Bu kış şehirleri ne biliyor musun. ?.Bugüne alındığını bilmiyordum ekledim şimdi, teşekkürler.
verdim arka sokaklar
Hava durumu herhalde ben de ilk kez gördüm listede.Bu kış şehirleri ne biliyor musun. ?.
Eyvallah görmemişim.verdim arka sokaklar
Kurşun bundan daha yüksek oranlarla başlamıştı ama sonuç ortada. Tekrarı da kötü gitmiş şimdiden geçmiş olsun.
Kurşun'un karşısında da Masterchef, Afili Aşk, SAK ve Benim Adım Melek vardı. Başka bahane bulman lazım.O boş günde başladı bu kaç dizinin olduğu + kitlesi aynı olan O Ses'in de geldiği gün başladı.
Kurşun'un karşısında da Masterchef, Afili Aşk, SAK ve Benim Adım Melek vardı. Başka bahane bulman lazım.
Esra yine formunda.İzdivaçlar kaldırıldı ama 2 çocuğunun gerçek babasının kim olduğunu hatırlamaya çalışırsam kafam karışır diyen kadınlar ekranda çok şükür.Evlilik kurumu koruma altında, izdivaçlar kötü örnekti.
Esra yine formunda.
Ferhat ile Şirin'i şöyle YouTube'den atlaya atlaya biraz bakındımda çekim ve müzik falan güzel ama senaryo bir süre sonra tıkanacak türden. Klişe lafımın arkasındayım @Sherlock
iki kız kardeş aynı erkeğe aşık olma klişeside baydı artık
ilk bölümden tuttu demek? 😱 Kurşun'u unutmayınBunun yaşanmadığı herhangi bir Türk dizisi bulmak çok zor zaten Dosi hanım.
Önemli olan dizinin işlenişi. O konuda da birçok olumlu yorum okudum, o yüzden dizi tuttu diyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?