Hanımın Çiftliği 10 reytingin üstünde. Onca senaryo saçmalığına rağmen Kurtlar Vadisi Pusu gibi 8 reytingi görmedi en azından... Bu sezon hep birinci olur. Adını Feriha Koydum 10 reyting ve 30 share zorlamış. Bakalım bu sezon içinde 10 reyting alabilecek mi? ( Bir hafta Hanımın Çiftliği yoktu. Onu saymıyorum. Hanımın Çiftliği varken diyorum ) Bu iki diziyi tebrik ederim. Çocuklar Duymasın 3. dizi olmayı başarıyor. Zaten bu günde Hanımın Çiftliği ve Adını Feriha Koydum varken 3. dizi olup 4-5 reyting almak başarı. Geniş Aile düşüş yaşamış. Bu dizi bir zamanlar 10-14 reyting alıyordu. Ama devir değişti. Yine de fena değil bence. 140-150 bölüm sürmeyi hak eden bir dizi. Bir sezon daha kredisi olmalı. Hiç olmazsa önümüzdeki yaz olsun. Haziranda sezon finali yapmasın. 130-140 bölümde biteceğini zannediyorum. Henüz biteceğini sanmıyorum. Haftaya 3-4 reyting alır yine... Başarılı bir dizi... Komedi Dükkanı yeni bölümü gibi başarı elde etmiş. Ama Star çarşamba günü 5.-6. kanal olmaktansa 3. kanal olmak isteyip Komedi Dükkanını çarşamba yayınlamaya devam edecektir. Adminim Komedi Dükkanı gelecek sezon da sürer mi? Merak ediyorum. Her Şeye Rağmen özel bölüm ilk 50'ye girememiş bu normal bence... Çünkü zaten 1., 2. ve 3. bölüm tekrarları en az 4-5 kez, 4.ve 5. bölüm tekrarları en az 3-4 kez yayınlandı zaten. Gereksizdi ama son çare işte...