22 Mayıs 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

Kırgınlardan daha düşük beklerken iyi oranlar almış Deniz Uğurun gelmesi diziye yaramış sanırım karakteri eğlenceli bir karakterdi ya :D Söz ve İçerdeyi de tebrik ederim oranları çok iyi yine

Ben AB olsam izlemezdim açıkcası. :A
Allahtan değilsin :A Bu zamana kadar en yüksek AB reytingimiz 7,30 o sebeple 5,50 almak büyük başarı bu bölümlerde :D

Kırgınlardan daha düşük beklerken iyi oranlar almış Deniz Uğurun gelmesi diziye yaramış sanırım karakteri eğlenceli bir karakterdi ya :D Söz ve İçerdeyi de tebrik ederim oranları çok iyi yine
Deniz Uğur eğlenceli ve entrikalı bir karakter halkımız gereken desteği vermiş :A

Allahtan değilsin :A Bu zamana kadar en yüksek AB reytingimiz 7,30 o sebeple 5,50 almak büyük başarı bu bölümlerde :D

Deniz Uğur eğlenceli ve entrikalı bir karakter halkımız gereken desteği vermiş :A
Zaten senle benim AB olduğum sistemin TOTAL'ini düşünsene Küçük Gelin 100 reyting alırdı. :F

Aslında Kırgın Çiçekleri baştan seyretmedin izleseydin çok seveceğine inanıyordum ama inat ettin birkaç sahne izletsem ısınırsın da :D
İlk bölümünü izlemiştim zaten yorumum var konusunda hatta sevmiştim de ama bölümler çok ve süresi çok uzun olduğu için devam edemedim. 1. bölümün sonu etkileyici bitmişti, kızın anası babası öldü. :D

İlk bölümünü izlemiştim zaten yorumum var konusunda hatta sevmiştim de ama bölümler çok ve süresi çok uzun olduğu için devam edemedim. 1. bölümün sonu etkileyici bitmişti, kızın anası babası öldü. :D
Sezen Aksu - Küçüğüm ile bitmişti seni bağlaması lazımdı :D Sonrasında daha da güzelleşti bence youtube dan sahnelerini izle bölümlerin yetiş bize :A

Söz çok iyi gitmiş, bölümü kısa sürede izlemeyi planlıyorum. :D Dizi zaten güzel gidiyor, bu şekilde giderse rahat devam eder.

Ab ve abc1'de yeniden 10'u geçmişiz harika olmuş ama önümüzdeki haftadan finale kadar totali de ele geçirmeliyiz tabii :D

Söz zaten seneye de iyi gider, İçerde efsanesi finale doğru hiçbir grupta fire vermemeli :A
Söz çok iyi gitmiş, bölümü kısa sürede izlemeyi planlıyorum. :D Dizi zaten güzel gidiyor, bu şekilde giderse rahat devam eder.
Youtubede süper izleniyor 7.bölüm 6 milyon falan izlenmiş 8.yeni bölüm 2 milyona yaklasmıs haftaya yine çetin bir savas olur totelde :A

Youtubede süper izleniyor 7.bölüm 6 milyon falan izlenmiş 8.yeni bölüm 2 milyona yaklasmıs haftaya yine çetin bir savas olur totelde :A
Ben de izleyeceğim bölümü en kısa sürede :D Tolga döktürmüş diyorlar :A

İçerde'yi youtube'tan kaldırmaları kötü oldu, Show'un bir sürü reklamına katlanmak zorunda kalıyoruz :( :T: @mrt-06

Ben de izleyeceğim bölümü en kısa sürede :D Tolga döktürmüş diyorlar :A

İçerde'yi youtube'tan kaldırmaları kötü oldu, Show'un bir sürü reklamına katlanmak zorunda kalıyoruz :( :T: @mrt-06
İçerdede rekor izlenmeler alıyordu ama aslında youtubeden kaldırmak reytingleride etkiledi biraz fake hesaplar evsiz barksız kalmıstı ayoll kış gününde :A :A :A

phudan dizi izleyemiyorum ben çok donuyor her ileri sardığımda donuyor :F

İçerdede rekor izlenmeler alıyordu ama aslında youtubeden kaldırmak reytingleride etkiledi biraz fake hesaplar evsiz barksız kalmıstı ayoll kış gününde :A :A :A

Siz de bu ara iyice dizi kolik oldunuz Survivor beni dizilerden uzaklaştırdı Diriliş ve Abdülhamid dışında dizim yok şuan :A:A

İleri sararsan donar tabii, her site youtube gibi mi :A

Puhu demişken Fi efsanesinin 2 bölümü daha yayınlandı, izlemek lazım en kısa zamanda :Z