hatalı oldu galiba, onu değiştireceğim şimdi, doğru sırasını bulmak zor değil.
Özet ve yeni bölümlerin ayrılmasında mahsur görmüyorum.
Acun en azından ikiye bölmüş ve özet, yeni bölüm diye ayırma imkanı az da olsa var, Stadyum küçücük parçalarla sahtekarlık yapmış kanımca.
Edit : Sıralamaları değiştirdim, Acun'u iki parça olarak saydım yine.
özetle yeni bölü ayırmak haksızlık sonuçta aynı dizi ozaman stadyumun fener maçı ve diğer maçlar diye ayırmasıda aynı hesaba kaçar. acununun ilk kısmı özet ve yeni bölüm karışık oluyor. acun oyunlara kadar kısmını ayırıyor. acunun uyanıklık yapıp 1. olan kısmı ödül oyunu başlayınca başlatılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?