22 Eylül 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Reaksiyon müthiş bir yükseliş yaşamış bu yükseliş devam eder. Deniz Sarıbaş için izleyeceğim bende diziyi. :)

Ah Neriman'ı izledim sardı dizi beni iyide başlamış bu günde alabileceği en fazla oran 3 civarı olur, Show dayanır umarım.

Günahkar için iyice umutsuzlaştım bugüne gelirse, ki %95 pazartesi olucak tutma şansı çok çok az. :(

Günlük yapımlar iyi gidiyor, özellikle Alın Yazım'ın bu kadar iyi gideceğini tahmin etmezdim.

Bende bugün bir sahnede gördüm konuşması bile yoktu galiba o parti sahnesiydi.:D

Ben tipine baktım sahnelerini izlemedim. :D 2. bölümde varmış ama baya sahneleri facede hayranlarının yorumlarını okudum.

Biraz daha detaylı bakayım o zaman. Behzat'a bir göz hareketi yapıyordu ama gerçekten çok değişmiş.

10710820_732058160199370_2187895915903393153_n.jpg

Şurda görmüştüm ben baya kadın olmuş. Eskisindende güzel.:bhr:

yani yazmayım dedim yazmadan duramadım; arkadaşlar unutmayın karadayı geçilmez bir iş falan değil zaten dizinin temposunun düştüğü geçen sezon bitirilmesi gerektiğini diziyi takip eden insanlar defaatle söylediler, star tv de o ses türkiye varken zaten ab de birinciliği alıp total de de zorluyordu diye biliyorum, ee reaksiyon türkiyenin en pahalı dizisi bir bölümüne 10 milyon dolar harcanmış, bir bölümünü çekmek için 63 gün gibi bir zaman dilimi olan, proje hazırlığı 1 yıl süren vs. diyeceğim çok iddialı olduğunu her fırsatta dile getiren türkiyeninin en iyi dizisi şeklinde sokulan bir iş evet aldığı oranlar normal bir dizi için gayet iyi ama Türkiye nin en iyi projesi olduğunu iddia eden bir dizi için hala yetersiz olduğunu düşünüyorum , ben yine kahkalarla gülüyorum maliyetinin 5 te 1 i falan olan ulan istanbul la aynı reytingleri almış :Fhatta geçilmiş , diyebilirsiniz ki dizi yeni başladı evet doğru yeni başladı ben şu an ki gerçekler üzerinden bu yorumları yapıyorum tersi bir durum olursa onu da yazarız durum şu an bu

yani yazmayım dedim yazmadan duramadım; arkadaşlar unutmayın karadayı geçilmez bir iş falan değil zaten dizinin temposunun düştüğü geçen sezon bitirilmesi gerektiğini diziyi takip eden insanlar defaatle söylediler, star tv de o ses türkiye varken zaten ab de birinciliği alıp total de de zorluyordu diye biliyorum, ee reaksiyon türkiyenin en pahalı dizisi bir bölümüne 10 milyon dolar harcanmış, bir bölümünü çekmek için 63 gün gibi bir zaman dilimi olan, proje hazırlığı 1 yıl süren vs. diyeceğim çok iddialı olduğunu her fırsatta dile getiren türkiyeninin en iyi dizisi şeklinde sokulan bir iş evet aldığı oranlar normal bir dizi için gayet iyi ama Türkiye nin en iyi projesi olduğunu iddia eden bir dizi için hala yetersiz olduğunu düşünüyorum , ben yine kahkalarla gülüyorum maliyetinin 5 te 1 i falan olan ulan istanbul la aynı reytingleri almış :Fhatta geçilmiş , diyebilirsiniz ki dizi yeni başladı evet doğru yeni başladı ben şu an ki gerçekler üzerinden bu yorumları yapıyorum tersi bir durum olursa onu da yazarız durum şu an bu
çok yanlı bir yorum tipik kıskanç vadici yorumu :A objektif olun kardeşim adamlar on numara olmasa da ona yakın bir dizi yapmışlar bu hasetlik neyin nesi :F

Reaksiyon beklentileri karsilamaz.. ne kadar bu hafta oranlar biraz yükselise gece bile.. ama beklentileri bu oranlar ise onu bilemem tabi..

Ulan Istanbul dünkü bölüme A/B`de 8 almadıysa yuh artık diyorum. Bölüm resmen efsaneydi. Keşke Kanal D Pazar'a alsaydı diziyi, o zaman A/B`nin tek hakimi olurdu. Bence hala geç değil, alsın Pazara. O zaman 8 reytinge yükselebilir tekrar. Yine de durumu iyi, zirve ortağı olmuş.

Ben herkesin aksine Reaksiyonun bundan böyle bundan daha fazla yükseleceğini sanmıyorum.

Karadayı bitmeliydi geçen sezon.

Tutmaz dediyimiz Alın Yazım müthiş gidiyor. Daha 20 bölüm bile olmadı.

[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] 8 reyting alamamış ab de hep şike :F

reaksiyon ab de daha da artabilir ama totalde en fazla 1.5 reyting artar bence
karadayı için tehlike çanları çalmaya başlamış yakında kenan ya d abergüzar vurulabilir :A @destere @Forumdash @ABAY_06 @sürgünüm

Reaksiyon ab'de güzel bir çıkış yakalamış tebrikler. Ama önemli olan bu çıkışı sürdürebilmek tabii. :A Totalde pek parlak gitmemiş beklenildiği gibi bakalım total oranlarını arttırabilecek mi önümüzdeki haftalarda :)

Karadayı Reaksiyon'dan kötü etkilenmiş gibi görünüyor. Ama bence birkaç hafta daha beklemek lazım Karadayı'yı eleştirmeden önce. :A

Ulan İstanbul dünkü bölüme az almış ama dizimin bu başarısı takdire şayan. 5 reytingin üstüne çıktığı sürece sıkıntı yok. :) Zamanla yükselebilir de. :)

Ah Neriman'ın işi maalesef zor. :(

Güllerin Savaşı'nın tekrarı destan yazmış tebrikler dizime. :D

Karadayi guzel diziymis aksam izledim, ratingi de cok iyi gelmis Total'de 7 AB'de 6.6 almis, dizi total grubunda zirveyi kaptirmaz.
Ulan Istanbul iyi gitmis tebrik ederim.
Reaksiyon 2.haftasinda iyi bi yukselis yakalamis ozellikle AB'de tebrik ederim, bakalim bu basariyi devam ettirecek mi.
O Ses Cocuklar malesef bu sezon bekleneni veremedi.

Bu arada yorumlarda okudum da Reaksiyon reklamsız 1 saat 50 dakika reklamsız gitmiş galiba yükselişte onun da etkisi olabilir. :)

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm hala iyi gitmiş :X AB'si düşmüş totalideninde düşmesine ramak kalmiş ama ABC1 hala süper :X Kadın 20+ 'da yine 9'a yaklaşik 8.5'dan yüksek reyting almiş erkek 20+ 'da yine 7'lerde seyretmiş :X 3.sezonuyla ilk sezonu yayınlanan dizileri bir tutup hala AB olmuş olamamiş kıyası yapılıyor :A Kaldı ki bu dizi kesinlikle 3.sezonunun olmaması kanaati getirilen bir dizi oldugunu unutmayın yorumlari yaparken😉

Reaksiyon AB'de iyi yükselmiş Twitter'ın ergenikleri :X Demet Akalın dizinin reklamını yapıyor ardından konser tarihlerini tweetliyor :F

Ulan İstanbul'da Reaksiyon'a geçilmiş AB'de 😱 Star Demet'in tweetini RT'leyince ergenikler bişey var sanmiş :A Neden Ulan İstanbul'un AB reytinglerini 8'e sabitlediniz @xemrexxx @RevaN

Edit: [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı frekans değişikliği etkilemiş millet ayarlayamamiş uydusunu adasfsdgdgf :F:F

Reaksiyon toparlanmış seyircisi Karadayı ile aynı bundan sonra birbirine yakın oranlar alacaklardır
Bende Arka Sıradakiler oyuncuları niye bir diziye girmiyor diyordum
Sibel sonunda bir diziye girmiş( bence Arka Sıradakiler dizisinin en başarılı oyuncusuydu )

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm hala iyi gitmiş :X AB'si düşmüş totalideninde düşmesine ramak kalmiş ama ABC1 hala süper :X Kadın 20+ 'da yine 9'a yaklaşik 8.5'dan yüksek reyting almiş erkek 20+ 'da yine 7'lerde seyretmiş :X 3.sezonuyla ilk sezonu yayınlanan dizileri bir tutup hala AB olmuş olamamiş kıyası yapılıyor :A Kaldı ki bu dizi kesinlikle 3.sezonunun olmaması kanaati getirilen bir dizi oldugunu unutmayın yorumlari yaparken😉

Reaksiyon AB'de iyi yükselmiş Twitter'ın ergenikleri :X Demet Akalın dizinin reklamını yapıyor ardından konser tarihlerini tweetliyor :F

Ulan İstanbul'da Reaksiyon'a geçilmiş AB'de 😱 Star Demet'in tweetini RT'leyince ergenikler bişey var sanmiş :A Neden Ulan İstanbul'un AB reytinglerini 8'e sabitlediniz @xemrexxx @RevaN

Edit: [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı frekans değişikliği etkilemiş millet ayarlayamamiş uydusunu adasfsdgdgf :F:F
dünkü bölüm kalitede zirve yaptı güldürmeyen tek sahnesi yokidi :X

ayrıca karadayıyı ekranın zirvesine koyuyorsan 3.sezon falan dinlemicen :A

çok övüyon ya onu diyorum gerçekten çok iyi bir işse 3.sezon falan işlemez diyorum :A
bu arada yorum konusuna baksana ulan istanbul un :bağır:
O zaman Ulan İstanbul'da çok iyi bölümse güldürmeyen sahnesi filan yoksa işlemez demem gerekmez dimi? Aynı mantik yorumunu sen de yaparsin :A