22 Nisan 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 7 53.8%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 1 7.7%
  • Pazar Sineması Kuşağı (Star)

• Behzat Ç. (Star)

Oy: 2 15.4%
  • Babam İçin (Fox)

• Farklı Desenler (STV)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Galatasaray - Fenerbahçe Maçı ve İlgili Yayınlar

Oy: 4 30.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Survivor derbi merbi tanimiyor oranlarin biraz düsüs yasamis olsada yine iki grubtada zirvede

Stadyum Derbi cok cok iyi gitmis Total de 8 Reytingle 2. olurken AB de 9 Reytingle zirveyi kil payi kacirmis.
Stadyumun asil kismida kendi ortalamasinin üstünde izlenmis.

Farkli Desenler gercekten cok ama cok basarili dizi STV de olmasina ragmen ve Derbi ye ragmen Total de 6 Reyting alarak 4. sirayi kapmis.

UEK da düsüs devam ediyor dizi daha 5-6 hafta öncesine kadar zirveye oynuyordu simdi 5 Reyting aliyor. Bakalim Kanal D nasil bir hamle yapacak?

Behzat C. de bu hafta gecen haftaya göre bir düsüs var ama onu derbi ye baglamak dogru olur.

Bölünmüş programlara savaş açan biri olarak Stadyum'un parçalarını birleştirdim ve gerçek reytingini hesapladım. En alttaki kırmızı yazılardan Stadyum'un gerçeklerini öğrenebilirsiniz.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR]
[TD="class: cms_table_oddRow"][/TD]
[TD="class: cms_table_oddRow"]TOTAL[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]STADYUM - DERBI[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]22:05:05[/TD]
[TD]22:28:07[/TD]
[TD]00:23:02[/TD]
[TD]8,61[/TD]
[/TR]
[TD]6[/TD]
[TD]STADYUM[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]21:42:30[/TD]
[TD]22:04:38[/TD]
[TD]00:22:08[/TD]
[TD]4,27[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]21[/TD]
[TD]STADYUM - OZEL[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]24:43:04[/TD]
[TD]01:46:21[/TD]
[TD]2,58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_evenRow"]7[/TD]
[TD="class: cms_table_evenRow"]STADYUM[/TD]
[TD="class: cms_table_evenRow"]TRT 1[/TD]
[TD="class: cms_table_evenRow"]21:42:30[/TD]
[TD="class: cms_table_evenRow"]24:43:04[/TD]
[TD="class: cms_table_evenRow"]02:31:31[/TD]
[TD="class: cms_table_evenRow"]3,74[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: cms_table_oddRow"]A/B[/TD]
[/TR]
[TD]2[/TD]
[TD]STADYUM - DERBI[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]22:05:05[/TD]
[TD]00:23:02[/TD]
[TD]9,36[/TD]
[/TR]
[TD]5[/TD]
[TD]STADYUM[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]21:42:30[/TD]
[TD]22:04:38[/TD]
[TD]00:22:08[/TD]
[TD]5,01[/TD]
[/TR]
[TD]22[/TD]
[TD]STADYUM - OZEL[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]24:43:04[/TD]
[TD]01:46:21[/TD]
[TD]2,41[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_oddRow"]6[/TD]
[TD="class: cms_table_oddRow"]STADYUM[/TD]
[TD="class: cms_table_oddRow"]TRT 1[/TD]
[TD="class: cms_table_oddRow"]21:42:30[/TD]
[TD="class: cms_table_oddRow"]24:43:04[/TD]
[TD="class: cms_table_oddRow"]02:31:31[/TD]
[TD="class: cms_table_oddRow"]3,85[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
endgame ' Alıntı:
Bölünmüş programlara savaş açan biri olarak Stadyum'un parçalarını birleştirdim ve gerçek reytingini hesapladım. En alttaki kırmızı yazılardan Stadyum'un gerçeklerini öğrenebilirsiniz.
engame bölünmeyen program mı var .. acun ikiye bölüyor bütün diziler özet ve yeni bölüm diye ikiye bölüyor. bu 8. sıra adaletli olmamış eger birleştirme yapacaksan her programı birleştirmeliydin.

engame bölünmeyen program mı var .. acun ikiye bölüyor bütün diziler özet ve yeni bölüm diye ikiye bölüyor. bu 8. sıra adaletli olmamış eger birleştirme yapacaksan her programı birleştirmeliydin.

Evet, 8 konusu hatalı oldu galiba, onu değiştireceğim şimdi, doğru sırasını bulmak zor değil.

Özet ve yeni bölümlerin ayrılmasında mahsur görmüyorum.

Acun en azından ikiye bölmüş ve özet, yeni bölüm diye ayırma imkanı az da olsa var, Stadyum küçücük parçalarla sahtekarlık yapmış kanımca.

Edit : Sıralamaları değiştirdim, Acun'u iki parça olarak saydım yine.

Son düzenleme:
behzat ç. dunki bolum muhtesemin otesinde bir bolumdu. bir an komedi mi izliyorum diye dusundum. cok güldürdü ve cokta güzel olaylar oldu.final bolumu olsa bu kadar güzel olurdu. birde acayip hikayelerin tekrar bolumunu izledim oyunculuklar her zaman ki gibi cok cok basarılıydı. ozellikle altan erkekli farkını yine ortaya koymus. bizim milletimizde gitsin herseyi ayarlanmıs survivor u izlesin. te allam yaaa

stadyum derbi özel çok iyi gitmiş bizim tek kale oynayıp yenildiğimiz ilginç maç zirveyi alıyomuş nerdeyse survivur yine 1. farklı desenlere ise helal olsun derbiye rağmen süper oranlar almış helal olsun umutsuzev kadınları eridi gitti artık.

özetle yeni bölü ayırmak haksızlık sonuçta aynı dizi ozaman stadyumun fener maçı ve diğer maçlar diye ayırmasıda aynı hesaba kaçar. acununun ilk kısmı özet ve yeni bölüm karışık oluyor. acun oyunlara kadar kısmını ayırıyor. acunun uyanıklık yapıp 1. olan kısmı ödül oyunu başlayınca başlatılıyor

Biri canlı yayını konuşulan konu azıcık değişti diye bölüyor, diğeri ise tekrarı ayırıyor, bence karşılaştırmak bile gereksiz.

Acun konusunda haklısın, onu da birleştirmek lazım ama özeti ayıramıyorum, o nedenle böyle kalıyor.

eskiden diziler özetiyle reytimge katılırdı. özet uzun olunca reytingi oyununa gitip özetin reytingi ayırdılar bu topu topu 2-3 senedir böyle. bu dizicilerin reyting oyunu . sonuçta özet yeni bölüme seyirciyi ayırıyor birini birbirinden ayırmak anlamasız

survivor izledim.. çok güzel bir bölümdü... inş. bu akşam doğuş elenir.. merve ve mustafnın gitmesini istemiyorum.. merve giderse survivorda iki kız kalacak.. yani kızların elenmesinden yana değilim... inş. doğuş elenir... zaten mervenin de dediği gibi o adada şarkı söylemekten başka bişy yapmıyo.. oyunlardada başarısız..

Umutsuz Ev Kadınları özellikle AB`de çok düşmüş. SBT bu hiç güvenmiyorum. TNS gelince tekrar zirveyi ele geçirecek Umutsuz Ev Kadınları. Ne kadar düşse de Farklı Desenlere yenilecek kadar düşmedi herhalde. İkisi de aynı dizi. Nedense Farklı desenle birden bire atağa kalktı. Hiç inandırıcı değil

Survivor muhtesem reytingler'de dusus yasamis ama zirveden inmemis ben'de bu aksam ya Mustafa veya Dogus elensin istiyorum.Merve oyunlar'da cok iyi bence gozleri kapali oyunda 3/3 yapti zeka oyununda 2/2 yapti dokunulmazlik sembolu oyunlarinda cok basarili Cevher'i bile yendi bence oyunlarda cok basarili ya Dogus ya'da Mustafa elensin bence.

[TD]5[/TD]
[TD]UMUTSUZ EV KADINLARI[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:55:00[/TD]
[TD]23:09:59[/TD]
[TD]01:37:49[/TD]
[TD]5,05[/TD]
[TD]13,51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

çok düşmüş

[TD]9[/TD]
[TD]RAMBO:İLK KAN[/TD]
[TD]STV[/TD]
[TD]22:16:10[/TD]
[TD]23:54:26[/TD]
[TD]01:25:29[/TD]
[TD]3,62[/TD]
[TD]10,25[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sbt bonusu devam ediyor

Bakalim TNS gelince nasil reytingler cikacak?Bu arada hangi gun TNS basliyor olcmeye Sali gunu mu?