Bu kış şehirleri ne biliyor musun. ?.Bugüne alındığını bilmiyordum ekledim şimdi, teşekkürler.![]()
verdim arka sokaklar
Hava durumu herhalde ben de ilk kez gördüm listede.Bu kış şehirleri ne biliyor musun. ?.
Eyvallah görmemişim.verdim arka sokaklar![]()
Kurşun bundan daha yüksek oranlarla başlamıştı ama sonuç ortada. Tekrarı da kötü gitmiş şimdiden geçmiş olsun.![]()
Kurşun'un karşısında da Masterchef, Afili Aşk, SAK ve Benim Adım Melek vardı. Başka bahane bulman lazım.O boş günde başladı bu kaç dizinin olduğu + kitlesi aynı olan O Ses'in de geldiği gün başladı.![]()
Kurşun'un karşısında da Masterchef, Afili Aşk, SAK ve Benim Adım Melek vardı. Başka bahane bulman lazım.![]()
Esra yine formunda.İzdivaçlar kaldırıldı ama 2 çocuğunun gerçek babasının kim olduğunu hatırlamaya çalışırsam kafam karışır diyen kadınlar ekranda çok şükür.Evlilik kurumu koruma altında, izdivaçlar kötü örnekti.
![]()
Esra yine formunda.![]()
![]()
Ferhat ile Şirin'i şöyle YouTube'den atlaya atlaya biraz bakındımda çekim ve müzik falan güzel ama senaryo bir süre sonra tıkanacak türden. Klişe lafımın arkasındayım @Sherlock
iki kız kardeş aynı erkeğe aşık olma klişeside baydı artık![]()
ilk bölümden tuttu demek? 😱 Kurşun'u unutmayınBunun yaşanmadığı herhangi bir Türk dizisi bulmak çok zor zaten Dosi hanım.
Önemli olan dizinin işlenişi. O konuda da birçok olumlu yorum okudum, o yüzden dizi tuttu diyebiliriz.![]()