22 Eylül 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

abi beni hayal kırıklığına uğratma bu kadar sığ düşünme bende sana onun nedenleri soruyorum işte ortaya karşı birşey koy ki ben de seni ciddiye alayım
senin canın saolsun
)))) benim derin düşünen kardeşim biz sığ olduğumuz için seninle aynı paralelde buluşmamız zor
((((
agalar reaksiyon bizi de birbirimize düşürmesin

karadayı bu sezon başlaması hataydı o ses falan olmamasına rağmen düşük reyting Allah tan acun tv8 e gitti yoksa karadayı bu sene çok zorlanırdı
reaksiyon hala vasat 4 görememiş
ab grubunda yükselmiş baya
bu diziyi halkın benimsemesi nasıl olur bilmiyorum ama şuan pek parlak değil haftaya da totalde 5 yada 5 e yakın bi oran gelmezse halk tarafından benimsenmesi çok zorlaşır

ulan istanbul iyi gitmiş

- Karadayı (ATV) uçuşuna devam ediyor. Yorgun bir proje olsa da hala hatırı sayılır bir izleyici kitlesi var...

- Ulan İstanbul (Kanal D), bence kanalı için harika sonuçlar alıyor. Karadayı ve Reaksiyon'un gelişiyle beraber 8 reyting aldığı günler geride kalsa da ben sezon boyunca bu sonuçları alacağını düşnüyorum. Son zamanlarda (özellikle de geçen sezonda) böyle rakamlar bile alamıyordu kanalın dizileri. Hem Pazartesi akşamlarını da kurtardı. Daha ne olsun...

- Reaksiyon (Star TV) AB'de uçmuş, Total'de ise onun yarısını alarak yoluna devam ediyor. Aralık'a kadar Pazartesi yarışında kalacağı garanti, ama sonraki aylarda neler olacağını zaman gösterecek...

- Ah Neriman (Show TV), çok kötü başlamış. Mihrap Yerinde'nin kaderini yaşayacak, benden söylemesi. Hikayesi aynı, reytingleri de muhtemelen öyle olacak ve hemen sona erecek. Perran Kutman'ı ekranda daha uzun süre görme hayallerimiz yine suya düşecek. Ayrıca @mrt-06 bu konu hakkında neler söyleyecek, onu da çok merak ediyorum...

- Güllerin Savaşı (Kanal D)'nın tekrarı, harika sonuçlar almış. "Acaba gün ve saati değişir mi?" diye de düşünmedim değil, ama öyle yapacaklarına inanmıyorum. En azından şimdilik...

- Beni Böyle Sev (TRT 1) ise 2 sezondur bu sonuçları alıyor. Kanal alışık, sadık izleyicisi alışık. Kısacası herkes bu duruma alışık, o yüzden de çok şey söylemeye gerek yok bence...

Reaksiyon tutmayacak diyenlere gelsin bu reytingler
Total'de; 4'ü kılpayı kaçırmış, Ab'de 6,5 ve ABC1'de 5 reyting almış. Hemde Total ve Abc'de tam 1 reyting Ab'de 2 reytingten fazla artış yaşamış. bir dizinin kaderi 3 veya 4. bölümden sonra belli olur. Yani dizinin seyircisi artmaya devam edecek ve büyük ihtimal haftaya Ab'de 8'i zorlayabilir, zirvede olur. Abc'de 6-6,5 civarı ve Total'de 5+ alır.

Ulan İstanbul hala fena gitmiyor ama eski oranlarına uzak. Bence ortalama üstü ve yeterli oranlar almış. Konu bir süre sonra tıkanabilir ama.. İnşallah Kanal D gün değiştirmez.

Karadayı, yeni sezona eski formundan uzak başlasa da ABC ve Total'de açık ara farkla önde. Dizinin bu sezon eski izlenmeyi yakalayabileceğini sanmıyorum açıkcası. Bir tık daha düşebilir. Ab'de zirveye büyük ihtimalle veda edecek

Reaksiyon Ab'de iyi bir yükseliş yakalamış, total grubunda reytingler iyi olmasada haftaya daha da açılacaktır.

Ulan İstanbul diziside inşallah eror vermez durumu çok tehlikeli!
Niye tehlikeli olsun ki dizi nerdeyse 6 almış geçen sezon Kanal D'nin Pazartesi günkü durumunu bi hatırla istersen.

Karadayi icin cogu kisi dusecek demis ama daha yeni acti sezonu, yeni sezon senaryosu daha yeni olusuyo, mesela gecen sene 8-9 ile baslamis sonradan 12'leri gormus bence dizi gecen sezonki gibi yine yukselecek ve bu sezon 10'lu ratingleri gorecek.

Karadayıya 2 haftadır evdekiler izliyor diye bakıyorum devamlı ağlama devamlı sıkıcılık sözde 3.sezon aksiyon olacak deniyordu şu anlık zor .Eğer aksiyona geçemzlerse daha da düşer

Reaksiyon yükselmiş ama hala beklentilerin uzağında

Ulan İstanbul iyi oranlar alarak yoluna devam ediyor.Çarşamba olursa zirveyi alır ama pazarteside Karadayı böyle giderse zirveyi alır

Reaksiyon çok iyi gitmiş özellikle ab de neredeyse zirveyi alacakmış. Zamanla daha da yükselir dizi güzel ve konusuda oturunca çok iyi bir dizi olacak ama vadiyle kıyaslamamalı.

Karadayı da süper giden bir diğer yapım özellikle total ve abc de. Ab si riske girmiş.

Ulan istanbul halen iyon reytingler almış tebrikler.

Karadayı'ya nolmuş.

Karadayı en ufak bir rakipte bile düşüyor ve totalci oluveriyor.

Reaksiyon fırlamış illüminati.

Başka da yorumlayacak kayda değer dizi yok...

Düşüş var ama ginede iyi ABC1'de iyi gidiyor diğer bütün yapımlara oranla kaygılanma sen

Anti kanal d ciler starıma reaksiyona laf atıyorlardı ama ab de görüyoruz ki boş laflarmış
Daha da düşer diyenler baksın şu oranlara haftaya daha da artar hatta ab de 1. olur
Starım şovuna başlayacak yavaş yavaş

Karadayı dediğim gibi geçen sezon final yapmalıydı.
Ulan İstanbul düşmüş daha da düşecek

gecde olsa Karadayima tebrikler) 3 sezon hala zirvede MASALLAH

Aga ailene Reaksiyonu izlet daha ilk bölümden kurtulursun. Bak ben 2 sezondur cektigim Beni Boyle Sevde boyle kurtuldum mesela: D