22 Ekim 2023 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye All Star - 126. Bölüm | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster? - 1064. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Yargi ve Kirli Sepeti reytinglerini korumus hatta bazi gruplarda artirmis.
bence total grubunda zirveyi görecektir zaten az bir fark ile kaybetmiş. Bol tekrar ile bunu yapmaları mümkün. Haftaya ara verirse kötü etkilenme durumu mevcut.

Anlaşılan yine Yargı ve Teşkilat arası yarış görmeye devam edeceğiz.

Kirli Sepeti dünkü harika bölüme rağmen çok büyük çıkış yapamamış. Dizinin en fazla alacağı reytingler aşağı yukarı bu civarda olacaktır. Bu oranlarını koruduğu sürece sezonu tamamlayacaktır.

Ara verirse ki büyük ihtimal verecektir, bu reyting kaybina ugratir. Lakin acikcasi ben bu oranlari aldigina bile sasirdim. O yüzden birkac bölüm daha beklemek istiyorum yorum yapmak icin. Dün ilk 30 dakikayi falan izledim ve eh iste dedim.

bence total grubunda zirveyi görecektir zaten az bir fark ile kaybetmiş. Bol tekrar ile bunu yapmaları mümkün. Haftaya ara verirse kötü etkilenme durumu mevcut.

Anlaşılan yine Yargı ve Teşkilat arası yarış görmeye devam edeceğiz.

Kirli Sepeti dünkü harika bölüme rağmen çok büyük çıkış yapamamış. Dizinin en fazla alacağı reytingler aşağı yukarı bu civarda olacaktır. Bu oranlarını koruduğu sürece sezonu tamamlayacaktır.
Karga liderliği bırakmamış. Karga karga gak dedi çık şu dala bak dedi, çıktım baktım bu dala bu rakipler pek bir budala. :A