Karadayı'm 3 grupta da zirvede yer almış. AB'de düşüş yaşamış ama Total ve ABC1 oranları hala iyi. Birçok dizi bu oranı malesef alamıyor. ) Ben hikaye açıldıkça dizinin artacağına eminim, dün akşamki bölümde de bunun adımları atıldı. Yine de gayet iyi gidiyor.
Reaksiyon yükselmiş, özellikle AB'de çok iyi gitmiş, tebrikler. Ama daha fazlasını alamaz bence.
Ulan İstanbul hala çok iyi oranlar alıyor. Yaz sezonu başlayan tüm dizilerde hafif bir düşüş var ve Ulan İstanbul'un oranları gayet iyi bence. AB grubunda bölümlee göre kesinlikle yükselecektir.
Ah Neriman ortalama başlamış. Show TV bol tekrar vermeli yükselmesi için. Sadece Perran Kutman için dizinin tutmasını istiyorum. Yoksa Show TV umrumda değil.
Beni Böyle Sev, oranlarında düşüş yaşamış ama yine de TRT ortalamasın göre gayet iyi gidiyor.
Güllerin Savaşı'nın tekrarı çok iyi gitmiş. Dizi kesinlikle PT2'de yer almalı çok daha yüksek oranlar alacağına eminim.
Reaksiyon yükselmiş, özellikle AB'de çok iyi gitmiş, tebrikler. Ama daha fazlasını alamaz bence.
Ulan İstanbul hala çok iyi oranlar alıyor. Yaz sezonu başlayan tüm dizilerde hafif bir düşüş var ve Ulan İstanbul'un oranları gayet iyi bence. AB grubunda bölümlee göre kesinlikle yükselecektir.
Ah Neriman ortalama başlamış. Show TV bol tekrar vermeli yükselmesi için. Sadece Perran Kutman için dizinin tutmasını istiyorum.
Beni Böyle Sev, oranlarında düşüş yaşamış ama yine de TRT ortalamasın göre gayet iyi gidiyor.
Güllerin Savaşı'nın tekrarı çok iyi gitmiş. Dizi kesinlikle PT2'de yer almalı çok daha yüksek oranlar alacağına eminim.