22 Mart 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugünün Saraylısı A\B'de yükselmeyi başarmış :Z
Fatih Harbiye totalde iyi A\B'de kötü gitmiş.
Düşler ve Umutlar çok kötü başlamış ama bence bu yayın tarihinin geç açıklanmasıyla alakalı çünkü 4- 5 gün önce yayın tarihi belli oldu.tanıtımı az yapıldı.Dizi zamanla yükselecektir.

Fatih Harbiye'den bir düşüş bekliyordum çünkü izleyici kitlesi gençlere hitap ediyor. Sınava girecek kesim yani beklediğim gibi TOTAL'de az AB'de büyük düşüş yaşamış..

Arka Sokaklar Şefkat Tepe'yi geçmiş TOTAL'de, AB'de oranlarını yükseltmiş tebrik ederim.. Sezon sonuna kadar başarısını korur umarım..

Survivor her iki kategoride de zirvede yer almayı başarmış tebrik ederim, özellikle AB'de ki yükselişi dikkat çekici..

Bugünün Saraylısı gayet iyi bir yükseliş yakalamış, inişli çıkışlı bir grafik sergiliyor artık bir düzene girmeli..

Düşler ve Umutlar fiyasko bir başlangıç yapmış ileriki haftalarda kendini belli edecektir.. Dün biraz izledim çok beğendiğimi söyleyemiycem, daha farklı bir dizi bekliyordum bana çok basit geldi..

Kim O saatine göre fena değil, Cumartesi Süprizi ve Magazin D iyi gitmişler, Ankara'nın Dikmen'inin tekrarı gayet başarılı..

survivor karşısındaki herkes totoş olunca ab olabilmiş :A
rıza baba 2.olmuş yakında zirveyi almalı halkın adamı neticede :)
şt de feto amca dua okumamış herhalde dizi 3.lüğe düşmüş.A
bs ben izleyince ab olmuş ve yükselmiş .)))))
fh show için iyi gidiyor

Arka sokaklar totalde 8 bulmuş. Dünkü bölüm güzeldi yakında Survivor da geçeriz. Ab de ozetimiz bile ilk onda :D:D

ŞT az önce izledim dehşet bir bölümdü ben reyting sonuçlarına bakmadan birinci olur dedim 3 olmuş 😱 o da iyi gerçi.

Survivor iki grupta da birinci olmuş tebrikler. Ancak AS ve ŞT ikisinden biri başka gün olsa diğeri rahat birinci olur izleyici kitlesi aynı.

FH iki grupta da çok iyi gitmiş.

Bugünün Saraylısı beklediğim gibi açıkçası. Avşar Film dizi bu şekilde devam ederse ki devam edeceği de belli, daha yeni sezona girmeden 3. sezon hazırlıklarını başlatır. :X

Bu Show TV'nin yanlış reklam politikaları yüzünden Fatih Harbiye yine düşüş yaşamış. Eğer düzeltmezse reklam politikasını dizi daha da düşebilir...

Arka Sokaklar oyuncular ölene kadar yayınlanır artık. Oyunculara beddua etmek istemiyorum. :A

Düşler ve Umutlar diğer Fox dizileri gibi düşük başlamış normal olarak, bakalım gelecek haftalarda oranları ne durumda olacak?

Düşler ve umutlar ne yapmış öyle ya ama artar ya:(
acunun en zayıf günü yani bugün bile zirvede helal acunuma:D

Survivor rahat bir şekilde zirvede yer almış tebrikler.

Arka Sokaklar yükseliş yakalayarak 2.sıraya yükselmiş. Şefkat Tepe'yi geçmesine sevindim..

Fatih Harbiye totalde, Bugünün Saraylısı ab'de iyi gitmiş..

Düşler ve Umutlar büyük hayal kırıklığı yarattı. Fazla yükseleceğini sanmam..

Kim O çok kötü diğer sezonu göremez.

Ankara'nın Dikmeni tekrarıyla iyi gitmiş yine..

Survivor açık ara yapmış. :A

as 2. Olabilmiş, ab si yine kötü. Acilen bitmeli :A

şefkat tepe çökmüş. Daha da düşer. :)

bugünün saraylısından ilerki bölümler için bi 6-7 bekliyodum ama daha 5'i göremiyor. Tam hayal kırıklığı. :)

düşler ve umutlar aşırı kötü, bu saatten sonra yükselemez çok. :)