22 Eylül 2014 Pazartesi ABD Reytingleri

Ben de zaten izleyenlere saygı duyuyorum, reytinglerde de takdir edilesi bir başarısı var. Hadi her şeye rağmen ödülleri de anladım, ama samimiyetsiz geliyor bana. Sevmek için çok çabalasam da başarılı olamıyorum.

Erler Film yapımlarıyla bir tutmamın nedeni de, Küçük Ağa, Arka Sokaklar gibi komedi dizilerinin (evet, AS bence komedi) çok da iyi olmamalarına rağmen izlenmesi. Evet, Gülse Birsel'in dizilerinde de bol bol kahkaha efekti var, ama en azından yaptığı işte bir samimiyet de bulunuyor. O olmasaydı zaten; ne Avrupa Yakası ile, ne de Yalan Dünya ile bağ kuramazdık. Tür olarak benziyorlar tabii, ama asıl bu iki yapımı karşılaştırmak haksızlık oluyor.

Ama dediğim gibi izleyenlere büyük saygım var. Sevebilirsiniz tabii, kendi tercihiniz. Ben burada kendi fikirlerimi belirtiyorum sadece, yanlış anlamayın... :)
Ben neden Erler Film değil de Gülse Birsel dizilerine benzettiğimi açıklayım. :)

Erler Film dizileri bizde iyi reyting alıyor ama genel olarak kaliteli olmadığı kabul görmüş diziler. Daha çok orta yaş üstü izliyor ve internette bu dizileri öven kişileri görmek çok kolay değil genelde orta yaş üstü kişiler veya belli bir yaş altı çocuklar izliyor. (Küçük Ağa'yı biraz daha dışarıda tutuyorum o daha çok kitleye hitap etmeyi başardı.)

Gülse Birsel dizileri ise genel olarak daha saygın diziler, iyi oyuncular, iyi karakterler barındırır ve ödüllerde falan da saygınlığı vardır. Fakat yine de sevmeyen de ciddi bir kitle var. Mesela bizde Leyla ile Mecnun seven kitle Yalan Dünya pek sevmez. Yabancılarda da Veep seven kitle The Big Bang Theory pek sevmez. (Tabii ki istisnası çok ben mesela iki gruptaki örneklerde de ikisini de seviyorum. :):))

Samimiyet kişiye göre değişebilir Gülse Birsel benim de takdir ettiğim bir isimdir ama bizim forumda bile dizilerinin samimi olmadığını düşünen ciddi bir kitle var. Kişisel zevk yani sonuçta. Herkesin her diziyi sevmemesi çok normal. :):)

foryeterliydi bence düşük başlamasına üzüldüm 🙁🙁

sleepy hollow çok sevdiğim bir dizi 2.sezona kötü başlamaları çok kötü olmuş yaaa :T

gothamın iyi başlangıc yapmasınada çok sevindim yarın izlicem eksinlikle:Z

foryeterliydi bence düşük başlamasına üzüldüm 🙁🙁

sleepy hollow çok sevdiğim bir dizi 2.sezona kötü başlamaları çok kötü olmuş yaaa :T

gothamın iyi başlangıc yapmasınada çok sevindim yarın izlicem eksinlikle:Z
forever ve UTD harika gitmiş

gotham ilk bölümün gazıyla fazla şişirilmiş gibi :)

forever ve UTD harika gitmiş

gotham ilk bölümün gazıyla fazla şişirilmiş gibi :)
foreveri @OzaN yazısında kötü başlamış demiş ama 🙂🙂

gotham bugün izlicem kesinlikle iyi başlamasına sevindim ben

tek üzüldüğüm nokta sleepy hollow çok sevdiğim bir dizi 2.sezonada harika başladık çok güzel bir bölümdü ama kötü başlamış reytingte 🙁🙁 @Forumdash sleepy hollowuda izliyormusun sen 🙂🙂

Düzeltme: Dancing with the Stars'ın reytingi 2.0'dan 2.2'e, Forever'ın reytingi ise 1.5'ten 1.7'ye çıktı güncelleme sonrası...

Ayrıca The Big Bang Theory'nin ilk yayınlanan bölümü 0.1 reyting yükseldi, Scorpion ise 0.1 reyting düştü.

@destere @Çiğdem- @-potterhead-
aaaa foreverin artmasına çok sevindim :Z:Z:Z
6 ekim büyük gün the originals show yapacak harika bir başlangıç bekliyorum:Z:Z:Z

aaaa foreverin artmasına çok sevindim :Z:Z:Z
6 ekim büyük gün the originals show yapacak harika bir başlangıç bekliyorum:Z:Z:Z
The CW dizileri çok yüksek alamıyor ne yazık ki :T the Originals da CW ortalamasında gidiyordu, yani çok yükseltme beklentilerini. Dizi güzel mi? Başlamayı düşünüyorum :X TVD'yi 3. sezon sıkılıp bırakmıştım :F

The CW dizileri çok yüksek alamıyor ne yazık ki :T the Originals da CW ortalamasında gidiyordu, yani çok yükseltme beklentilerini. Dizi güzel mi? Başlamayı düşünüyorum :X TVD'yi 3. sezon sıkılıp bırakmıştım :F
çok açık söylüyorum şuan güncel dizilerden en iyi 2 dizi süpernatural ve the originals kesinlikle yanı bu ikisini tüm dizilerden ayırıyorum 🙂🙂🙂

the originals henüz 1 sezon yayınlandı sezonlar birikmeden başla bence hiç düşünme😉😉

çok açık söylüyorum şuan güncel dizilerden en iyi 2 dizi süpernatural ve the originals kesinlikle yanı bu ikisini tüm dizilerden ayırıyorum 🙂🙂🙂

the originals henüz 1 sezon yayınlandı sezonlar birikmeden başla bence hiç düşünme😉😉
Sömestr tatilinde başlarım :)) Ama başroldeki kızları sevmiyorum pek ya 😛

Sömestr tatilinde başlarım :)) Ama başroldeki kızları sevmiyorum pek ya 😛
joseph morgan tek başına yetiyor gerçekten :love1::love1::love1:

sezonları çok olmasına rağmen uygun bir zamanda yavas yavas süpernaturalda bakabilirsin türkiyede kurtlar vadisi neyse amerikada süpernatural oo yanııı🙂🙂🙂