22 Nisan 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Hanımın Çiftliği (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 1 12.5%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

• Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 2 25.0%
  • Master Chef - Haftanın Finali (Show)

• Geniş Aile (Star)

Oy: 4 50.0%
  • Komedi Dükkanı - Tekrar (Star)

Oy: 2 25.0%
  • Kollama (STV)

• Küçük Hanımefendi (TRT 1)

• Başrolde "Aşk" (TRT 1)

• Hülya Avşar Show (TNT)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Adminim Ufuk-Rojda niye banlandi oda mi tazican

Adminim nasıl anlıyorsun onun olduğunu?ayrıca birazdan geniş ailenin tekrarı var izlıyecek misin?
Yöntemlerimiz var :) Akşam izledim, tekrarına gerek yok :):)

Ayrıca, AlemTo uyarılara rağmen uygunsuz üslupta tartışmaya devam ettiği için 1 günlüğüne banlanmıştır. Bu konudaki gereksiz mesajlar silinecek biraz sonra :)

Hanımın Çiftliği 10 reytingin üstünde. Onca senaryo saçmalığına rağmen Kurtlar Vadisi Pusu gibi 8 reytingi görmedi en azından... Bu sezon hep birinci olur. Adını Feriha Koydum 10 reyting ve 30 share zorlamış. Bakalım bu sezon içinde 10 reyting alabilecek mi? ( Bir hafta Hanımın Çiftliği yoktu. Onu saymıyorum. Hanımın Çiftliği varken diyorum ) Bu iki diziyi tebrik ederim. Çocuklar Duymasın 3. dizi olmayı başarıyor. Zaten bu günde Hanımın Çiftliği ve Adını Feriha Koydum varken 3. dizi olup 4-5 reyting almak başarı. Geniş Aile düşüş yaşamış. Bu dizi bir zamanlar 10-14 reyting alıyordu. Ama devir değişti. Yine de fena değil bence. 140-150 bölüm sürmeyi hak eden bir dizi. Bir sezon daha kredisi olmalı. Hiç olmazsa önümüzdeki yaz olsun. Haziranda sezon finali yapmasın. 130-140 bölümde biteceğini zannediyorum. Henüz biteceğini sanmıyorum. Haftaya 3-4 reyting alır yine... Başarılı bir dizi... Komedi Dükkanı yeni bölümü gibi başarı elde etmiş. Ama Star çarşamba günü 5.-6. kanal olmaktansa 3. kanal olmak isteyip Komedi Dükkanını çarşamba yayınlamaya devam edecektir. Adminim Komedi Dükkanı gelecek sezon da sürer mi? Merak ediyorum. Her Şeye Rağmen özel bölüm ilk 50'ye girememiş bu normal bence... Çünkü zaten 1., 2. ve 3. bölüm tekrarları en az 4-5 kez, 4.ve 5. bölüm tekrarları en az 3-4 kez yayınlandı zaten. Gereksizdi ama son çare işte...

Komedi Dükkanı'nın devam edip etmeyeceği konusunda bilgim yok şu an. Ama sene başında Tolga Çevik, yeni projelerinin olduğundan bahsetmişti. Hep Komedi Dükkanı ile anılmak istemediğini söylemişti.

Reyting açısından pek problemi yok gibi gözüküyor. Çünkü maaliyeti çok düşük ve TV programından önce bir tiyatro gösterisi. Bu anlamda çok başarılı Tolga Çevik. Star, gelecek sezon da devam etmesini isteyecektir ama karar Tolga Çevik'in kendisine ait :)

Çitlikle Feriha Arasinda Fark var Çitlik daha çok seyrediliyor genis Aile Düsüs sebeni çok reklam koymasi ve artık espirilerin sogumasi Onun dısında deniz yıldızı fox bu sezon bomba dizilerinden lale devri birlikte foxu reyting oranlarini yukari çekmeye basardilar Çocuklar duymasin reytingleri ilerde artcagini düsünüyorum farkli konulara girilmesi heycan yaratabilir haftaya Çitlik feriha arasindaki abd share 1 farkı artıcaginida düsünüyorum

Dediklerine nokta kadar katılmıyorum Kreys. Hanımın Çiftliği ile Adını Feriha Koydum arasında doğru fark var ama bu gittikçe azalıyor. Adını Feriha Koydum 10 reytinge yaklaştı. Ama bana göre de geçemez. A/B'de geçerse geçer ama küçük ihtimal. Çocuklar Duymasın'ın yükseleceğini sanmıyorum. En azından bu sezon içinde yükselmez. Gelecek sezona da zor. Bakalım senaryo ne yönde değişecek?

Çocuklar Duymasın, Yahşi Cazibe ve devam eden diğer komedi dizilerinin gelecek sezona şimdikinden daha yüksek reytinglerle başlayacaklarını düşünüyorum.

Adını Feriha Koydum bu şekilde yükselmeye devam ederse Hanımın Çiftliği'ni geçer ama bu hafta Sihirli Annem başlayacak. Dengeleri bozacaktır. Bakalım hangi tarafın lehine bozacak...

Çocuklar Duymasın gelecek sezon girişini oldukça iyi yapabilir ama devamı iyi gitmez. Yahşi Cazibe kan kaybediyor gün geçtikçe.

Çocuklar Duymasın gelecek sezon kesinlikle tek gün yayınlanmalı. İki güne çıktığından beri dizide kalite ve rating düşüyor...

Yahşi Cazibe'nin toparlanması tamamen Gani Müjde'ye bağlı. Dizide köklü değişiklikler yapması gerek. Sonradan eklenen ve ratingi düşüren gereksiz karakterler çıkarılıp, yeni karakterler gelmeli. Peker Açıkalın'ı ikna etmek için şartlar zorlanmalı...