Benimle doğru konuş, yoksa gördüğün gibi diss yağmuruna tutarım seni.Sen kimsin de beni tehdit ediyorsun bastıbacak.
Hahaha onu da senin hatrına izliyorum @Aserat gıcığı için niye izleyeyim ki
Benimle doğru konuş, yoksa gördüğün gibi diss yağmuruna tutarım seni.Sen kimsin de beni tehdit ediyorsun bastıbacak.
Hahaha onu da senin hatrına izliyorum @Aserat gıcığı için niye izleyeyim ki
Senin disslerin bize işlemez itici şey seni. Akşam Poyraz konusuna gelmeyeyim de gör sen konu 1 sayfada kalsın.Benimle doğru konuş, yoksa gördüğün gibi diss yağmuruna tutarım seni.
Arka sokakların 21.45 te olmasına nediyorsunSenin disslerin bize işlemez itici şey seni. Akşam Poyraz konusuna gelmeyeyim de gör sen konu 1 sayfada kalsın.
Ahaha lan düne kadar edhocuydun noldu birden?Eşkıya düşmüş İnşallah iyicene düşer de yayindan kaldirilir
Dizi seviyorum sevmesine ama bu dizi bitmeden kardeslerin barismasi zor basladigindan beri bitmesini istiyorum zatenAhaha lan düne kadar edhocuydun noldu birden?
Aga tam tersini diyecektin herhalde hatlar karıştıEşkıya düşmüş İnşallah iyicene düşer de yayindan kaldirilir
Aga kardeşlerin barışması için Vadinin bitmesi lazım. Ortak bir projede bir araya gelirlerse belki aradaki buzlar çözülür ama zor gibi kaç yıldır ayrılar.Dizi seviyorum sevmesine ama bu dizi bitmeden kardeslerin barismasi zor.
Yoo doğrusunu söyledimAga tam tersini diyecektin herhalde hatlar karıştıSezonun bitmesine az kaldı EDHO 10'lu reytingleri görecek daha
https://twitter.com/x/status/712678408480796672Aga tam tersini diyecektin herhalde hatlar karıştıSezonun bitmesine az kaldı EDHO 10'lu reytingleri görecek daha
Aga kardeşlerin barışması için Vadinin bitmesi lazım. Ortak bir projede bir araya gelirlerse belki aradaki buzlar çözülür ama zor gibi kaç yıldır ayrılar.
Vadi bittikten sonra barismalari neye yarar Vadinin de senaristlerin de dirilmesi icin Vadiye donmeleri sartAga tam tersini diyecektin herhalde hatlar karıştıSezonun bitmesine az kaldı EDHO 10'lu reytingleri görecek daha
Aga kardeşlerin barışması için Vadinin bitmesi lazım. Ortak bir projede bir araya gelirlerse belki aradaki buzlar çözülür ama zor gibi kaç yıldır ayrılar.
Zaten Annemin Yarası için de ileri geri yorum yapmışsın, bu aralar gözüme batıyor bu davranışların.Senin disslerin bize işlemez itici şey seni. Akşam Poyraz konusuna gelmeyeyim de gör sen konu 1 sayfada kalsın.
Meryem ve Ozan'ı hiç sevmem.Zaten Annemin Yarası için de ileri geri yorum yapmışsın, bu aralar gözüme batıyor bu davranışların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?