22 Eylül 2025 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Vuhuuu :Z
Maçtan dolayı az yükseliş endişesi vardı bende ama şov yapmış @Bully
Sadece tek bir rakip olmasını avantaja çevirmiş.

Çok güzel. Öneririm. Dizinin dünkü bölümü çok keyifliydi. Düz bir dizi değil. Hem dram hem komedi hem de gizem barındıran bir dizi. Açıkçası bir çok detay şaşırttı dün. Olaylarda sonrasında ne olacağını kestirmek zor.

Bir grupta 5 almış bile ama evet bu dozda devam ederse 6 oranını görmesi sürpriz olmaz.
Pazartesi günü, Uzak Şehir dizisini YouTube üzerine atabilirim. Yaşasın Cennetin Çocukları. :Z

• Beğendim
Reactions: Dosi
Cennetin Çocukları'na bak sen müthiş artmış 3 grupta da umarım devamı gelir.
Uzak Şehir düşüş yaşamış ama hiç önemli değil dizi reyting olarak muhteşem ilerliyor.

Çok güzel. Öneririm. Dizinin dünkü bölümü çok keyifliydi. Düz bir dizi değil. Hem dram hem komedi hem de gizem barındıran bir dizi. Açıkçası bir çok detay şaşırttı dün. Olaylarda sonrasında ne olacağını kestirmek zor.
Gönül Dağı tarzı gibi yani aşağı yukarı ? Bir şans verebilirim malum Uzak Şehir'le aram açıldı biraz :)

Gönül Dağı tarzı gibi yani aşağı yukarı ? Bir şans verebilirim malum Uzak Şehir'le aram açıldı biraz :)
O diziyi bilmiyorum ama bu sanki biraz daha gizem barındırıyor. O dizi hakkında genelde samimi aile dizisi ve güldüren diye yorum okuyordum. Kasabadaki kenetlenme iletişimler benzer olabilir.
Bu dizinin konusu yetiştirme yurdunda bulunup çocuk yaşta hapise girip sonra mafya olan Büyük İskender’in bi kumpas sonrası bir anda kendini Kamil olarak bir kasabada bulmasını anlatıyor. Niye oraya getirildi neden herkes onu Kamil sanıyor bunu öğreniyoruz. Şaşırtan bir çok detay ve yeni sırlarda gün yüzüne çıkıyor.
Geçmişindeki insanlar ve bulunduğu yerde hesaplaşmalara şahit olacağız.

• Harika
Reactions: Alemdar
Vuhuuu :Z
Maçtan dolayı az yükseliş endişesi vardı bende ama şov yapmış @Bully
Sadece tek bir rakip olmasını avantaja çevirmiş.

Bir grupta 5 almış bile ama evet bu dozda devam ederse 6 oranını görmesi sürpriz olmaz.
Maçtan etkilenen Uzak Şehir olmuş :A

2. bölümden 5 reyting, maşallah, tebrikler Cennetin Çocukları :Z Ben böyle bir artış bekliyordum içten içe :A Bakalım 6 reyting de gelir mi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi