22 Mayıs 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

@gözlemci muhalefet lazım o diziye AKP propagandasiyla varamazlar hiç bir zaman arka sokaklar yapti muhalefeti isin icine polis koymalilar Polat'ın pesine düşsün devletin dediklerini yaptıgı icin oyle MHP ve CHP yi pararel diye kotulemekten geçmiyor senaryo
Arka sokaklar dip yaptı ama hatırlatırım @pompy bana kalırsa her dizi tarafsız olmalı izleyiciye bişey aşılamamalı!!

Arka sokaklar nasıl gönderme yapacağını unutmamışta sadece hükümete çarptı tns tiak seyredip şurdA bir gönderme var diyor ordan puan kırıyor eğer şefkat tepedeki gibi bir aksiyon dram olsa adamlar zorlanıyor cevherde gördük bunu

@gözlemci

Arka sokaklar nasıl gönderme yapacağını unutmamışta sadece hükümete çarptı tns tiak seyredip şurdA bir gönderme var diyor ordan puan kırıyor eğer şefkat tepedeki gibi bir aksiyon dram olsa adamlar zorlanıyor cevherde gördük bunu

@gözlemci
Nasıl yani son cümleyi anlamadım ? Mesur rolünü iyi yapıyor cevherde süperdi ?

Artık bu sisteme tamamen inancım bitti. Arkadaşım Hoşgeldin'in Vadi'yi geçmesi tam anlamıyla komedi deneklerin zeka seviyesinin göstergesi bir nevi. (0-15 yaş) :)

Kanal D bu kaçıncı Vadi kurbanı dizin. :F Paşa Gönlüm'e ne oldu, paşa paşa yayından kaldırdın acıyorum bu kanala. :F Çizgi film kanalı olsun Kanal D. :A (Küçük Ağa, Dikmen falan da var hazır) :F

11TENTEN''IN MACERALARI (Y.S)KANAL D20:00:1821:59:573,259,00
yav he he :F

Bu reytinglere ancak kargalar inanır bu ne be dün ki bölümün müthişliği bu bölümün reytingleri
Bugün okula gittim arkadaşlar hocalar falan hep Vadiyi konuştuk dersler bitti arkadaşlar hocalar falan hep telefonlarına dün ki bölümü attırdı herkes izlemişti ama yani bu oranlar da gülünç bu ne ya yazık Vallaha bu Tns iyice cıvıttı suyu çıktı

Bu reytinglere ancak kargalar inanır bu ne be dün ki bölümün müthişliği bu bölümün reytingleri
Bugün okula gittim arkadaşlar hocalar falan hep Vadiyi konuştuk dersler bitti arkadaşlar hocalar falan hep telefonlarına dün ki bölümü attırdı herkes izlemişti ama yani bu oranlar da gülünç bu ne ya yazık Vallaha bu Tns iyice cıvıttı suyu çıktı
Dünkü bölüm iyi değildi o kadar :T:

tns glu glu yapmış duydun mu @destere :F

Kurtlar Vadisi biran önce sezon finali yapıp gelecek sezona yatırım yapmalı.

tns glu glu yapmış duydun mu @destere :F
duydum duydum :)

AB grubunu beğenmemeye başlamışlar aynı grup 12 lere reytingleri çıkardığında tns ye yağlama yıkama yapıyorlardı :)
devir hesap devri işine gelene kadar öveceksin işine gelmeyince yerin dibine batıracaksın :)

oysa ab de bencede bir sorun var gerçek AB grubu ölçümü yapılsa vadiye 2 den fazla reyting çıkmaz :) üstü şişirme zaten :)

duydum duydum :)

AB grubunu beğenmemeye başlamışlar aynı grup 12 lere reytingleri çıkardığında tns ye yağlama yıkama yapıyorlardı :)
devir hesap devri işine gelene kadar öveceksin işine gelmeyince yerin dibine batıracaksın :)

oysa ab de bencede bir sorun var gerçek AB grubu ölçümü yapılsa vadiye 2 den fazla reyting çıkmaz :) üstü şişirme zaten :)
özellikle son cümleye en içten şekilde katiliyim :X