22 Haziran 2012 Cuma Reyting Sonuçları

22:00 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 7.56 , 2) ATV: 5.07 , 3) TRT1: 4.84 , 4) STAR: 2.75 , 5) FOX: 2.49

kanal d yalan dünya erken başlattı üst üste iki bölüm vermek için beyaz show olmadıgından. sırf okan izlenmesin diye ama yaptıkları plan elinde patladı dizinin tekrarı listede yok :)))) bu haftaki bölüm resmen dökntüydü hiç bişey olmadı. marjinal olaylar bir iki espiri bulana kanal d ödül verecekmiş :)))) her hafta iyi bişey vardır diye izliyorum ama nafile

kimse benzemez pek iyi değilherhalde bu saate. kreys daha iyi bilir :))))))))))))))))))))))

Yalan Dünya erken mi başladı. :/ Ama saat 23:00 gibi hala yeni bölüm yazıyordu. Kanal D de iyice üç kağıtçı olmuş. :d

Adini Feriha Koydum çok iyi gidiyor, Hayat Devam Ediyor'da yükselmis. Reklam arasinda baktim sezon finaline çok etkileyici..

aynen hayatın sezon finali nefes kesiciydi çok etkileyiciydi ama bu seyirciler nerde??? sbt denekleri kreşten seçmiş dedğimizde millet eleştiriyor ama bu satte böylesine bir finale 5 buçuk reytinge gülünür anca :)))

benzemez kimse sana ab de hayat devam ediyora fark atacagi kesin 3 bölünmüs halinin 3 parçasi bile fark atacak :))

aynen hayatın sezon finali nefes kesiciydi çok etkileyiciydi ama bu seyirciler nerde??? sbt denekleri kreşten seçmiş dedğimizde millet eleştiriyor ama bu satte böylesine bir finale 5 buçuk reytinge gülünür anca :)))

Yazin dolayasiyla reytingler düsüyor her dizide, normal.. Ama Hayat Devam Ediyor biraz daha yükselmeyi hakediyor bence, Feriha da öyle.

Yalan Dünya erken mi başladı. :/ Ama saat 23:00 gibi hala yeni bölüm yazıyordu. Kanal D de iyice üç kağıtçı olmuş. :d

üç kagıtçılıgın babası :))))) beyaz show olmayınca klasik taktiği bu. ama bölüm okadar kötü ki kimse tekrarırna bakmaya dayanamamış maçı falan açmış :)))))))))))

Yalan Dünya hala yeni bölüm yazıyor. Üst üste aynı bölümü yayınlıyorlar galiba. Saçmalamışlar. :d

ferihaya biraz baktım. ferihayla emiri zehirleyen kız hortlamış bu yeni yeni yetme gurup komedi gibi oteli tartışıyor :)))))))))))) komedi gibi bişey bu kız ne ara tımarhaneden çıktı. hadi tımarhaneden çıktı feriha ile emir nasıl onla aynı masya oturur ya dalga mı geçiyor senaristler. ve bu diziyi izleyen ergen kızlar. aman allahım türkiye nereye gidiyor :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

- - - Ekleme - - -

bu arada trt 1 de mesut resitali var . mesut oynuyor yunanılar bakıyor. mesut telef etti yunanlıları :))))) izmirde denize döktük şimdide sahaya gömüyor mesut :))))))))) fazlamı ırçı oldu bilemiyorum içime kurtlarcılar kaçmış olabilir :)))))

Benzemez Kimse Sana geçen haftaya göre yükselmiş ab grubunda kreys'in dediği gibi 5 reytingi geçer totalide geçen haftaya göre iyi bir şekilde arttırır :)

hayat da vuruldu kerim de vuruldu .. sıraç hapse griyor zeliha kendini vuracaktı son sahnede bekir gölün dibini boyladı süper ötesi bir finaldi.. hayata 5.5 reytingi reva görenler çöldeki bedevi kaderi yaşar umarım :)))

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

bu arada trt 1 de mesut resitali var . mesut oynuyor yunanılar bakıyor. mesut telef etti yunanlıları :))))) izmirde denize döktük şimdide sahaya gömüyor mesut :))))))))) fazlamı ırçı oldu bilemiyorum içime kurtlarcılar kaçmış olabilir :)))))

olabilir :))))

@beyazsoy Adini Feriha Koydum'u sadece kizlar izlemiyor beyazsoy, çok sayida erkek de izliyor. Mesela ben ve begenerek izliyorum. Türkiye'nin gerçeklerini anlatan bir dizi. Bu bir sinif hikayesi anlatan bir dizi degil, bu bir aile dramini anlatan bir dizi.

Küçük Hesaplar'da kamerayı neden sürekli sallayıp duruyorlar ki başım döndü resmen. Görüntü hiç sabit durmuyor sürekli kıpırdıyor. :d

Diziyi beğenmedim, sıkıcı. Yazın idare edebilir "belki". :)

@beyazsoy Adini Feriha Koydum'u sadece kizlar izlemiyor beyazsoy, çok sayida erkek de izliyor. Mesela ben ve begenerek izliyorum. Türkiye'nin gerçeklerini anlatan bir dizi. Bu bir sinif hikayesi anlatan bir dizi degil, bu bir aile dramini anlatan bir dizi.
fsk haklısı türkiyede bütün kızlar delirip sevdiği adamı zehirliyor. her güzel kızın bir sapıgı vardır. tımarhaneden kaçıp kaçıp kızları kaçırıyor :)))))))))) vay be türkiye ne halde bilmiyordk :))))))))

fsk haklısı türkiyede bütün kızlar delirip sevdiği adamı zehirliyor. her güzel kızın bir sapıgı vardır. tımarhaneden kaçıp kaçıp kızları kaçırıyor :)))))))))) vay be türkiye ne halde bilmiyordk :))))))))

Hollanda'da erkekler de izliyor bu diziyi ama bu bir dizi beyazsoy unutmamak gerek, bir dizi.. (Kurgu)

küçük hesaplar çok kötü ya yine starın diğer işleri gibi izlemeye dayanamadım :)))))))

- - - Ekleme - - -

Hollanda'da erkekler de izliyor bu diziyi ama bu bir dizi beyazsoy unutmamak gerek, bir dizi.. (Kurgu)

karar ver fsk bu kurgumu yoksa türkiyenin gerçeklerini mi anlatıyor

küçük hesaplar ab 29 totalde 64.cü olmus ama hayat bitti haftaya feriha bitiyor artis saglama olasiligi çok yüksek ab ilk 20 totalde ilk 25 içersine girmesi lazım

Benzemez Kimse Sana Süper Gitmis

Beni Affet Harikalar Yaratiyor Unutma Beni''de

Deniz Yıldızı 3 ü Bitürlü Geçemiyor

annemler çok sevicek ab 41 totalde 36.ci olmus :) yükselme olasiligi var yazin

benim güzel evim yaz gelmesiyle özellikle ab ucus yasamıs...