22 Aralık 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Sen seveceksin demedim ki))) bi kez dizide güzel kız yok seni sarmaz))) yalnız bu bölümü tam izlemedim kötü bir bölmede denk gelmis olabilirsin

bir oğlan var çok konuşuyor çok biliyor dizilerimizdeki en büyük hastalık çok bilmiş ömerçipler ortalığı sarmış

annesi diyor'' oğlum sana biraz bal kaymak getireyim
parlak oğul diyor '' annecim benim balım kaymağım sensin diyor ve dizinin içine büyük tuvaletini yapıyor böylece
)

Tatar Ramazan haftaya final sanırım Tatar Ramazan Elmas ve Savcı Ömer polislerden kaçıyor sevdikleriyle vedalaşıyorlar haftaya asılacaklar gibi

Güneşi Beklerken off off son dakikalar müthişdi yaa yine ehr zaman ki gibi on numaraydı....

Dizi mükkemmel değil tabi bazı aksaklıklar var mesela duygular çok Türk filmi gibi ama o yaşlarda öyle espriler yapılır annesine sirinlik yapmak için. hiç o yaşlarda olmadın mi)))

Sağol bakıcam birazdan...

Güneşi Beklerken'in reklam düzeni değişmiş sanırsam.
@gözlemci

yine aynıydı ya.. 9.25 de ve 10.25 de verdi ve şimdi 11.15 de verdi....

Dizi mükkemmel değil tabi bazı aksaklıklar var mesela duygular çok Türk filmi gibi ama o yaşlarda öyle espriler yapılır annesine sirinlik yapmak için. hiç o yaşlarda olmadın mi)))

o yaşlarda oldum o yaşlarda olanıda gördüm çocuktum çocuktuk çocuktular büyüyünce tozuttular
bunlar küçükken ömerçipleşmiş büyüyünce bunlardan bir cacık olmaz
)

@Bully Güneşi Beklerken sonları senin istediğin gibiydi mutlaka izle kaçırma off müthişti.....

off bu anlık Güneşi beklerken 9 hakediyordu o derece yanii müthişti....aldığı orana bakın 5.68

Güneşi Beklerken son 45 DK boşlukta iyi yükseliyor.

Bülent abla lanet okuyor hayırdır..lanet olsun böyle programa felan izleyen desin hayde...