22 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen benim de adamım Gökhan. :X Çok doğal olduğu için çok komik ve sempatik geliyor bana. O kazanır inşallah yarışmayı. :)
Aynen diğerleri bana çok soğuk geliyor Hadise bir nebze iyide diğerleri Allah'lık. :D :D

CALIKUSU KÖTU GITMIS AMA COK REKLAMA GİRIO.TAM YUKSELCEKKEN REKLAMMM... KANALD NAPIYO YA ZATEN 4 ALIO. REKLAMLARI BASTA SONDA VER .AMA İSTE AKILLANMADILAR DAHA. FATIH GİBİ DİZİLERI DÜSERSE AKILLANIRLAR... AMA INSALLAH CALIKUSUM DÜSMEZ :)

Aynen diğerleri bana çok soğuk geliyor Hadise bir nebze iyide diğerleri Allah'lık. :D :D
Acun bilir işini. :D Murat Boz da olmasa reytingler düşer şimdi. Ebru biraz komediyi bozuyor. Yine de Hülya Avşar'dan bin kat daha fazla hak ediyor o jüride olmayı. :) :) Bu arada sen ne ara Acun izler oldun yav? 😱(b)

Acun bilir işini. :D Murat Boz da olmasa reytingler düşer şimdi. Ebru biraz komediyi bozuyor. Yine de Hülya Avşar'dan bin kat daha fazla hak ediyor o jüride olmayı. :) :) Bu arada sen ne ara Acun izler oldun yav? 😱(b)
2 gündür annemle izliyoruz ama ben parça parça mesela dün 20 dk civarı bugün 15 dk izledim işte o kızın performansını. :X

Kıyamet alametleri. :F @xemrexxx

Çalıkuşu son anlıkta bile iyi gidemediyse geçmiş olsun. Dizi 5'i gördü ama sanırım kanalın yanlış reklam stratejisi de kötü etkiledi diziyi. Yine de tns'yi beklemek lazım.

Çalışkuşu her zaman ki gibi SBT ye göre idare edemez şekilde gitmiş fakat TNS de iyi çıkıcaktır sonuçları,Kaçak iyi gitmiş SBT ye göre fakat TNS de daha düşük çıkıcaktır,O Ses Türkiye güzel gitmiş düne göre de düşük gitmiş dün karşısındaki karadayıya rağmen adeta reytingleri tavan yapmıştı.Şans Kapıda bugün iyi gidicektir boşluktan yararlanacaktır ....

reklam bahanesini öne sürmeyin komik oluyorsunuz
çünkü oses türkiye ve kaçak aynı anda reklamdı çalıkuşunun aldığı reyting 3.86

yav arkadaş her kanal aynı reklamı alıyo neden bahsediyosunuz :D
bu arada çalıkuşuna 5 dk baktım burak özçivit ne kadar kötü bi oyuncu ya :D aşırı sırıtıyo oyunculukla alakası yok adamın :d

atv ben onu çok sevdim dizisinin yüzünden kaçağı harcıyor
bu 1 reytinglik dizi yüzünden kaçak herhafta erken bitiyor
acun bu durumu gördü tabi 21:15'de tek reklam verdi diğer reklamları kaçak bittikten sonra verdi

acun yayındayken kaçak 3 reklam verdi
kaçak yayındayken acun 1 reklam verdi