- Reaksiyon puanı
- 34,625
- Puanı
- 1,061
Aaaaaa giyinmemiṣ ecünü görmemiṣsin senSeninki de çok giyinik sayılmaz.
Aaaaaa giyinmemiṣ ecünü görmemiṣsin senSeninki de çok giyinik sayılmaz.
Görmedim doğru.Aaaaaa giyinmemiṣ ecünü görmemiṣsin sen
Ntv'de muhabirdi, eğlence dünyasını tercih etmek amacıyla bıraktıÇıplak tercihim.
Diğer oğlan kim acep, hojjjmuşşş.
Amin 🙏Maşallah sübhanallah rabbim utandırmasın 🧿🧿🧿🧿
Ekli dosyayı görüntüle 131060
Çapkınlık için işini mi bıraktı? 😱Ntv'de muhabirdi, eğlence dünyasını tercih etmek amacıyla bıraktı
Yok cnm öyle demek istemedim, film-dizi sektöründe yer almak için ntv'den ayrıldıÇapkınlık için işini mi bıraktı? 😱
Eee hani hiçbir projede görmedik, yer aldı mı?Yok cnm öyle demek istemedim, film-dizi sektöründe yer almak için ntv'den ayrıldı
Avatarındakine ecünnü dedi. Dövme yetkimiz var mı forumda ?Aynı ṣey mı ? 😱 seninki çıplak
Daha teklif gelmemiştir cnm ne diyeyim şimdiEee hani hiçbir projede görmedik, yer aldı mı?
😅😅gelsin o zaman iddalı dizide görsün boşmu dolumu gelen kaçıyor cumadan öyle iddalı proje kral kaybederse duruyor onu belki getirirler capkinin yerine oda yine şerbetle yarışamazYine başlarlar boş gün şu güne iddialı dizi gelse vs. yıllardır değişmeyen ve her gelene erken final yaptıran, rakibini yiyen bir efsane Kızılcık Şerbeti.. Tebrikler..
Ben yapımcıdan haber bekliyorum😅😅gelsin o zaman iddalı dizide görsün boşmu dolumu gelen kaçıyor cumadan öyle iddalı proje kral kaybederse duruyor onu belki getirirler capkinin yerine oda yine şerbetle yarışamaz
Romantik tutmuyor ekranda şiddet ve ya anlamlı mesajlar varsa okeydirBen yapımcıdan haber bekliyorum
İki dizi yazdım romantik drama
Ve polisiye başka sitede o
Yapımcı ve Senaristleri buluşturan site
Romantik drama dijital platform dizisi olacakRomantik tutmuyor ekranda şiddet ve ya anlamlı mesajlar varsa okeydir