Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Şans Kapıyı Çalınca | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
Kanal D'nin başarısı dün reklam koymadı 10,40a kadar başta da koymadı ilk defa tebrik ediyorum

Nesi geleneksel ve bilindik format be. Hangi dizide bu kadar hastalıklı karakter var?
Ben niyeyse bayağı vuruldum diziye.

9 aldı KO, gözün doysun ne üstüne çıkamıyor.
Gören de 5-6 aldı sanacak.
Diziye laf atma amacıyla söylemedim sadece nispeten daha ağır olduğu için 10-11'e çıkamıyor bu dizi gibi.

Menajerimi Ara'da da dram kısımları var ama Masumlar Apartmanı çok çok güçlü bir rakip. O da 5-6 alsa bu kadar düşmezdi ama 11 alınca doğal olarak fazla etkilenmiş. Bence gelecek hafta AB'de 4+ alır.

Reactions: Angelica
Menajerimi Ara, Altın Portakal bölümünde de yükselemezse dizinin pek bir geleceği olmaz.

Gülseren Budayıcıoğlu is the new Reşat Nuri Güntekin

Reactions: Yiğitt
Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı çok şişiriliyor. Sezon ilerledikçe yarı reytingin de altına düşer

Salı gününe EDHO da gelecek, tam karmaşa günü oldu

karmaşa değil karman karışık çorba oldu salı edhoda gelecek

Çabuk senariste tekrar mesaj yaz Barış'ın abisini diziden çıkartsın batıracak diziyi.
@denizz19

Hiçbir açıklama falan da göremedim, bulamadım da. Umarım açarlar sezonu, gündüz kuşağında magazin programı yok resmen. Bir ara her kanalın vardı neredeyse...
Kanalın gündüz kuşağı dolu aslında şuan. ÖBGZK'nın tekrarları bitince oturur her şey tam olarak. Programların saati tekrar değişecektir ve ona yer açılır diye tahmin ediyorum.

Kanalın gündüz kuşağı dolu aslında şuan. ÖBGZK'nın tekrarları bitince oturur her şey tam olarak. Programların saati tekrar değişecektir ve ona yer açılır diye tahmin ediyorum.
öbgz tekrarları bitince gene arka sokaklar tekrarlrı başlamasında ..senelerden beri var

her kanalda magazin programı vardı demekkı reytingleri kötüki yayından kalktı...ve modasıda geçti diye düşünüyorum..kanal d neler oluyor hayatta hem haber hemde biraz magazın gibi bişey oda.

Bu senenin iki dizisi diyelim bence Kırmızı Oda ve Masumlar apartmanı

Gelenekselmi Eray yaaa Allahta seni güldürsün

O değil de İkinci Sayfa programının yeni sezonu neden yok? Kanal D'de de arşive kaldırılmış olarak görülüyor? Sezona ara vermediler mi?
@Emre Ozansoy @offensive
9-11 hakan ural
11-14 zahide
14-16 gm var o yüzden birinden biri yayından kaldırılmalı ki gülşenler başlayabilsin

Ya da belki hafta sonu olur 🤷‍♂️

Menajerimi o harika bölümle de böyle bir düşüş yaşadıysa işi gerçekten zor demektir, devam edecek kadar oranlar alsın kafi.

Masumlar Apartmanı için diyecek söz yok.

Hekimoğlu oranlarını korumuş hatta yükseliş yaşamış tebrikler.

Baraj bir iki haftaya gider artık.

Reactions: Gerekli24