istedigini çevirir adam izleniyoki çeviriyor her neyse provakatör yorumlar yapmaya gerek yok ..
Fks14 çevirmesinden bişey olmaz adam güzel yapsın yeter
Star demek Kemal demek hala anlayamadın mı?
Kemal sen neden üzerine aliniyorsun, ben senin hakkinda mi yorum yapiyorum ?
Az önce Acun'da çocugun biri taklit yapti(Muhteşem Yuzyıl ve Yalan Dunya karaktelerini birleştirerek bi oyun cıkarmiş ortaya) Sergen'in yorumu şu: Biraz daha bilindik karakterle karşimiza cıksaydın daha iyi olurdun diyor.Bilinmeyen karakterler.Hurrem-Sülbül ağa - İsabella - Çağatay -Orcun - Nurhayat.
Sergen sen cahilsen biz napalım? Türkiye'nin en bilindik karakteleri oldu bunlar.Hey Acun ya Sergen'i geliştir yada jurini değiştir.
Star demek Kemal demek hala anlayamadın mı?
Az önce Acun'da çocugun biri taklit yapti(Muhteşem Yuzyıl ve Yalan Dunya karaktelerini birleştirerek bi oyun cıkarmiş ortaya) Sergen'in yorumu şu: Biraz daha bilindik karakterle karşimiza cıksaydın daha iyi olurdun diyor.Bilinmeyen karakterler.Hurrem-Sülbül ağa - İsabella - Çağatay -Orcun - Nurhayat.
Sergen sen cahilsen biz napalım? Türkiye'nin en bilindik karakteleri oldu bunlar.Hey Acun ya Sergen'i geliştir yada jurini değiştir.
dedim acun starı kazıkladı))) tabi bunda showunda büyük payı acunun 3-4 reytingi yürüttü. bu işten show karlı çıktı gözüküyor ama acun çok sinirleniyordur beni arkamda vurdu show tv diye balım survivvor da bbu hamleyi nasıl kapatacak ikinci bir nihat dogan bulması imkansız))
Uçurum başlıyor ben kaçar
lale devri 21:38-21:46 arası ve 21:51-21:59 arası reklamdaydı fox reklam işinden anlamıyor
Hiç ugraşamam aga Uçurum'um başlıyor...izle ya acunun reytinge ihtiyacı var
mahoni evdeki bütün tvlerde ystyi açacun arttsın
izlediğin diziyi üstün gösterme çabasını anlamıyorum. galiba kendinizi böyle tatmin ediyorsunuz.Sergen doğru demiş o karakterler bilinmez ben mesela hiçbirini bilmiyom ailemde bilmez ama polat ı canlandırsa eveti alırdı daha önce biri yapmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?