tt gündemi yaz google ye trends24.in var ordan görebilirsin belki.Ne yaptın sen hiç O gün uyunur mu?Twitter da geçmiş e bakabiliyor musun?
tt gündemi yaz google ye trends24.in var ordan görebilirsin belki.Ne yaptın sen hiç O gün uyunur mu?Twitter da geçmiş e bakabiliyor musun?
Ben pek öyle düşünmüyorum mesela içerdeyi ergen kızlar izliyor ama Kırgın çiçekleri de onlar izleyebiliyor pek fark yokPazartesi günleri er meydanı gibi hala 7 reyting alabilmeniz takdire şayan fakat izleyici kitlemiz taban tabana zıt o nedenle rakip olarak görmüyorum KÇ'yi
Onlar ordaki kızları kıskanmaktan izlemiyordurBen pek öyle düşünmüyorum mesela içerdeyi ergen kızlar izliyor ama Kırgın çiçekleri de onlar izleyebiliyor pek fark yok
İçerde göremeyecek gerçi ama bakalım Söz 85.bölüme gelince 7 alabilecek miOnlar ordaki kızları kıskanmaktan izlemiyordurZap yaparken bile pas geçiyordur hatta kanalı
adres pazar gününü göstermiyor ne yazık ki başka bir adres var mı?tt gündemi yaz google ye trends24.in var ordan görebilirsin belki.
Niye 85 bölumyapip hikayeyi süründürsünler kiİçerde göremeyecek gerçi ama bakalım Söz 85.bölüme gelince 7 alabilecek mi
Malesef.adres pazar gününü göstermiyor ne yazık ki başka bir adres var mı?
İşte senaryo çürük çünküNiye 85 bölumyapip hikayeyi süründürsünler ki
Malum dizi kovalasın seniİçerdemiz yine şov yaparak güne ambargo koymuş. Finale birkaç bölüm kaldığı için Total'i de geri alabiliriz.
Söz'ün ilk bölümünü izlemiştim senaryoda izleyiciyi çeken pek bir durum yok. Gelecek sezon Tolga Sarıtaş fandomları sayesinde reytinglerini devam ettirir gibime geliyor.
Malum dizinin sonunu Yalan Dünya'ya benzetiyorum, o da A/B'de yüksek reytingler alıp diğerlerinde çakılıyordu yeni sezon riskine girip mecburen erken final yaptılar
İsimsizler kesinlikle başka günde denenmeli.
Acun beter olsun
Jinder Mahal etkisi diye buna derim.Reytinglere bakıyorum zaten bazen.
Senin Kemal gitti dizinin AB si yükseldi ne işJinder Mahal etkisi diye buna derim.Hangi konuya gireceğini şaşırmışsın.
Son saniyede ki Kader entrikasından kaynaklı olabilir.Senin Kemal gitti dizinin AB si yükseldi ne iş
Bence Deniz Uğur karakteriyle diziye fazlasıyla entrika dozu katacak ve AB de 6'lara kadar görebilirizSon saniyede ki Kader entrikasından kaynaklı olabilir.
Macide karısını mı diyorsun?Bence Deniz Uğur karakteriyle diziye fazlasıyla entrika dozu katacak ve AB de 6'lara kadar görebiliriz
Aynen onu diyorum. Bir de dünkü senaryo beni ilk bölümlerin etkisine götürdüMacide karısını mı diyorsun?
Demek ki izlemişler çatla 100.bölümde bile 7 reyting alacağız ve sizin gibi antiler kuduracak
Ben AB olsam izlemezdim açıkcası.Demek ki izlemişler çatla 100.bölümde bile 7 reyting alacağız ve sizin gibi antiler kuduracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?