22 Kasım 2011 Reyting Tahminleriniz

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
684
22 Kasım 2011 Reyting Tahminleriniz

Öyle Bir Geçer Zaman Ki haftalar sonra güzel bir bölümle ekrana geldi, 20 reytingi geçebilir. Benim fikrim...

öyle bir geçer zaman ki 20 yi geçemez.2.sezonda çok düştü.1 kere bile izlemedim ama geçen seneki reytinglerini karşısında rakip olmamasına bağlıyorum.pis 7li çok daha güzel müthiş bir dizi zirveyi hakediyor.5 bölümde büyük bi kitle kazandı.

öyle bir geçer zaman ki 20 yi geçemez.2.sezonda çok düştü.1 kere bile izlemedim ama geçen seneki reytinglerini karşısında rakip olmamasına bağlıyorum.pis 7li çok daha güzel müthiş bir dizi zirveyi hakediyor.5 bölümde büyük bi kitle kazandı.

Daha 2-3 hafta önce 20 reytingi geçtiğini biliyorsundur herhalde :):) Hem de üst üste 2 hafta...

Pis 7'li Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi bir dizinin rakibi olmayı bile hak etmiyor yanından bile geçemez reyting anlamında 😉

geçmişti ama son 2 haftadır 17 yi geçemiyor.yani düşüşte trabzon maçı 10 reytingi geçebilir baya tempoluydu.pis 7li de iyi reytingler alır.

geçmişti ama son 2 haftadır 17 yi geçemiyor.yani düşüşte trabzon maçı 10 reytingi geçebilir baya tempoluydu.pis 7li de iyi reytingler alır.

Maç tempoluysa, Pis 7'li de iyiyse ÖBGZ de çok güzeldi :) 16-17 reyting kötü değil ayrıca :) 20 reytingi geçebileceğini inanıyorum... Bu hafta olmasa da haftaya... Dizi düzeldi çünkü...

ayrıca bu sezon 2 hafta üst üste 20 reyting almamış şimdi baktım.totalde hiç alamamış sadece ab de bi hafta 20 yi geçmiş

ayrıca bu sezon 2 hafta üst üste 20 reyting almamış şimdi baktım.totalde hiç alamamış sadece ab de bi hafta 20 yi geçmiş

https://fav10.net/f498/18-ekim-2011-sali-reyting-sonuclari-93490/

ve

https://fav10.net/f498/25-ekim-2011-sali-reyting-sonuclari-94721/

Bu da sana ders olsun bilip bilmeden konuşma 20 reytingi geçmek o kadar kolay bir olay değil 2.sezonunda olmasına rağmen geçti 20 reytingi :D

Pis 7'li ile kıyaslaman çok saçma, Pis 7'li 8 reytingi bile göremez...

ÖBGZ iki grupta da 17 reyting alacagini tahmin ediyorum