22 Eylül 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Karadayı'm 3 grupta da zirvede yer almış. AB'de düşüş yaşamış ama Total ve ABC1 oranları hala iyi. Birçok dizi bu oranı malesef alamıyor. :)) Ben hikaye açıldıkça dizinin artacağına eminim, dün akşamki bölümde de bunun adımları atıldı. Yine de gayet iyi gidiyor. :D

Reaksiyon yükselmiş, özellikle AB'de çok iyi gitmiş, tebrikler. Ama daha fazlasını alamaz bence. :A

Ulan İstanbul hala çok iyi oranlar alıyor. Yaz sezonu başlayan tüm dizilerde hafif bir düşüş var ve Ulan İstanbul'un oranları gayet iyi bence. AB grubunda bölümlee göre kesinlikle yükselecektir.

Ah Neriman ortalama başlamış. Show TV bol tekrar vermeli yükselmesi için. Sadece Perran Kutman için dizinin tutmasını istiyorum. :A Yoksa Show TV umrumda değil. :F

Beni Böyle Sev, oranlarında düşüş yaşamış ama yine de TRT ortalamasın göre gayet iyi gidiyor.

Güllerin Savaşı'nın tekrarı çok iyi gitmiş. Dizi kesinlikle PT2'de yer almalı çok daha yüksek oranlar alacağına eminim.

ben ulan istanbul için ekranın zirve iş idemiyim :A ayrıca komedi ile drama aynı reytingi almıyor türkiyede sen de biliyin:A
Sonuçta YD'de de 12'leri görmüş bir dizi :X Ben hiç bi dizi için zirve iş demem kaliteli iş derim:X Zirve işi lafını en çok sen kullanıyorsun bu forumda :X Bana yığma kendi kelimeni :T: Evet [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] kaliteli iş ama değerini anlayan yok anlayan da sonradan anlıyor:A

Sonuçta YD'de de 12'leri görmüş bir dizi :X Ben hiç bi dizi için zirve iş demem kaliteli iş derim:X Zirve işi lafını en çok sen kullanıyorsun bu forumda :X Bana yığma kendi kelimeni :T: Evet [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] kaliteli iş ama değerini anlayan yok anlayan da sonradan anlıyor:A
değerinden fazlasını aliyi bence şu an :A ayrıca agb den sbt ye oradan tns ye geçtik :) tns de12 alan komedi varmı 12 yi geç 10 alan bile yok :X en iyisi ulan istanbul yine 8 leri gördü :X bir de galip görmüştü intikamın ilk zamanlarında

tamam zirve iş deme en kaliteli iş sana göre :F

değerinden fazlasını aliyi bence şu an :A ayrıca agb den sbt ye oradan tns ye geçtik :) tns de12 alan komedi varmı 12 yi geç 10 alan bile yok :X en iyisi ulan istanbul yine 8 leri gördü :X bir de galip görmüştü intikamın ilk zamanlarında

tamam zirve iş deme en kaliteli iş sana göre :F
Sonunda şu ayrımı yapabildin :A Başka söze gerek yok :)

TNS şuan ABD'de reytingleri gibi her sezon gittikçe düşen reytinglerle güncelliyor kendini :X AGB gibi yükseltmiyor:X

YD'nin 12 aldiği bölümlerde normal dizilerde 12 alıyordu en yüksek reyting alanları 18-20 alıyordu o zamanlar, yani şimdi normal diziler 8 alıyor komediler de :X Şimdi en yüksek reytingler 12-13 alıyor :X
ne alakası var :X yd 12 reytingle ab de 4.idi :Xşimdi de 12+ alan 3 dizi çıkıyor:A

Reaksiyon Ab'de iyi bir yükseliş yakalamış, total grubunda reytingler iyi olmasada haftaya daha da açılacaktır. :)
Ulan İstanbul diziside inşallah eror vermez durumu çok tehlikeli!

deveye sormuşlar boynun neden eğri diye nerem doğru ki demiş....
buda o hesap olmuş:)))))))
abi politika ile beni geçiştiremezsin katılmadığın yerleri ve niçin katılmadığını söylecen ki bende cevabını verecem 😀
yoksa bu yazdıklarına boş muhalefef derim :X

abi politika ile beni geçiştiremezsin katılmadığın yerleri ve niçin katılmadığını söylecen ki bende cevabını verecem 😀
yoksa bu yazdıklarına boş muhalefef derim :X
a dan z ye katılmıyorum diyorum sana anlayışı kıt arkadaşım benim:))))))))

abi beni hayal kırıklığına uğratma bu kadar sığ düşünme bende sana onun nedenleri soruyorum işte ortaya karşı birşey koy ki ben de seni ciddiye alayım
senin canın saolsun :))))) benim derin düşünen kardeşim biz sığ olduğumuz için seninle aynı paralelde buluşmamız zor :(((((