22 Mart 2016 Salı Reyting Sonuçları

Eşkıya düşmüş İnşallah iyicene düşer de yayindan kaldirilir
Aga tam tersini diyecektin herhalde hatlar karıştı :D Sezonun bitmesine az kaldı EDHO 10'lu reytingleri görecek daha :)

Dizi seviyorum sevmesine ama bu dizi bitmeden kardeslerin barismasi zor.
Aga kardeşlerin barışması için Vadinin bitmesi lazım. Ortak bir projede bir araya gelirlerse belki aradaki buzlar çözülür ama zor gibi kaç yıldır ayrılar.

Aga tam tersini diyecektin herhalde hatlar karıştı :D Sezonun bitmesine az kaldı EDHO 10'lu reytingleri görecek daha :)

Aga kardeşlerin barışması için Vadinin bitmesi lazım. Ortak bir projede bir araya gelirlerse belki aradaki buzlar çözülür ama zor gibi kaç yıldır ayrılar.
Vadi bittikten sonra barismalari neye yarar Vadinin de senaristlerin de dirilmesi icin Vadiye donmeleri sart

Survivor iyi oranlar almiş. Edho yaz geldikçe düşen dizilerden demek? Survivor haftaya abde zirve olursa şaşirmicam:X

Zaten Annemin Yarası için de ileri geri yorum yapmışsın, bu aralar gözüme batıyor bu davranışların. :A
Meryem ve Ozan'ı hiç sevmem. :D Benle böyle gıcık gıcık konuşma pişman olursun, o gözün çıkar inşallah yerinden. :A

Bu arada @Bully ve @denizz19'a laf yetiştirmekten Hayat Şarkısı'nı tebrik edemedim, yine çok güzel bölümdü ve verilen emeklerin karşılığı alınmış. Bu arada Aşk Yeniden de Ayfer'in düğünü sayesinde ilk 10'a girebilmiş, sezon sonuna kadar dayanabilir umarım. :)

Bu arada @Bully ve @denizz19'a laf yetiştirmekten Hayat Şarkısı'nı tebrik edemedim, yine çok güzel bölümdü ve verilen emeklerin karşılığı alınmış. Bu arada Aşk Yeniden de Ayfer'in düğünü sayesinde ilk 10'a girebilmiş, sezon sonuna kadar dayanabilir umarım. :)
Sen kim bize laf yetiştirmek kim :A