Aynen diğerleri bana çok soğuk geliyor Hadise bir nebze iyide diğerleri Allah'lık.Aynen benim de adamım Gökhan. Çok doğal olduğu için çok komik ve sempatik geliyor bana. O kazanır inşallah yarışmayı.
Aynen diğerleri bana çok soğuk geliyor Hadise bir nebze iyide diğerleri Allah'lık.Aynen benim de adamım Gökhan. Çok doğal olduğu için çok komik ve sempatik geliyor bana. O kazanır inşallah yarışmayı.
Acun bilir işini. Murat Boz da olmasa reytingler düşer şimdi. Ebru biraz komediyi bozuyor. Yine de Hülya Avşar'dan bin kat daha fazla hak ediyor o jüride olmayı. Bu arada sen ne ara Acun izler oldun yav? 😱Aynen diğerleri bana çok soğuk geliyor Hadise bir nebze iyide diğerleri Allah'lık.
2 gündür annemle izliyoruz ama ben parça parça mesela dün 20 dk civarı bugün 15 dk izledim işte o kızın performansını.Acun bilir işini. Murat Boz da olmasa reytingler düşer şimdi. Ebru biraz komediyi bozuyor. Yine de Hülya Avşar'dan bin kat daha fazla hak ediyor o jüride olmayı. Bu arada sen ne ara Acun izler oldun yav? 😱
reklam bahanesini öne sürmeyin komik oluyorsunuz
çünkü oses türkiye ve kaçak aynı anda reklamdı çalıkuşunun aldığı reyting 3.86
Ben izlemedim bugün.