Totalde aldığı oranlarla arasında uçurum fark var ki sıradan belli oluyor zaten. Eskiden AB'ye hitap ederdi halbuki..VS totalde batmışta ABDE 5.50 alan BH için nasıl batmış diyebiliyosun
aynı fikirdeyiz ablamDün ilk bölümü yayınlandı canım izleyecekmiydin diziyiBizim hikaye güzel devam ediyor akşam bölüm güzeldi ya
8.gün konusunda katılıyorum sana ikinci bölümden sonra yükseleceğini düşünüyorum bende ilk ratingleri gördüğümden beri zor bi gün olsada biraz daha yükseliş yaşacağını düşünüyorum Fi gerçekten kötü başlamış diğer bölümler ne olur bilemiyorum😉
2 reyting bile yok,sen de yaniTotalde aldığı oranlarla arasında uçurum fark var ki sıradan belli oluyor zaten. Eskiden AB'ye hitap ederdi halbuki..
Kandil iyi gitmiş sevindim![]()
2 reyting 1 milyondan fazla insana denk geliyor az mı2 reyting bile yok,sen de yani![]()
Aaa hayır tabiki de ama yeni eleştiriceğim dizi belli olduHaftaya katır suratlıyı izleyecek misin![]()
aynı fikirdeyiz ablam![]()
az tabi,diğer dizilerin uçurumlarına göre2 reyting 1 milyondan fazla insana denk geliyor az mı![]()
aynen,zaten baba kız olduklarını hemen öğrenmeleri hareket getiricektirİkinci bölümden sonra hareketlilik artacak bence konunun içine tam olarak girildiğinde
ratingler bence yükselecek🙂
aynen,zaten baba kız olduklarını hemen öğrenmeleri hareket getiricektir
iyi bi bölüm bizi bekliyorAynen öyle tanıtımdaki sahneler çok güzeldi
Sen Fi'ye laf atacağına önce kendi yapımınız olan Masum dizisinin reytingine bakPazartesi 8. Gün, perşembe Fi ne dediysem çıkıyor bu aralar. Her yaptığımız tutacak kafasıyla yaşamak zor olur be Ay Yapım...
30 FI SHOW TV 19:59:58 22:55:55 2.11 4.99
19 FI SHOW TV 19:59:58 22:55:55 2.24 5.47 Haftaya Mehmetçik ve Avlu'yu düşünürsek Fi dediğim gibi ilk 50 dışında kalacak...
17 FI SHOW TV 19:59:58 22:55:55 2.65 6.03
Regaib Kandili sebebiyle reytingler düşmüş. Vatanım Sensin ve Bizim Hikaye'ye tebrikler.![]()
Masum yayınlandığında yazdı,rakip yoktuMasum gece 12'de yayınlanıp 50. oldu, siz PT1'de yayınlayıp 30. oldunuz. Hayat...![]()
PT2 olmasaydı tutardı, PT1 daha iyi iş görürdü. Aynı Çember gibi.Masum yayınlandığında yazdı,rakip yoktu![]()
O da kanaldnin akılsızlığıPT2 olmasaydı tutardı, PT1 daha iyi iş görürdü. Aynı Çember gibi.![]()
Rakibimiz daha zor işteMasum gece 12'de yayınlanıp 50. oldu, siz PT1'de yayınlayıp 30. oldunuz. Hayat...![]()