Maskeli Fedai
Favori Üye
En süper bölümü kaçırmışımMaraz Ali'nin Adanalı'yı yangınların arasından kurtardığı bölümdü. Sürekli çatışma vardı bölümde.
Birlikte savaştıkları bölüme denk gelirim umarım süperdi.
En süper bölümü kaçırmışımMaraz Ali'nin Adanalı'yı yangınların arasından kurtardığı bölümdü. Sürekli çatışma vardı bölümde.
Birlikte savaştıkları bölüme denk gelirim umarım süperdi.
Oh olsun sana melun.En süper bölümü kaçırmışım
Marianın intikamını Adanalı alacağına Maraz Ali aldı .ssOh olsun sana melun.
2 bölüm sonra da Maria ölecek.
Neden pazara koysun ki önünde 6 reytinglik O hayat benim var.Offf offf şu dizi keşke starımda olsaydı.Çok seviyorum diziyiBu oranları almasına seviniyorum.Fox bu yaz en iddialı kanaldı
Fox bu diziyi bence pazar gününe koysun ama cumartesi yayılar
Neden pazara koysun ki önünde 6 reytinglik O hayat benim var.
ayolll muhteşem yüzyılı izleyenlerin yarısını @xemrexxx oluşturuyor zaten evinde 20 tane televizyon alıp hepsinde muhteşem yüzyıl açıyormuş hahahmuhteşemimin tekrarı ilk 5 e girmiş 😎
6 reytinglik bi dizi.sonlara dogru düşmesinin sebebi yaz gelmesiydiki o güne ragmen totalde 4 uzeri abde 3.5 uzeri almisti sezon finali ayrica tekrarlarida iyi gidiyor kesinlikle pazar larin kralicesi.6 mı ben en son 3.5 4 hatırlıyorum
Dizi bu sezon çok heyecanlı olacak . Sezon Finali çok iyidi . Yeni sezonda'da iyi gidecektir.6 mı ben en son 3.5 4 hatırlıyorum
Ondan şüphem yok acun başka kanala gitti nede olsa reytingleri düşecektir yarışmasının bu da dizilere yarar.Dizi bu sezon çok heyecanlı olacak . Sezon Finali çok iyidi . Yeni sezonda'da iyi gidecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?