22 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim İçin Üzülme'yi reklam düzeni yıkacak gibi. Çalıkuşu 5 reytinge yükselmiş tebrikler. Kaçak ve O Ses Türkiye iyi gidiyorlar.

Acun reklamları erken verdiği anlasıldı iyi sesleri sona koymus hadisenin dogum günü kutlanacak birazdan

dediğim gibi kartlar fena değil ama karadayıya bunlarla gelmiyor ağir toplarla geliyor 7 yarısmacı çıktı ikisine dönüldü tamta kaçagın reklam arasına denk geldi bu saaten sonra ucak gibi uçar

21:15 - 21:30 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 7.62 2) KANALD: 5 3) STAR: 4.64 4) TRT1: 3.73 5) SMNYL TV: 3.17

Çalıkuşu 5 reytinge yükselmiş. Tebrikler Kanal D'ye valla. Umarım diğer anlıklarda çok düşüş yaşamaz. @Bully

Kaçak 7.62'ye kadar yükselerek atv'yi memnun etmeye devam ediyor.

Seksenler 3.73 alarak kanalını yine mutlu etti.
Çalıkuşu 5'i geçebilirse bugün anlıklarda kesin olarak tuttuğunu söyleyebiliriz artık. Zaten ab dizisi. :)

kaçak süper bi bölüm yine farkını ortaya koymuş biraz daha geç başlaması lazım erken başlıyo

Kaçak bu anlıkta da çok başarılı gitmiş. Süreç Film adına çok sevindim. :)

Çalıkuşu reklamda olsa bile listeye girmeyi başarmış. :)

gecen sene gelen biri tekrar gelicek o bomba kaçta patlatıcak acun merakla bekliyorum

O Ses ve Kaçak iyi gidiyorlar. Çalıkuşu reklamda listeden kaybolmamayı başarmış.

tamam bu saaten sonra reytingler ucus fransıs opera sanatcısı 4 jüriyide döndürdü

O Ses uçuşa başlamış geç de olsa. :D Benim İçin Üzülme iyi gitmiş. Çalıkuşu reklamdan iyi dönmüş.