22 Mayıs 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

Kırgınlardan daha düşük beklerken iyi oranlar almış Deniz Uğurun gelmesi diziye yaramış sanırım karakteri eğlenceli bir karakterdi ya
Söz ve İçerdeyi de tebrik ederim oranları çok iyi yine

Ben AB olsam izlemezdim açıkcası.
Allahtan değilsin
Bu zamana kadar en yüksek AB reytingimiz 7,30 o sebeple 5,50 almak büyük başarı bu bölümlerde

Kırgınlardan daha düşük beklerken iyi oranlar almış Deniz Uğurun gelmesi diziye yaramış sanırım karakteri eğlenceli bir karakterdi ya
Söz ve İçerdeyi de tebrik ederim oranları çok iyi yine
Deniz Uğur eğlenceli ve entrikalı bir karakter halkımız gereken desteği vermiş

Allahtan değilsin
Bu zamana kadar en yüksek AB reytingimiz 7,30 o sebeple 5,50 almak büyük başarı bu bölümlerde

Zaten senle benim AB olduğum sistemin TOTAL'ini düşünsene Küçük Gelin 100 reyting alırdı.

Aslında Kırgın Çiçekleri baştan seyretmedin izleseydin çok seveceğine inanıyordum ama inat ettin birkaç sahne izletsem ısınırsın da
İlk bölümünü izlemiştim zaten yorumum var konusunda hatta sevmiştim de ama bölümler çok ve süresi çok uzun olduğu için devam edemedim. 1. bölümün sonu etkileyici bitmişti, kızın anası babası öldü.

Allahtan değilsin

Dimi çok eğlenceli bir karakter olmuş yaa

Sezen Aksu - Küçüğüm ile bitmişti seni bağlaması lazımdı
Sonrasında daha da güzelleşti bence youtube dan sahnelerini izle bölümlerin yetiş bize

Söz çok iyi gitmiş, bölümü kısa sürede izlemeyi planlıyorum.
Dizi zaten güzel gidiyor, bu şekilde giderse rahat devam eder.

Ab ve abc1'de yeniden 10'u geçmişiz harika olmuş ama önümüzdeki haftadan finale kadar totali de ele geçirmeliyiz tabii

Söz zaten seneye de iyi gider, İçerde efsanesi finale doğru hiçbir grupta fire vermemeli
Söz çok iyi gitmiş, bölümü kısa sürede izlemeyi planlıyorum.
Dizi zaten güzel gidiyor, bu şekilde giderse rahat devam eder.
Youtubede süper izleniyor 7.bölüm 6 milyon falan izlenmiş 8.yeni bölüm 2 milyona yaklasmıs haftaya yine çetin bir savas olur totelde

Youtubede süper izleniyor 7.bölüm 6 milyon falan izlenmiş 8.yeni bölüm 2 milyona yaklasmıs haftaya yine çetin bir savas olur totelde
Ben de izleyeceğim bölümü en kısa sürede
Tolga döktürmüş diyorlar

İçerde'yi youtube'tan kaldırmaları kötü oldu, Show'un bir sürü reklamına katlanmak zorunda kalıyoruz
@mrt-06

Ben de izleyeceğim bölümü en kısa sürede
Tolga döktürmüş diyorlar

İçerde'yi youtube'tan kaldırmaları kötü oldu, Show'un bir sürü reklamına katlanmak zorunda kalıyoruz
@mrt-06
İçerdede rekor izlenmeler alıyordu ama aslında youtubeden kaldırmak reytingleride etkiledi biraz fake hesaplar evsiz barksız kalmıstı ayoll kış gününde

phudan dizi izleyemiyorum ben çok donuyor her ileri sardığımda donuyor

Siz de bu ara iyice dizi kolik oldunuz Survivor beni dizilerden uzaklaştırdı Diriliş ve Abdülhamid dışında dizim yok şuan

İleri sararsan donar tabii, her site youtube gibi mi

Puhu demişken Fi efsanesinin 2 bölümü daha yayınlandı, izlemek lazım en kısa zamanda