Karagül'ün hepsini izleyemedim Narin intihar etmedi değil mi?
Yarışmayı bende arada izliyorum etapları filan çok heyecanlı ama geç bitiyor 2 mi 2.30 mu ne o yüzden düşüyor bence yoksa ilk 20'ye rahat girer.okanın yarışması 30. olarak süper bir yerde tamamlamış tabelayı
Onu kast etmemişdi destereYarışmayı bende arada izliyorum etapları filan çok heyecanlı ama geç bitiyor 2 mi 2.30 mu ne o yüzden düşüyor bence yoksa ilk 20'ye rahat girer.
Ne demek istediğini anladım zaten.Onu kast etmemişdi destere
Ne demek istediğini anladım zaten.Onu kast etmemişdi destere
Yarışmayı bende arada izliyorum etapları filan çok heyecanlı ama geç bitiyor 2 mi 2.30 mu ne o yüzden düşüyor bence yoksa ilk 20'ye rahat girer.
Ne demek istediğini anladım zaten.
Ödülü 1 Milyon boru değil belki parası çıksın diye çok Reklam'lara giriyordur.güzel bir yarışma... dediğin gibi geç bitiyor birde show tv reklam vermekten seyirciyi soğutuyor proğramdan geceyarısı 15 dakika reklammı olur?
onu kastettim işte
Ödülü 1 Milyon boru değil belki parası çıksın diye çok Reklam'lara giriyordur.
Ne biliyim yarışma FOX'ta olmayınca kötüdür diye düşündüm gözünüzde.))))
Haklısın galiba.fox neyin nesi kanallar umrumda değil her proğrama her diziye kendi açısından değer vermek lazım
bir milyon boru değil de geceyarısı onca reklam boru gibi giriyor ama millete
@destere istersen Arka sokaklara bak 2 turkiye güzeli buse varol varbugünün saraylısı 365. tekrarıyla atv de yayınlanıyor şu anda.. kaçıranlar varsa (bu imkansız ama) kaçırmasın mutlaka izlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?