22 Ekim 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi ne izlediniz ?

• Bizim Yenge (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yıllar Sonra - Yeni Dizi (Kanal D)

Oy: 2 22.2%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

• İffet (Star)

Oy: 1 11.1%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Kalbim Seni Seçti (ATV)

• Lale Devri (Fox)

• Yıldız Masalı (TNT)

• Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 3 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
yahşi cazibeyi sevmesemde bitmesi kötü olur reyting yüzünden inşallah kendileri bitirirler reyting yüzünden bitmez

,Bu sene reyting yüzünden bitmez zaten şimdilerde hangi komedi 4 reyting alıyor bir Alemin Kralı var başka yok Bizim Yengeyi görüyosun halini Kanal D'de olmasa Star Atv show'da olsa batmıştı şimdiden

İzlediklerim;
- Yıllar Sonra
- Kung Fu Basketbol

Yıllar Sonra;
Kanal D'de başlayan dizinin belliydi kötü başlayacağı. Çok yapmacık geldi bana ünlü olayları falan. Yani bir çok dizide olan şeyleri yer vermişler. Bu başlayış diziyi yakında bitirecektir. Bakalım ilerleyen haftalarda kendisini toparlayabilecekmi dizi.

Kung Fu Basketbol;
Gece STV'de yayınlanan güzel bir yapımı izledim. Kung Fu yapan birisi Basketbol'a müthiş bir şekilde adapte oluyor. İnanılmaz olaylar ön plana çıksada güzel bir yapım.

geniş aileyi star'a verdiği için üzülüyordur kanal d niye çünkü geniş aileden sonra yaptığı hiçbir komedi dizisi tutmadı ah keşke geniş aile'yi stara vermeseydin böyle olacağını bilse kesinlikle vermezdi ama:(

geniş aileyi star'a verdiği için üzülüyordur kanal d niye çünkü geniş aileden sonra yaptığı hiçbir komedi dizisi tutmadı ah keşke geniş aile'yi stara vermeseydin böyle olacağını bilse kesinlikle vermezdi ama:(

Stardada kaç haftalardır aynı reytingi aldı ....

Komedi dizileri için zor bir sezon oluyor gerçekten. Yeni komedi dizilerinin hiçbiri tutmadı. Sadece Alemin Kıralı idare ediyor ama o da çok iyi değil.

2 sene önce reyting rekorları kıran Geniş Aile reyting yüzünden bitti. Geçen sene çok iyi gidip uzun süre gün birinciliği kazanan Yahşi Cazibe ancak 10.olabiliyor. Geçen sene iyi giden Akasya Durağı ve Çocuklar Duymasın da büyük düşüşte.

İnşallah komedi dizilerindeki bu kötü gidişatı Yalan Dünya durdurmayı başarır :)

Komedi dizileri için zor bir sezon oluyor gerçekten. Yeni komedi dizilerinin hiçbiri tutmadı. Sadece Alemin Kıralı idare ediyor ama o da çok iyi değil.

2 sene önce reyting rekorları kıran Geniş Aile reyting yüzünden bitti. Geçen sene çok iyi gidip uzun süre gün birinciliği kazanan Yahşi Cazibe ancak 10.olabiliyor. Geçen sene iyi giden Akasya Durağı ve Çocuklar Duymasın da büyük düşüşte.

İnşallah komedi dizilerindeki bu kötü gidişatı Yalan Dünya durdurmayı başarır :)

Yalan Dünya ne alaka diyecektim Yalancı Bahar ile karıştırdım:D Çocuklar Duymasın ve Akasya Durağı gerçekten düşüste değil şu anda ama geçen seneye baktığımızda nerede o 7-8-9'lu reytingleri Yahşi Cazibede aynı şekilde....

geniş aile kanal dde kalsaydı hala devam edebilirdi. kanal d nuri yaptı tutmadı üsküdara giderken yaptı tutmadı maalesef şimdide bizim yenge ilk önce çok iyi reyting aldı ama rakipler gelince düştü bu hafta totalde en kötü reytingini aldı

geniş aile kanal dde kalsaydı hala devam edebilirdi. kanal d nuri yaptı tutmadı üsküdara giderken yaptı tutmadı maalesef şimdide bizim yenge ilk önce çok iyi reyting aldı ama rakipler gelince düştü bu hafta totalde en kötü reytingini aldı

Arkadaş Geniş aile kanal yüzünden bitmedi bunları oyuncularda diyor kanalın suçu yok diye Starda iken Çocuklar Duymasın iki güne çıkmadan önce Kanal D'de ne kadar reyting alıyorsa oradada aynı şekilde aldı sonra tekrarladı kendini çok açık bir şey bu tartışmak için söylemiyorum.....

senaryo bozuldu bir ara ondan böyle oldu ayrıca yıllar sonra önceden dediğim gibi klasik bir erler film dizisi olmuş

Yıllar sonra maliyeti yüksek bir dizi değil bir süre devam edebilir 10 bölüm dayanır bu reytinglere

hacı yıllar sonra zengin bir ailenin hayatını anlatmıyor mu intikamlı filan nasıl düşük maliyetli anlamadım

İffet süper gitmiş ve Star'a birincilik getirmeyi başarmış.
Yetenek Sizsiniz Türkiye düşüşe geçmesine rağmen 2. olmayı başarmış.
Lale Devri A/B'de düşüşe geçmiş. Dizi A/B'de 10. olabilmiş.
Yahşi Cazibe Totalde düşüşe geçmiş.
Bizim Yenge özetsiz yayınlanınca düşüşe geçmiş. Dizi için tehlike çanları çalmaya başladı. Dizi yakında PT-2'de ekranlara gelir.
Şefkat Tepe düşüş yaşasa da ilk 10'a girmeyi başarmış.
Yıllar Sonra çok kötü bir başlangıç yapmış. Dizinin ömrü kısa gibi görünüyor.
Kalbim Seni Seçti kötü gitmiş. Dizinin işi zor gibi gözüküyor.

hacı yıllar sonra zengin bir ailenin hayatını anlatmıyor mu intikamlı filan nasıl düşük maliyetli anlamadım

Zengin Bir Ailenin hayatını anlatıyorsa yüksek olmaz oyuncuların en yükseği 5 bin alıyordur orada yüksek maliyetli oyuncu yok Örnek Halil Ergün 12 bölüm mü ne anlaşmış Gün akşam Olduda ve 12 bölüm ücreti 750 Bin Tl peşin aldı şimdi dizi bitti😉 Yıllar Sonrada oyuncuların hiç biri yüksek maliyetli bir oyuncu değil çekimleride öyle

Basrollerini Deniz Çakir ve Ibrahim Çelikkol'un paylastigi ve kaliteli kadrosuyla dikkat çeken ve GOLD Film tarafindan Star'a hazirlanan "Iffet" dizisi bu hafta oranlari daha da yükseltmeye basarmis.. Geçen hafta dizi yayinlanmadi çünkü çekimler yetismemisti, hatirlatalim.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Show Tv'nin yüzünü güldermeye basariyor, ama Acun'un yüzünü de gülmeye basariyor mu acaba?

Lale Devri bu hafta A/B grubunda düsüs yasamis, ama ilerleyen haftalarda yine yükselecegini tahmin ediyorum.

Bizim Yenge'de düsüs yasamis, bakalim bu düsüs ilerleyen haftalarda da olacak mi?

Yillar Sonra dizisi beklentilerin çok altinda kalmis diyebiliriz. Çok yüksek maaliyetli bir dizi, mekanlar, evler hersey çok çok lüks.. Umarim ilerleyen haftalarda yükselir, yoksa yazik olur diziye.

Son düzenleme:
nasıl 5 bin alıyorlar nerden biliyon adamlar 5 bin için dizide oynarlar mi ayrıca zengin bir aile ev var motor var araba var yat var helikopter var şirket var var da var say say bitmez

nasıl 5 bin alıyorlar nerden biliyon adamlar 5 bin için dizide oynarlar mi ayrıca zengin bir aile ev var motor var araba var yat var helikopter var şirket var var da var say say bitmez

Ulvi Ç anlamak istemiyorsun galiba yüksek maliyetli dizi değil tabikide en fazla 5 bilemedin 7-8 kaç olacaktı