Maskeli Fedai
Favori Üye
En süper bölümü kaçırmışımMaraz Ali'nin Adanalı'yı yangınların arasından kurtardığı bölümdü. Sürekli çatışma vardı bölümde.
Birlikte savaştıkları bölüme denk gelirim umarım süperdi.![]()
En süper bölümü kaçırmışımMaraz Ali'nin Adanalı'yı yangınların arasından kurtardığı bölümdü. Sürekli çatışma vardı bölümde.
Birlikte savaştıkları bölüme denk gelirim umarım süperdi.![]()
Oh olsun sana melun.En süper bölümü kaçırmışım![]()
Marianın intikamını Adanalı alacağına Maraz Ali aldı .ssOh olsun sana melun.![]()
2 bölüm sonra da Maria ölecek.![]()
Neden pazara koysun ki önünde 6 reytinglik O hayat benim var.Offf offf şu dizi keşke starımda olsaydı.Çok seviyorum diziyi
Bu oranları almasına seviniyorum.Fox bu yaz en iddialı kanaldı
Fox bu diziyi bence pazar gününe koysun ama cumartesi yayılar![]()
Neden pazara koysun ki önünde 6 reytinglik O hayat benim var.
ayolll muhteşem yüzyılı izleyenlerin yarısını @xemrexxx oluşturuyor zaten evinde 20 tane televizyon alıp hepsinde muhteşem yüzyıl açıyormuş hahahmuhteşemimin tekrarı ilk 5 e girmiş 😎
6 reytinglik bi dizi.sonlara dogru düşmesinin sebebi yaz gelmesiydiki o güne ragmen totalde 4 uzeri abde 3.5 uzeri almisti sezon finali ayrica tekrarlarida iyi gidiyor kesinlikle pazar larin kralicesi.6 mı ben en son 3.5 4 hatırlıyorum
![]()
Dizi bu sezon çok heyecanlı olacak . Sezon Finali çok iyidi . Yeni sezonda'da iyi gidecektir.6 mı ben en son 3.5 4 hatırlıyorum
![]()
Ondan şüphem yok acun başka kanala gitti nede olsa reytingleri düşecektir yarışmasının bu da dizilere yarar.Dizi bu sezon çok heyecanlı olacak . Sezon Finali çok iyidi . Yeni sezonda'da iyi gidecektir.