abc gurubunu adamdan sayan yok totel ve ab gurubunu alan kazanır2 grupta geçtik mi geçtik öndeyiz diğerindede geçeriz nokta
abc gurubunu adamdan sayan yok totel ve ab gurubunu alan kazanır2 grupta geçtik mi geçtik öndeyiz diğerindede geçeriz nokta
Ne alaka oda en çok değer verilen gruplardanabc gurubunu adamdan sayan yok totel ve ab gurubunu alan kazanır
ayy ben hiç önemsemiyorum onun izlenmeyle alakası yokki reklam gelirleriyle alakalıNe alaka oda en çok değer verilen gruplardan
Bahanen bu tabi işine gelince abcyi önemsiyorum işine gelmiyince önemsemiyorumayy ben hiç önemsemiyorum onun izlenmeyle alakası yokki reklam gelirleriyle alakalı
eee ergenler full survivora yükleniyor normal tekrarın geçmesiAşk Laftan Anlamaz iyi yükseliş yaşamış ama tekrarının yeni bölümden yüksek alması da bayağı komik olmuş. Bence 22:30'da yayınlansın.
Seviyor Sevmiyor da aynı ayarda devam etmiş fazla yükselemeyecek belli ki.
No : 309 iyi artış yakalamış.
Yaz dizileri hiç keyif vermiyor bana artık. Önceden ne güzel sürekli yaz gelsin de bir şeyler izleyelim derdik artık o etki yok. Bi Hangimiz Sevmedik bi de Bodrum Masalı şu an düşündüklerim. Kış sezonu için de Vatan Haini ve İçeride dizisine bir göz gezdireceğim.eee ergenler full survivora yükleniyor normal tekrarın geçmesi
ay sana keyif vermesi için herkesin zır zır ağlaması lazım nasıl bir psikolojin varsa artıkYaz dizileri hiç keyif vermiyor bana artık. Önceden ne güzel sürekli yaz gelsin de bir şeyler izleyelim derdik artık o etki yok. Bi Hangimiz Sevmedik bi de Bodrum Masalı şu an düşündüklerim. Kış sezonu için de Vatan Haini ve İçeride dizisine bir göz gezdireceğim.
Bir çıplak erkek bir salak kızlı dizilerden iyidir.ay sana keyif vermesi için herkesin zır zır ağlaması lazım nasıl bir psikolojin varsa artık
afedersin de kırgınlar da kim soyunacak bir o kemalin taciz ettiği kız varBir çıplak erkek bir salak kızlı dizilerden iyidir.
İşte bizim dizimizin farkı soyunmadan da zirvede yer alması.afedersin de kırgınlar da kim soyunacak bir o kemalin taciz ettiği kız var
reytinglerden çakmadığın burdan belli ne demek izlenmeyle alakası yok ab grubundan çok daha kapsamlı abc1 grubu. asıl izlenmeyle alakası olmayan ab grubudurayy ben hiç önemsemiyorum onun izlenmeyle alakası yokki reklam gelirleriyle alakalı