22 Haziran 2016 Çarşamba Reyting Sonuçları

Reytingler şaşırtıcı geldi, oranlar baya düşük kalmış. Ama ben birkaç hafta önce söylemiştim. Sanırsam bu yaz dizi reytingleri düşük gelecek diye. Oranlar kendini belli ediyor.

Seviyor Sevmiyor o kadar tekrara kötü oranlar almış. Tabi reytingleri şu an için iyi ama bilemiyorum açıkçası. Haftaya Survivor finali, sonraki hafta bayramın ilk günü. Baya olumsuz etkilenecek.

Aşk Laftan Anlamaz'ın tekrarları iyi gidiyordu, dün söylemiştim. Sonuçlarını almış ama bu dizi de yetersiz tabi, Ekim ayını göreceğini sanmıyorum.

No:309 güzel gitmiş ama bu da yetersiz. :D Çarşamba akşamı 3 yapım gelince izleyici haliyle bölüşmek zorunda kaldı.

bu reyting çok garip geliyor bana özellikle maçların reytingleri hiç inandırıcı değil gördüğüm bütün tv lerde maç açık oluyor istisnasız nasıl bu kadar düşük kalıyolar anlamıyorum nasıl bir sistem var 200 tv gördüysem dün 199 unda maç açıktı

Semih olmayınca AB 27 shr'den 18 share düşmüş:F gördüğünüz gibi Semih farkı @Maskeli Fedai @EFE UYSAL

Seviyor Sevmiyor bu reytingleri hak etmiyor:( Daha fazlasını hak ediyor. Çok tatlı bir dizi:hearteyes: Umarım survivor bitince 6'yı görür:Z

Aşk Laftan Anlamaz iyi yükseliş yaşamış ama tekrarının yeni bölümden yüksek alması da bayağı komik olmuş. Bence 22:30'da yayınlansın. :A

Seviyor Sevmiyor da aynı ayarda devam etmiş fazla yükselemeyecek belli ki.

No : 309 iyi artış yakalamış. :)
eee ergenler full survivora yükleniyor normal tekrarın geçmesi:A

eee ergenler full survivora yükleniyor normal tekrarın geçmesi:A
Yaz dizileri hiç keyif vermiyor bana artık. Önceden ne güzel sürekli yaz gelsin de bir şeyler izleyelim derdik artık o etki yok. :( Bi Hangimiz Sevmedik bi de Bodrum Masalı şu an düşündüklerim. Kış sezonu için de Vatan Haini ve İçeride dizisine bir göz gezdireceğim. :D

Yaz dizileri hiç keyif vermiyor bana artık. Önceden ne güzel sürekli yaz gelsin de bir şeyler izleyelim derdik artık o etki yok. :( Bi Hangimiz Sevmedik bi de Bodrum Masalı şu an düşündüklerim. Kış sezonu için de Vatan Haini ve İçeride dizisine bir göz gezdireceğim. :D
ay sana keyif vermesi için herkesin zır zır ağlaması lazım nasıl bir psikolojin varsa artık :A

ayy ben hiç önemsemiyorum onun izlenmeyle alakası yokki reklam gelirleriyle alakalı :A
reytinglerden çakmadığın burdan belli ne demek izlenmeyle alakası yok ab grubundan çok daha kapsamlı abc1 grubu. asıl izlenmeyle alakası olmayan ab grubudur