22 Mart 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Huzur Sokağı Totalde Dila Hanımı 2.likten indirerek 2.lik tahtına geçmiş.Ab de ise 1.olmuş ama oranlarında düşüş yaşamış.

dilamin oranlari cok dusms ya mac en cok dilayi etkilemis hic zirveyi alamicak bu dizi anlasilsn.
haftaya daha iyi anlariz gercek sebebi..
arka ne hikmetse her hafta ayni :s

dilamin oranlari cok dusms ya mac en cok dilayi etkilemis hic zirveyi alamicak bu dizi anlasilsn.
haftaya daha iyi anlariz gercek sebebi..
arka ne hikmetse her hafta ayni :s

Dila'nın senaryosu çok değişti. Ben düşüşün sadece maç kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Bu sezon sonu final yapmalı ya da yeni senarist gelmeli. Bu senaristler çok kötü yazıyor.

Dün akşam yarım saat izledim Dila'yı bomboştu, saçma aşk hikayesine dönmüş. Sıkıldım. Bir zamanlar koçan da öyleydi ve reytingleri çok düşmüştü.

Kısaca vıcık vıcık aşk, kıskanma falan olunca reyting düşer. Yeni senarist şart bence...

haklı olabilirsin aga..böyle olcanı zaten tahmin etmiştim giren kişilerle..
yeni bölümü daha izlemedim bir bakayım..daha net anlarız..nasıl bir yola gidiyor

haklı olabilirsin aga..böyle olcanı zaten tahmin etmiştim giren kişilerle..
yeni bölümü daha izlemedim bir bakayım..daha net anlarız..nasıl bir yola gidiyor

evet aga izle sen de göreceksin. Ben boşuna demiyorum aylardır 20 Dakika cumaya alınsın diye. Dila da perşembe günü idare ederdi. Ama Star dinlemedi beni. :D